Mind az országos, mind a nemzetközi szinten óriási eltérések mutatkoznak az oktatási normákban, ugyanakkor a legjobb lehetőségek biztosítására irányuló elkötelezettség továbbra is erős. A Glasgowi Egyetem elismeri a minőségi tanárok iránti igényt, és az Online MSc Education elkötelezett a jövőbeni tantervvezetővé. Ezt nagy hangsúlyt fektetik a kutatói és magas szintű tanításra szakembereikből, és ennek eredményeként az Oktatási Iskola az első helyen áll az Egyesült Királyságban (The Times Good University Guide 2018).

Válaszd a saját utad

Ez a program három speciális Pathways , amely lehetővé teszi, hogy tanulmányait egyedi tapasztalataira és karriercéljaira szabja. Válasszon pszichológiai és nemzetközi szempontból a felnőttoktatásban; értékelés és pedagógia; befogadó és speciális oktatás. Mindegyik lehetőség arra szolgál, hogy az Ön számára biztosítsa az oktatásban való sikeres karrierhez szükséges készségeket, és segítse a holnap gondolatait.

Tudj meg többet

Szakértői tanulás

Ahogy a legmagasabb rangú Russell-csoport egyetem tanításra , a tanulás a Glasgow-i Egyetem DNS-jének része. Tanulmányozva az Oktatási Iskolájukban, az oktatási kutatások élvonalában álló oktatóktól fog tanulni, mint pl. Dr. Jennifer Farrar, akinek jelenlegi munkája az osztályteremben a kritikus írástudással kapcsolatos politikai változásokra ösztönöz.

De ne csak vigyázzon rá, a Glasgowi Egyetem Oktatási Iskolája az első helyen áll az Egyesült Királyságban a diákok megelégedésére mind a teljes egyetemi útmutatóban (2020) , mind az NSS-ben (2014, 2015, 2016) .

Tudj meg többet

100% online, interaktív tanulás

Az online tanulás azt jelenti, hogy nem kell feláldoznia a jelenlegi karrierjét, hogy újabbat folytasson. A Glasgowi Egyetem Online MSc Oktatása az iparág vezető oktatását és a legmodernebb kutatást nyújtja, anélkül, hogy az egyetemen kellett volna gyalogolni. Interaktív erőforrásait bárhonnan és bármikor elérheti; ez magában foglalja a video-, audio-, valós idejű interaktív eszközöket, beszélgetési területeket és így tovább.

Mi több, miután elkezdtük a programot, nem hagyják el. Mindig készen állnak, hogy segítsenek neked, egészen az érettségiig.

Tudj meg többet

Belépési követelmények

  • 2: 1 vagy egy elismert intézmény vagy azzal egyenértékű szakképesítés (pl. PGCE)
  • Nemzetközi diákok: a pályázóknak IELTS-pontszámmal 6,5-nek kell lenniük, legalább 6,0-rel.

Üdvözöljük a világváltókat: csatlakozz hozzánk és tedd meg a jelet

További információért forduljon hozzánk.

106529_MScinEducation.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol
University of Glasgow Online
Utoljára frissítve Szeptember 15, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
2.5 - 6 Év
Részidős oktatás
Price
- Kérésre elérhető
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date