Online Master of Business Administration

Általános információk

6 locations available

Program leírás

mba

Kap egy teljes mértékben akkreditált MBA egy amerikai egyetemen, hogy elérje a karrier célok. Nem kell mozdulni, vagy lépjen ki a munkát. Ön tudja befejezni a mértéke teljesen online, és keresni egy világszínvonalú MBA fokozatot szerzett.

Az online MBA program az Egyesült Államok University egyesíti elmélet és a gyakorlat-, amely lehetővé teszi a hallgatók alkalmazni, amit tanultak. Azt is ad a diákok a rugalmasságot, hogy folytassa a munkát, míg elkészült a diploma.

Amerikai Egyesült Államok University található gyönyörű San Diego, Kalifornia. USU egy világszínvonalú egyetemet, mely mind az online osztályok és on-campus tanulás. Több száz helyi vállalkozások és cégek, melyek a diákok és a diplomások lehetőséget valós tapasztalat, kutatás közben tanul vagy diploma megszerzése után. Megmutatjuk, elkötelezettségünket, hogy a diákok a kis létszámú csoportok, amelyek biztosítják, egyetlen diák sem marad. Tartjuk megfizethető tandíjemelési amely az oktatást hozzáférhető. San Diego ad otthont a sokszínű hallgatói szervezet, amely elősegíti a társadalmi integráció és a megértés az osztályban, a közösség, és a világ. Amerikai egyetem kínál Homestay és off-campus ház lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy élni, mint az igazi kaliforniaiak. Amerikai egyetem percre a gyönyörű strandoktól, és egy majdnem tökéletes éghajlat egész évben. Első a mértéke lehet élvezetes egy amerikai egyetemen.

A diákok kapnak egy széles körű egyetértés a funkcionális területek üzleti (pénzügy és számvitel, marketing, emberi erőforrások, az információs technológia), valamint fejleszteni a vezetői képességek révén tanfolyamok szervezeti viselkedés, gazdasági jog és az etika, a nemzetközi / globális irányítás, stratégiai tervezés és a szervezeti változás és az innováció.

Elérhető: Online

Átlagos osztálylétszám: 8-10 diák

Szükséges idő: 36 félév kredit / 4 félév / 18 hónap

Transzfer: akár 6 egység

Költség:

  • International Students: 675,00 $ per hitel
  • Körülbelül $ 6,075.00 szemeszterenként + alkalmazandó díjak

Program követelmények:

Diákok, akik nem fejezték egy egyetemi diplomát üzleti kell töltenie BUS 440. BUS 440 Az adatok elemzése és döntéshozatal menedzserek (Régebben MGT 301)

Tanfolyam felépítése:

36 kredit; 12 fő tanfolyamok, amelyek magukban foglalják a végső Capstone tanfolyam.

Felvételi követelmények

  • 100 $ jelentkezési díj
  • Másolatát hivatalos átiratát; fordította és értékelni egy elfogadott NACES ügynökség
  • Igazolni az angol; IELTS minimum 6.0+; TOEFL minimum 61+
  • Pénzügyi támogatás Nyilatkozat & dokumentumok
  • Másolata útlevél, fotó
  • Nyilatkozat célja
  • 2.5 minimum GPA
Utoljára frissítve feb. 2016

Az iskoláról

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personali ... Tovább

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personalized and flexible student services as well as a quality education at an affordable price. Kevesebb
USA Online , Svájc Online , San Diego , Washington , London , Genf + 5 Több Kevesebb