Read the Official Description

Online MBA

A világ első 100% -os online MBA-ja, amelyet az MBA (Association of MBAs) akkreditál, a minőséget és a rugalmasságot ötvözi, hogy fokozza a globális üzleti menedzsment legmagasabb szintű teljesítményét.

Ismerje meg ambícióit

Tervezett, előretekintő, legalább hároméves vezetői tapasztalattal rendelkező szakemberek számára teljes mértékben akkreditált Online MBA-juk segíteni fog Önnek abban, hogy nagyobb sikert érjen el, függetlenül attól, hogy a jelenlegi szerepében vagy a saját vállalkozásában fejlodik.

A Birminghami Egyetem Online MBA-jét a világszerte elismert Birmingham Business School végzi. Mi vagyunk az Egyesült Királyság legrégebbi és legelterjedtebb üzleti iskolája, és az első egyetem, amelyet az AMBA akkreditált egy 100% -os online MBA-ra. A Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) és az Európai Minőségfejlesztési Rendszer (EQUIS) által akkreditált minket, amely háromszoros korona akkreditációt biztosít számunkra, megerősítve elit helyzetünket a világ üzleti iskolái mellett.

A 2019-es teljes egyetemi útmutatóban az Egyesült Királyságban az ötödik helyet a Graduate Prospects számára nevezték el, megértjük a karrierfejlesztés értékét. Kezdettől fogva a diákok hozzáférést biztosítanak a foglalkoztatással kapcsolatos tanácsadáshoz a Careers in Business csapatában, és közvetlen segítséget nyújtanak az önéletrajz és az interjúkészítés során - mindezt tovább segítik karrierjük továbbfejlesztésében.

"Ajánlnék egy online MBA-t mindazoknak, akiknek nincs ideje elkötelezni magát egy lakossági tanfolyamon, mivel sokkal jobb rugalmasságot nyújt. Úgy döntöttem, hogy online tanulmányozom főleg az utazási kötelezettségének köszönhetően: nagy mennyiségű időt töltenek a repülőgépeken és a szállodákban a munka érdekében, így elegendő időt biztosítok mind az olvasás, mind a feladatok elvégzésére. "

Andrew Lavin, Globális Asset és Fleet Management vezetője, Aggreko Az Egyesült Királyságból, aki jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben él

A gyakorlatban megtanulni

A 100% -os online tanulás legmagasabb szintű kényelmét és rugalmasságát biztosítja, ez a kurzus tele van interaktív elemekkel. A virtuális tanulási környezetet úgy alakították ki, hogy teljesen magával ragadhassák, segítséget nyújtva az előadókhoz és a társaikhoz való kapcsolódáshoz, új lehetőségeket kínálva a hálózathoz, és olyan kapcsolatokat építsen ki, amelyek a tanfolyamon túlmutatnak.

Virtuális tanulási tapasztalatunk a következő előnyökkel jár:

  • A videó előadásokat, amelyeket elismert tanári személyzet tervezett és szállított
  • Interaktív feladatok, amelyek lehetővé teszik a csoportos tanulási gyakorlatokban való részvételt
  • Valódi esettanulmányok, amelyek azonnal alkalmazható készségeket kínálnak
  • Társadalmi interakció társakkal, professzorokkal és oktatókkal, hogy összekapcsolódjanak
  • Digitális erőforrások a regisztrációhoz, a technikai kérdések megoldásához és a karriered fejlesztéséhez

Belépési követelmények:

  • Legalább egy felsőfokú másodfokú diploma vagy posztgraduális diploma egy brit egyetemen vagy ezzel egyenértékű 3.0 GPA-val
  • Két hivatkozás
  • Célkitűzés
  • Legalább három éves vezetői tapasztalat

Nemzetközi hallgatók: A diplomás hallgatók kivételével a pályázóknak 6,5 IELTS-pontszámmal kell rendelkezniük, és minden sávban legalább 6,0-nak kell lennie.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by University of Birmingham Online »

Last updated July 22, 2018
This course is On-line
Start Date
márc. 2019
Július 2019
Duration
30 hónapok
Részidős oktatás
Price
19,175 GBP
* Az árak változhatnak minden tanévben.
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
Július 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline

márc. 2019

Július 2019

okt. 2019