Online MBA

Általános információk

Program leírás

A Lynn MBA egy tiszteletre méltó program, a Top 10 a régióban a South Florida Business Journal, országos rangú amerikai hír és világjelentés, és úgy tekintik, hogy az egyik legjobb online MBA programok Floridában. Ismerje meg hitelesített, figyelmes oktatói és valós üzleti tapasztalatait együttműködő, kényelmes és rugalmas online formátumban.

Válasszon egyet kilenc szakterülete közül, amely a fellebbezését folyamatosan változó, valaha személyre szabott piacon táplálja. Ahogy megszerezte a vezetői képességeket vezetői szintű pozíciók megszerzéséhez, beszélgetéseket folytat egy kis virtuális osztályteremben, amely átlagosan 10-15 diákot tartalmaz, személyes és szakmai tapasztalatokra támaszkodva.

Nem csak a Lynn online MBA nyújt Önnek a rugalmasságot az online tanulás nélkül anélkül, hogy ingázni vagy be kell jelentkezni a meghatározott időben a nap, adunk neked a szabadságot elindítani és befejezni a diplomás oktatás csak egy éve, segít megmaradni releváns és friss a jelenlegi vagy új mezőben. Teljes munkaidőben dolgozzon, miközben vezető szerepet tölt be a Nemzetközi Gyakornokok Kollektív Üzleti Oktatás (IACBE) által akkreditált program fejlett, elismert fokozatával.

Kezdje el ma, ha online MBA programunkra jelentkezik, a GMAT vagy GRE vizsgára nem szükséges. Lynnben értékeljük a munkát és az élettapasztalatot, és úgy véljük, hogy az elhúzódó, erősen értelmiségi hallgatókat elfoglaljuk anélkül, hogy ez az útlezárás fellépne a karrierjük során.

Most, mint valaha, a pénzügyi aggályok szerepet játszanak abban a döntésben, hogy fejlett diplomát folytatnak. Kínálunk egy versenyképes árú online MBA program gyors ütemben, amely megadja a kurzusokat meg kell tenni a mozdulatokat szeretne a karrierjét.

A program diákjaként olyan tanfolyamot hozhat létre, amely megvizsgálja az üzleti irányítás legfontosabb területeit. A Lynn University online MBA 9 szakirányt kínál, lehetővé téve, hogy olyan koncentrált készségeket fejlesszen ki, amelyek segítenek a karriered következő lépésében.

A hitelesített, iparági szakemberek, páratlan technológiai és hallgatói támogatás, kis osztályméretek, pályaválasztási tanácsadás és aktív, teljes öregdiákos hálózat segítségével otthon érezheti magát virágzó, globális online MBA közösségünkben.

MBA szakirányok

A Lynn MBA széles körű specializációkkal, mind nagy igényű, mind résszel kínálja az ügyfeleket, és koncentrált üzleti szakértelmet fejleszt ki, miközben lehetővé teszi Önnek, hogy a fokozatot a szenvedélyéhez igazítsa.

Légiforgalmi irányítás

Ismerje meg a repülőtéri műveletek és a légiközlekedési szervezetek és a menedzsment befutását. A tréning felkészíti Önt arra, hogy a repülőtereken, a légitársaságokon, a vezetékes alapú üzemeltetőkön, a kormányzati szerveken és a tanácsadó cégeknél közép- és felső szintű vezetői pozíciókat vegyen igénybe.

Vállalkozói menedzsment

Tanuljon meg új vállalkozói vállalkozások elismerését és vezetését, amelyek merész ötleteket hoznak a piacon. Ez a szakosodás a vállalkozói tevékenység kreatív és gyakorlati elemeire koncentrál, az innovációt és az eredeti gondolkodást vizsgálja a működő tőke finanszírozásával, előrejelzésével és irányításával együtt. A tanfolyamok tanulmányozzák a vállalkozók számára rendelkezésre álló finanszírozási forrásokat, és hogyan lehet új koncepciót kialakítani a befektetők számára.

Pénzügyi értékelési és befektetési menedzsment

Ismerje meg a pénzügyi elemzés mélyebb megértését és tanuljon meg fejlesztési stratégiákat a megnövekedett kibocsátás és a jobb eredmények elérése érdekében. Fedezze fel, hogyan lehet kiszámítani egy vállalat vagy eszköz értékét a diszkontált cash flow modellek és a tőkeértékelési modellek alapján. Ismerje meg, hogyan mérheti a portfolió kockázatát, a hazai és nemzetközi portfóliókezelési gyakorlatokat, valamint a portfólióoptimalizálás módszereit. Tanulmányozza a vállalati fejlesztést a megnövekedett értékeléshez. A szakosodott szakemberek szerezhetnek vezető pénzügyi elemzői pozíciókat a világgazdaság összes ágazatában.

Vendéglátás menedzsment

Fogadja meg a vendéglátás világát vezető szerepet betöltő vezetői és interperszonális hozzáértéssel. Értsd meg, hogyan lehet hatékonyan vezetni az üdülési tevékenységeket, javítani a szolgáltatásokat és kínálatokat, és kezelni az élelmiszer-szolgáltatás adminisztrációját. A szakirányú végzettséggel foglalkozó szakemberek az egész világon rendezvényszervezésben, éttermi szolgáltatási és szállásgazdálkodásban dolgoznak.

Emberi erőforrás menedzsment

A mai HR vezetõk által elvárt készségek elsajátítása ebben a koncentrált tanfolyamon. Teljes áttekintést kell készíteni az irányítási technikákról, amelyek irányítják az emberi erőforrás menedzsereket, miközben konkrétan megvizsgálják a terület alapvető területeit, például a munkajogot, előnyöket, megfelelést és kompenzációt.

Nemzetközi üzlet

Értsd meg a körülötted lévő világot, és jobb üzletemberré válj hozzá. Fedezze fel a nemzetközi kereskedelem és befektetések növekedési trendjeit és területeit; erős alapot építsen a nemzetközi pénzügyekbe, és mélyreható feltárást folytat a nemzetközi munkaerőpiacot érintő speciális témákról. A szakirányú végzettséggel rendelkező vezetők szerezhetnek vezetői és vezető elemzői pozíciókat a HR, pénzügy, természettudomány / energia, IT, egészségügy és projektmenedzsment területén.

értékesítés

Légy a marketing menedzser, akit szeretne dolgozni. A hallgatók gyakorlati ismereteket szereznek az üzleti funkciók, vezetési technikák, stratégiai végrehajtás és a kihívások lépést tartani egy dinamikus, globális gazdaság. A szakirányú továbbképzéseken a kommunikáció, az értékesítés, a marketing, a reklámozás, a vállalati kommunikáció, a tanácsadás és a közönségkapcsolatok vezetői pozíciókat folytatnak.

Médiakezelés

Legyen kommunikátor, stratégia és médiaismeret a legmagasabb szinten. A legfrissebb technológiák és a kommunikáció tervezési trendjeit vegye figyelembe, miközben megszerzi a szükséges készségeket a jogi kérdések és a tömegkommunikáció szabályozásában és a globális média világában. Értsd meg, hogyan összefonódik a média és a kultúra, és hogyan számolja az üzeneteket. E szakirányú végzettségvezetők továbbra is vezetői pozíciókat töltenek be a kommunikáció, a PR-értékesítés, a marketing, a reklám, a vállalati kommunikáció, a tanácsadás és a PR terén.

Sport menedzsment

Kezelése egy egyetemi és szakmai szinten, fejlett készségekkel az atlétikai adminisztrációban. Ismerje meg, hogyan lehet optimális környezetet teremteni az interperszonális és az üzleti növekedéshez, miközben megértheti azokat a kérdéseket, amelyek befolyásolják az ipar jövőjét. E szakirányú végzettségvezetők továbbra is vezetői pozíciókat töltenek be professzionális sportcsapatokban, sport- és fitnesz marketingben, magán- és közegészségügyi klubokban, sportpályákban és arénákban.

MBA alapképzési tanfolyamok

 • Graduate Orientation Seminar
 • Vezetés és szervezetek vezetése
 • Marketing menedzsment a globális gazdaságban
 • Vezetői számvitel
 • Pénzügyi menedzsment
 • Operációkezelés
 • Stratégiai menedzsment szeminárium

Felvételi

A hallgatóknak meg kell felelniük a programban való részvétel feltételeinek:

 • Egy akkreditált intézménnyel rendelkező bachelor diploma.
 • Egyetemi GPA 2.5 vagy magasabb.
 • Hivatalos egyetemi átiratok.
 • Egy önéletrajz és egyéni nyilatkozat (amely egy diplomás minta, amely bizonyítja a diplomás végzettségét).
 • Egy tudományos vagy szakmai forrás ajánlása.

Azon nemzetközi hallgatók számára, akik nem egy akkreditált egyetemista intézményben érettségizettek az Egyesült Államokban, egy kielégítő TOEFL pontszám (550 papír alapú, 213 számítógépes vagy 80 internetes) vagy IELTS pontszám (6,5 vagy magasabb) Értékelni kell és tanfolyam egyenértékűségi jelentést kell adni.

Előfeltételek azok számára, akiknek nincs egyetemi diploma

 • Az MBA-kérelmezők egyetemi átiratait felül kell vizsgálni annak megállapítására, hogy a kérelmező elvégezte-e a tanfolyam előfeltételét a pénzügyi elszámolás, a makrogazdaság és a statisztikák terén.
 • A számítógépes alkalmazások, például a Word, az Access, az Excel és a PowerPoint használatának elengedhetetlen feltétele.

Bár a felvételhez nem szükséges, azoknak a hallgatóknak, akik nem vettek részt számviteli, makroökonómiai, statisztikai és / vagy az MS Office Suite (Word, PowerPoint, Excel) nyelvtudással nem rendelkező kurzusokat, előfordulhat, hogy egyetemista előfeltételeket alap kurzusok az MBA programban.

Utoljára frissítve ápr. 2018

Az iskoláról

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as ... Tovább

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as early as your first semester. Gain a global mindset with peers from around the world. Graduate at warp speed with accelerated degree programs. Kevesebb