Hivatalos Leírás

Online Master of Science fokozatot információs technológiai (IT)

Minden szervezet ma támaszkodik számítógépes és informatikai üzleti tevékenységet folytatnak, és hatékonyabban működnek. Az információs technológia (IT) projektek általában által vezetett vezetők, akik értik a mögöttes üzleti elképzelések és igények, követelmények a végfelhasználók és az érdekelt felek, és tisztában legyenek a szükséges technológiák által támasztott követelményekre.

Az ALU Master of Science in Information Technology (MSIT) program felkészíti a tanulókat a középszintű pályára az információs technológia. Az informatikai program biztosítja az alapot a diákok kívánnak szerezni egy magas szintű tudás a széles alapoktól a számítógépes és informatikai fogalmakat és készségeket, hogy olyan megoldásokat, hogy a kortárs problémákat a számítógép-tudomány és információs menedzsment. Comporable hogy egy MBA IT, a diákok megszerezzék a kritikus és aktuális ismeretek és készségek integrálásához szükséges szoftverfejlesztés, programozás, adatbázis, internet és információ menedzsment.

A program céljai

A MSIT program felvértezi tanulók alapvető műszaki ismeretek párosul szállító-független informatikai elvek, beleértve adatkommunikációs, intranet és projektmenedzsment.

A program szerint a hallgató:

  • Fedezze egy működő alapítvány a technológiák szükségesek ahhoz, hogy hatékonyan használják az információs technológia a különböző alkalmazások.
  • Alkalmazza készségek elemzés és tervezés a különböző információs rendszerek kezeléséhez szükséges rendszer fejlesztési projektek.
  • Fejleszteni a képességét, hogy tervezni, szervezni és kezelni a technológia, az emberek és a források.
  • Fedezze fel a képességét, hogy ellenőrizzék folyamatok javítása minőség, megbízhatóság, és a termelékenység.
  • Fen az emberi erőforrás menedzsment készségek, beleértve, hogyan kell kezelni a fejlesztési egy változó munkahelyi elérni a szervezeti célok.
  • Alkalmazza a problémamegoldás és a kreatív gondolkodás képességeit.
1
Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Abraham Lincoln University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 félév
Részidős oktatás
Price
12,600 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019