Online MSc az üzleti elemzésben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Bath University Egyetemen EQUIS által akkreditált Menedzsment Iskola biztosítja ezt az online MSc-t az egységekkel, amelyeket az IBM és a SAS-vel együttműködve működtetnek.

Támogassa az adatokat és előmozdítsa karrierjét

Az adattudomány és az üzleti menedzsment közötti szakadék áthidalása révén a Business Analytics online MSc biztosítja Önt a szükséges műszaki ismeretekkel és szakértelemmel ahhoz, hogy karrierjét a következő szintre vigye. Megszerezheti azokat a stratégiai, problémamegoldó és döntéshozói készségeket, amelyek létfontosságúak a mai üzleti világban, megnyitva karrierjét számos izgalmas vezetői és tanácsadói üzleti elemzői szerepnél.

A dolgozó szakemberek számára ideális ez a 100% -os online tanfolyam lehetőséget kínál arra, hogy mind az adatokra, mind a döntések elemzésére koncentráljunk. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy versenyelőnyt biztosítsunk az Ön számára egy olyan világban, ahol az adatok kritikus jelentőségűek a szinte minden iparágban és munkahelyen felmerülő problémák megoldásához.

Tudj meg többet

Átalakítsa az adatokat betekintésbe

Az egyik dolog a végtelen adatfolyamok azonosítása és begyűjtése, de a másik az, ha a nagy adatokat praktikus eszközként használjuk a valódi változások előmozdításához. Nagy hangsúlyt fektetve az adatok begyűjtésére és alkalmazására, a Business Analytics online MSc egységek széles skáláját tárja fel, mint például az adatbányászat, a gépi tanulás és az üzleti intelligencia.

Ahelyett, hogy a spekulatív döntéshozatalon pihenne, az iskola a matematika-alapú receptív elemzésre összpontosít, segítve munkájának megalapozását a valós világban. Értékes ismereteket szerezhet üzleti tapasztalatainak kiegészítéseként, segítve a napi kihívások kezelését számos iparágban.

A Menedzsment Iskola a QS Business Masters Rankings 2020-ban az Egyesült Királyságban működő Business Analytics tanfolyamok közül az 5. helyen szerepel. Ez bizalmat ad arra, hogy a Bath University-n töltött idő jól eltöltött idő.

Tudj meg többet

Interaktív online tanulás

Magával ragadó videóanyagokon és valós esettanulmányokon keresztül tanulhat meg, valamint előnyeit élvezheti a többi hallgatóval és előadóval folytatott közvetlen és rendszeres kommunikáció.

Az online üzleti MSc Business Analytics nemcsak az adattudomány mélyebb megértésével áll elő, hanem felkészíti Önt az üzleti szemlélettel arra, hogy az adatokkal kapcsolatos betekintést a gyakorlatba átültesse és karrierjét a következő szintre vigye.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Belépési követelmények

  • Jellemzően, ha kvantitatív tantárgyban kell szereznie az első vagy a második osztályos alapképzést. Ezen felül szükség van egy általános célú programozási nyelvre.
  • Nemzetközi hallgatók: A jelentkezőknek IELTS-ponttal 7,0 kell lenniük, legalább 6,5-rel bármely sávban.

Frissítse karrierlehetőségeit a Fürdő Egyetemen

További információért forduljon hozzánk.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Tovább

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Kevesebb