Online posztgraduális kurzus a gyógyszerészeti gazdaságban

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Online posztgraduális kurzus a gyógyszerészeti gazdaságban

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Angol nyelven tanított, az UPF Barcelona Management School Pharmacoeconomics Online posztgraduális kurzusa az orvosi és orvosi technológiák, valamint az orvosi politika és a makroszintű, mezo és mikroszintű (farmakoeconomia) gazdasági értékelésére szakosodott.

A Pharmacoeconomics Online Posztgraduális Tanfolyam megtanítja Önt, hogy megértse, értékelje és elvégezze a gyógyszerek és az orvosi technológiák gazdasági értékelését, valamint optimalizálja az egészségügyi szolgáltatás menedzsmentjét kvantitatív elemzési technikák segítségével. Megtanulja továbbá, hogyan elemezheti a jelenlegi gyógyszerek finanszírozási politikáját és kezelheti a gyógyszereket a különböző egészségügyi rendszerekben.

Az egészségügyi és gyógyszeripari szektorban dolgozó szakemberek és diplomások számára a Pharmacoeconomics Online Posztgraduális Tanfolyam büszkélkedhet a Pompeu Fabra Egyetem Közgazdaságtudományi, Üzleti és Egészségtudományi Tanszékének neves oktatóival.

A Pharmacoeconomics Online Posztgraduális Tanfolyam az Online Egészségügyi és Fizikai-gazdaságtani Mesterképzés első öt moduljából áll.

célok

Szakképzés biztosítása az egészségügyi szolgáltatások és gyógyszerkészítmények közgazdaságtanáért és kezeléséért (Health Economics és Pharmacoeconomics).

Az egészségügyi szektorban és a gyógyszeriparban alkalmazott menedzsment fogalmát a fogalom legszélesebb értelemben értelmezi, és magában foglalja az egészségügyi ellátás intézményeihez tartozó állami szektor szolgáltatásait, központjait és szolgáltatásait az ellátás bármely szintjén, a gyógyszerészeti szolgáltatók, a gyógyszerekkel és orvosi technológiákkal, a gyógyszeriparral, gyógyszerészeti forgalmazókkal, biztosítótársaságokkal, valamint tanácsadó és tanácsadó cégekkel.

A Pharmacoeconomics Online Posztgraduális Pálya különös jelentőséggel bír az egészségügyhöz kapcsolódó szakemberek és diplomások számára, akik érdeklődnek az egészséggazdaságtan, a farmakoeconomia és a minőségi programok tervezésétől és irányításáért.

A program elsősorban a diplomások és az egészségügyi szakemberek számára készült, és a piacon jó hírnévvel rendelkező tudományos képzést kínál.

A résztvevők nem szükségesek a közgazdaságtani ismeretek megszerzésére.

Kinek lesz?

Ez a program az egészségügyi szektorban és a gyógyszeriparban dolgozó szakemberekkel foglalkozik, akik nem engedhetik meg maguknak az időt, hogy részt vehessenek egy helyszíni tanfolyamon, vagy akik inkább a virtuális kommunikációban dolgoznak. Ez a nemzetközi mesterképzés az Egészségügyi Közgazdaságtan és a Pharmacoeconomics megfelel a követelményeknek és követelményeknek mind a tapasztalt szakemberek és a friss diplomások, akik szeretnék növelni tudásukat ezeken a területeken.

A program olyan szakembereknek szól, akik bárhol a világon, ahol élnek, szeretnék követni a távolsági pályát a fent ismertetett jellemzőkkel. Teljesen online, és egyáltalán nem kell részt venni a személyes találkozókon. A program nemzetközi kiadása teljes egészében angol nyelven zajlik.

Különösen a program célja, hogy kiegészítse a vezetői felelősséggel rendelkező szakemberek képzését és a szükséges készségek elsajátításával foglalkozó végzősöket, akik ilyen feladatokat látnak el:

  • Kórházak, klinikai laboratóriumok és állami és magán egészségügyi központok.
  • A gyógyszerészeti és egészségügyi szolgáltatások irányításáért és / vagy finanszírozásáért felelős állami szervek.
  • Magánbiztosító társaságok.
  • Gyógyszerészeti cégek és gyógyszergyártó vállalatok.
  • Gyógyszerészeti és egészségügyi szolgáltató központok.
  • Az egészségügyhöz kapcsolódó tanácsadó és tanácsadó cégek stb.

Az online képzési program spanyol és nemzetközi kiadását eddig több európai, afrikai és latin-amerikai ország több mint 350 résztvevője követte.

Felvételi követelmények

  • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű.
  • A felvétel a pályázó önéletrajzán alapul. Elsőbbséget élveznek azon pályázók, akik a teljes mesterképzésre kívánnak regisztrálni.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve November 19, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
feb. 20, 2019
Duration
Időtartam
12 hónapok
Nappali
Price
ár
4,750 EUR
Information
Deadline
jan. 15, 2019
Locations
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Kezdet : feb. 20, 2019
Jelentkezési határidő jan. 15, 2019
A befejezés dátuma márc. 10, 2020
Dates
feb. 20, 2019
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Jelentkezési határidő jan. 15, 2019
A befejezés dátuma márc. 10, 2020