Hivatalos Leírás

Mind az országos, mind a nemzetközi szinten óriási eltérések mutatkoznak az oktatási normákban, ugyanakkor a legjobb lehetőségek biztosítására irányuló elkötelezettség továbbra is erős. A Glasgowi Egyetem elismeri a minőségi tanárok iránti igényt, és az Online MSc Education elkötelezett a jövőbeni tantervvezetővé. Ezt nagy hangsúlyt fektetik a kutatói és magas szintű tanításra szakembereikből, és ennek eredményeként az Oktatási Iskola az első helyen áll az Egyesült Királyságban (The Times Good University Guide 2018).


Válaszd a saját utad

Ez a program négy speciális Pathways kínál, amelyekkel a tanulmányait az egyedi tapasztalatokra és karrier célokra szabhatja. Válasszon pszichológiai és nemzetközi perspektívából a felnőttoktatásban; értékelés és pedagógia; befogadó és speciális oktatás; vagy múzeumi oktatás - ez rajtad múlik. Mindegyik lehetőség úgy van kialakítva, hogy Ön képes legyen a sikeres karrier-oktatáshoz szükséges készségeket biztosítani és segíti a holnap elméjét.


Szakértői tanulás

Ahogy a legmagasabb rangú Russell-csoport az oktatáshoz, a tanulás a Glasgowi Egyetem DNS-jének része. Tanulmányozva az Oktatási Iskolájukban, az oktatási kutatások élvonalában álló oktatóktól fog tanulni, mint pl. Dr. Jennifer Farrar, akinek a jelenlegi kritikus írástudása az osztályteremben a politika megváltozását kéri. De ne csak szólj rá, a Glasgowi Egyetem Oktatási Iskolája az első helyen áll az Egyesült Királyságban a diákok megelégedésére az NSS-ben (2014, 2015, 2016).


100% online, interaktív tanulás

Az online tanulás azt jelenti, hogy nem kell feláldoznia a jelenlegi karrierjét, hogy újabbat folytasson. A Glasgowi Egyetem Online MSc Oktatása az iparág vezető oktatását és a legmodernebb kutatást nyújtja, anélkül, hogy az egyetemen kellett volna gyalogolni. Interaktív erőforrásait bárhonnan és bármikor elérheti; ez magában foglalja a video-, audio-, valós idejű interaktív eszközöket, beszélgetési területeket és így tovább. Mi több, miután elkezdtük a programot, nem hagyják el. Mindig készen állnak, hogy segítsenek neked, egészen az érettségiig.

Belépési követelmények

  • 2: 1 vagy egy elismert intézmény vagy azzal egyenértékű szakképesítés (pl. PGCE)
  • Nemzetközi diákok: a pályázóknak IELTS-pontszámmal 6,5-nek kell lenniük, legalább 6,0-rel.


A világváltók üdvözlöm: csatlakozzon hozzánk és tegye meg a jelzést

További információért forduljon hozzánk.

106529_MScinEducation.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve February 26, 2019
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
2.5 - 6 Év
Részidős oktatás
Price
- Kérésre elérhető
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date