Online mba közegészségügyi menedzsment - cumbriai egyetem (uk)

Általános információk

3 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A hatékony közegészségügyi politika egyre fontosabb eszköz az egészségügy holisztikusabb megközelítésének kidolgozásához, és ez az MBA program a menedzserek számára eszközeit elemzi, irányítja és fejleszti a régió közegészségügyi környezetének javítását célzó tevékenységeket.

Az MBA programok nagy előnyt jelent a nemzetköziség származó toborzó diákok szerte a világon, és a rajzolás tutorok jól képzett a maguk területén.

Tanuljon Svájc premier magániskoláján, és több mint 130 különböző országból származó diákok, valamint a Cumbriai Egyetemen szerzett diplomát.

DURATION

Legalább 12 hónap, legfeljebb 5 év.

Program Outline

A rendszert úgy tervezték, hogy megfeleljen a céljait az online MBA rugalmas és testre szabható, hogy az egyéni preferenciák a minden tanuló számára. Az MBA megköveteli, hogy a teljes, hat alkalommal, plusz a végső dolgozat.

szállítási mód

Többnyire keresztül online OnlineCampus (interaktív online tanulási környezet) intenzív osztály párbeszédet és az együttműködést, valamint egy egyhetes kötelező tartózkodási engedélyt. A rezidencia tartott az Egyesült Királyságban és szervezésében a University of Cumbria.

feltételek Négy szempontból évente (téli, tavaszi, nyári és őszi).

Akkreditáció és elismerés

A University of Cumbria MBA programokat kínált online exkluzív partneri Robert Kennedy Kollégium elismert világszerte. Ha elvégezte a tanulmányait Robert Kennedy College, akkor kap egy diplomát a University of Cumbria.

További információ az Online MBA közegészségügyi menedzsmentről!

/&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Tovább

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Kevesebb
Zürich , Svájc Online , York , Salford , UK Online , Carlisle városa + 5 Több Kevesebb