Online Master of Science fokozatot a büntető igazságszolgáltatás

Általános információk

Program leírás

Online Master of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás

A büntetőjog területén központok ellenőrzéséről szóló bűnözői magatartás a közrend fenntartása érdekében. Ez magában foglalja az elsődleges funkciója a bűnüldözés, az ügyészség, tárgyalás, korrekciók, fiatalkorú elkövetők, a bizonyítási eljárás, Crime Scene Investigation és a kapcsolódó feladatokat. Ezen kívül kiterjed a biztonságos gazdálkodás, megőrzésre, és ellenőrzése fogvatartottak elkötelezett a börtön őrizetbe, amelyet el kell végezni emberséges módon megfelel az alkotmányos követelményeknek.

A Master of Science in büntető igazságszolgáltatás mértékű felkészíti a tanulókat a belépő és a haladás a büntető igazságszolgáltatás kapcsolatos karrierjét. A diákok kapnak magas szintű ismerete az igazságügyi rendszer és a bűnüldöző folyamat, a rendőrségi járőr eljárások, a bíróságok, a terrorizmus, a kriminalisztika, büntetés-végrehajtási intézmények és a rendszerek a pártfogó felügyelet és parole.

Potenciális Karrier

Diákok, akik keresnek egy Master of Science in büntető igazságszolgáltatás jellemzően folytatni ezeket a pályára:

 • Nyomozó
 • Menedzsere Korrekciók tisztviselők
 • Rendőrségi Management
 • Criminal Justice Tanár
 • Szövetségi Rendészeti ügynök

A program céljai

Pályakezdő program készek, hogy a vezetés a hivatalok és intézmények a büntető igazságszolgáltatási rendszer. A sikeres befejezése a program, a diákok már megszerzett ismeretek és készségek szükségesek, hogy:

 1. Értékelje a tudományos vizsgálat a bűncselekmények, bűnözők, a jogalkotási folyamat, a büntető igazságszolgáltatási rendszer és a bűnelkövetők gyógykezelését.
 2. Fejleszteni kell a kritikus gondolkodás, elemző és interperszonális készségek alkalmazandó valós problémákat.
 3. Az innovatív megoldások bűnüldözés, a bűnügyi nyomozás, valamint a vezetés és a büntető igazságszolgáltatás kapcsolatos tevékenységek.
 4. Fejleszteni kell a képesítések, hogy előre adminisztratív és vezetői pozíciókat a büntető igazságszolgáltatási ágazat vagy ahhoz kapcsolódó területeken.
 5. Alkalmazza a fejlett kutatási gyűjtése, elemzése, és a jelentési büntető igazságszolgáltatás kapcsolódó információk és tapasztalati adatok.
 6. Kidolgozása előrehaladott megértését az etikai gyakorlat és a szakértelem kell alkalmazni, mint a területeken a büntető igazságszolgáltatás.
 7. Fejleszteni problémamegoldó készség, és alkalmazni megoldások előtt álló problémák gyakorló területeken a büntető igazságszolgáltatás.
1
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Tovább

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Kevesebb