A hatékony közegészségügyi politika egyre fontosabb eszköz az egészségügy holisztikusabb megközelítésének kidolgozásához, és ez az MBA program a menedzserek számára eszközeit elemzi, irányítja és fejleszti a régió közegészségügyi környezetének javítását célzó tevékenységeket.

Az MBA programok nagy előnyt jelent a nemzetköziség származó toborzó diákok szerte a világon, és a rajzolás tutorok jól képzett a maguk területén.

Tanuljon Svájc premier magániskoláján, és több mint 130 különböző országból származó diákok, valamint a Cumbriai Egyetemen szerzett diplomát.

DURATION

Legalább 12 hónap, legfeljebb 5 év.

Program Outline

A rendszert úgy tervezték, hogy megfeleljen a céljait az online MBA rugalmas és testre szabható, hogy az egyéni preferenciák a minden tanuló számára. Az MBA megköveteli, hogy a teljes, hat alkalommal, plusz a végső dolgozat.

szállítási mód

Többnyire keresztül online OnlineCampus (interaktív online tanulási környezet) intenzív osztály párbeszédet és az együttműködést, valamint egy egyhetes kötelező tartózkodási engedélyt. A rezidencia tartott az Egyesült Királyságban és szervezésében a University of Cumbria.

feltételek Négy szempontból évente (téli, tavaszi, nyári és őszi).

Akkreditáció és elismerés

A University of Cumbria MBA programokat kínált online exkluzív partneri Robert Kennedy Kollégium elismert világszerte. Ha elvégezte a tanulmányait Robert Kennedy College, akkor kap egy diplomát a University of Cumbria.

További információ az Online MBA közegészségügyi menedzsmentről!

Program oktatási nyelve:
Angol
Robert Kennedy College

28 további kurzus Robert Kennedy College »

Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
10,000 CHF
Kamatmentes részletekben fizetendő díjak
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date