Hivatalos Leírás

A University of Hartford, Barney School of Business kínál változatos programokat a diákok keres korszerű oktatás területén a számviteli és az adózás. A diákok keresni a diplomáját a mindössze hét hónap, vagy a saját ritmusában, és megfelelnek a 150 órás CPA engedélyezés követelménye. A programok által tanított főállású rezidens kar és járuléka kari, akik rengeteg tudás terén. A diákok választhatnak az online és a kategóriájában lehetőséget és a gördülő felvételi folyamat lehetővé teszi az új diákok beiratkozik az ősszel, tavasszal, és nyáron feltételekkel.

A diákok keres bizonyítvány programok, a számviteli tanúsítvány biztosítja a hallgatók, akik egy egyetemi diplomát egy olyan területen kívüli elszámolása a lehetőséget, hogy egy sor alapvető egyetemi számviteli képzések. A diákok a mester fokozatot számviteli, a JD mértékben, vagy akik a jelenlegi CPA eltarthat egy sor diplomás adózás tanfolyamok a Post-Graduate Certificate Adó programot.

Tanulmányi programok

A Msat programot kínál két szám minden igénylő 30 kredit. Az első pálya célja azoknak érdeklődő diákok karrierjük a pénzügyi és biztosítási szolgáltatások. A tanfolyamok ezen a pályán információkat tartalmaznak különösen érdekes, hogy a nyilvánosság számára a pénzügyi beszámolás és a biztosítási szolgáltatások funkciókat. A második az adózás pályán azoknak készült, érdekli a karrier az adózás. A kurzusok az adó pályán hangsúlyozzák adózás szakértelem szükséges, hogy egy adó szakmai állami számviteli, valamint az ipar és a kormányzat.

Jelentkezési feltételek

A következő elemek szükségesek:

  • Az online alkalmazás www.hartford.edu/grad-apply
  • A vissza nem térítendő jelentkezési díj 50,00 $ a hazai pályázók
  • Hivatalos átiratát minden főiskolai szintű tanfolyam
  • A szándéknyilatkozat meghatározott jelentkezési lapot
  • Két ajánlólevél
  • Aktuális önéletrajz
  • Hivatalos eredmények a GMAT (Graduate Management Admission Test) továbbított
  • A University of Hartford használó iskola kód xbb-NR -73.

Az ápolás

A Barney School of Business díj egy per-hitel arány a tandíjat. Az 2015-16 tanévben a tandíj 1950 $ per során.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus University of Hartford Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019