Online MSc az oktatásban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Mind az országos, mind a nemzetközi szinten óriási eltérések mutatkoznak az oktatási normákban, ugyanakkor a legjobb lehetőségek biztosítására irányuló elkötelezettség továbbra is erős. A Glasgowi Egyetem elismeri a minőségi tanárok iránti igényt, és az Online MSc Education elkötelezett a jövőbeni tantervvezetővé. Ezt nagy hangsúlyt fektetik a kutatói és magas szintű tanításra szakembereikből, és ennek eredményeként az Oktatási Iskola az első helyen áll az Egyesült Királyságban (The Times Good University Guide 2018).

Válaszd a saját utad

Ez a program három speciális Pathways , amely lehetővé teszi, hogy tanulmányait egyedi tapasztalataira és karriercéljaira szabja. Válasszon pszichológiai és nemzetközi szempontból a felnőttoktatásban; értékelés és pedagógia; befogadó és speciális oktatás. Mindegyik lehetőség arra szolgál, hogy az Ön számára biztosítsa az oktatásban való sikeres karrierhez szükséges készségeket, és segítse a holnap gondolatait.

Tudj meg többet

Szakértői tanulás

Mivel a tanítás szempontjából a legmagasabb rangú Russell Group egyetem , a tanulás a Glasgow Egyetem DNS-ének része. Tanulmányaikat az oktatási iskolájukban az oktatási kutatás élvonalában tartó előadóktól, például Dr. Jennifer Farrar-tól tanulják, akiknek az osztálytermi kritikus írástudással kapcsolatos jelenlegi munkája ösztönzi a politika megváltoztatását.

De ne csak vigyázzon rá, a Glasgowi Egyetem Oktatási Iskolája az első helyen áll az Egyesült Királyságban a diákok megelégedésére mind a teljes egyetemi útmutatóban (2020) , mind az NSS-ben (2014, 2015, 2016) .

Tudj meg többet

100% online, interaktív tanulás

Az online tanulás azt jelenti, hogy nem kell feláldoznia a jelenlegi karrierjét, hogy újabbat folytasson. A Glasgowi Egyetem Online MSc Oktatása az iparág vezető oktatását és a legmodernebb kutatást nyújtja, anélkül, hogy az egyetemen kellett volna gyalogolni. Interaktív erőforrásait bárhonnan és bármikor elérheti; ez magában foglalja a video-, audio-, valós idejű interaktív eszközöket, beszélgetési területeket és így tovább.

Mi több, miután elkezdtük a programot, nem hagyják el. Mindig készen állnak, hogy segítsenek neked, egészen az érettségiig.

Tudj meg többet

Belépési követelmények

  • 2: 1 vagy egy elismert intézmény vagy azzal egyenértékű szakképesítés (pl. PGCE)
  • Nemzetközi hallgatók: A pályázóknak IELTS pontszámmal kell rendelkezniük 6,5-nél, legalább 6,0-ig bármely sávban.

Üdvözöljük a világváltókat: csatlakozz hozzánk és tedd meg a jelet

További információért forduljon hozzánk.

106529_MScinEducation.jpg

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and shor ... Tovább

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and short courses as well as free MOOCs (massive online open courses). We offer online distance learning programmes across an ever-expanding range of subject areas. Our online postgraduate programmes involve the same level of work as our on-campus programmes, and the qualification you get is of equal value. All you need to study for our online programmes is a computer and internet connection. Kevesebb