Online Pszichológia Diploma (Hidak)

Általános információk

Program leírás

 • Tanfolyam időtartama: 20 hónap részmunkaidőben
 • Tanfolyamdíjak: tantárgyonként 2950 USD. A FEE-HELP elérhető.
 • Tanfolyamok: Január, március, május, július, szeptember, október
 • Tanfolyam tantárgyai: 10

Legyen szakértő a pszichológia kibővült területén

A gyorsan változó világ és az emberi agy megértésének növekvő igénye számos lehetőséget teremtett a pszichológia területén. Az emberközpontú szerepet játszó szakemberek és a törekvő regisztrált pszichológusok lehetősége nyílik fejleszteni készségeiket és elérni karriercéljaikat a JCU 100% -os online pszichológiai diplomájával (Bridging).

Ezeknek a változásoknak pozitív hatása van az ipar növekedésére, mivel az ausztráliai pszichológusként dolgozók száma várhatóan 30% -kal növekszik a 2018. évi 37 500-ról 2023-ra 48 800-ra. *

Pragmatikus és sokoldalú képesítés

Ez a fok lehet az első lépcső a gyakorló pszichológus útjába ^. Alternatív megoldásként a hallgatók ezt a mértéket arra is felhasználhatják, hogy kiegészítsék jelenlegi szerepüket számos iparágban, beleértve a marketing, az emberi erőforrások, az oktatás, a szociális munka és a tanácsadás területeit.

A Pszichológia Diploma (Bridging) alapvető ismereteket nyújt a pszichológia történetéről és fejleszti szakmai készségeit a kortárs pszichológia alkalmazására a közösségi alapú kihívások megoldására. Úgy tervezték, hogy elősegítse a diplomások sikereit a komplex világban, és jobb ügyfélszolgálatokat nyújtson.

* Forrás: joboutlook.com.au
^ Az APAC akkreditációs kérelme folyamatban van

Miért válassza a JCU Online pszichológia (áthidaló) diplomáját?

A JCU Online Pszichológia Diploma egy kortárs és gyakorlati képesítés, amelyet a jövőre terveztek. Fejleszteni fogja a szakmai készségeket, megismerheti a pszichológia feltörekvő trendeit és tanulmányozhat egy sor kortárs tantárgyat.

Lépés a regisztrált pszichológusá válásban

Ez a minősítés egy Pathway további vizsgálata azok számára, akik meg akarják változtatni karrier válni pszichológus. Ide tartoznak a karrier Pathways például az általános vagy klinikai pszichológia, a klinikai neuropszichológia, a törvényszéki pszichológia és a szervezeti pszichológia.

Előrelépés az emberközpontú szakmákban

Ez az emberközpontú foglalkozások szakembereire is vonatkozik, akik a karrier-növekedésre koncentrálnak és szeretnék, hogy a készségek segítsék őket abban, hogy jobban elérjék a jelenlegi és a jövőbeli szerepeket. Ide tartozhat oktatás, emberi erőforrások, marketing, tanácsadás, szociális munka és tanácsadás.

Belépési követelmények

Az online pszichológia (áthidaló) diploma megszerzéséhez a jelentkezőknek rendelkezniük kell a következőkkel:

 • Bármely tudományágban egyetemi diplomát végzett.
 • Nem angol nyelvű háttérrel rendelkező pályázóknak meg kell felelniük a JCU felvételi szabályzatának 1. sávja - II.

Ha bármilyen kérdése van az online pszichológia (Bridging) diplomával kapcsolatos fenti felvételi követelményekkel kapcsolatban, nyugodtan beszéljen valamelyik beiratkozási tanácsadónkkal.

Megérteni a kortárs pszichológiai tudományágakat

Fejleszteni kell a pszichológia kortárs elméleti perspektíváinak, azok filozófiai és történelmi fejleményeinek és összekapcsolódásának átfogó megértését.

Bízzon az adatokban és a technológiában

Fejlessze készségeit a technológia és a statisztikai módszerek használatában a kutatás, az ügyfélszolgálat és a közösségi eredmények megkönnyítése érdekében, és javítsa karrierjét az egyre inkább digitális és adatközpontú területen.

Szerezzen globális perspektívát

Az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival való összehangolásra tervezett tanfolyam kommunikációs eszközkészlettel szolgál a különböző közösségek sokszínű népességének kihívásaihoz kapcsolódó problémák megoldására.

Mit fog tanulni?

A JCU Online pszichológia (áthidaló) diplomájának egyedi tantárgyait fogja tanulmányozni, ideértve a környezeti pszichológiát és az egészséget, a jólétet

Tanuljon 10 online tantárgyat 20 hónap alatt, amelyet az év során a hat tanulmányi időszak bármelyikével meg lehet kezdeni.

Graduate Diploma tantárgyak

 • Szociálpszichológia
 • A személyiség egyéni különbségei
 • Az egészség, a jólét és az ellenálló képesség pszichológiája
 • Az emberi fejlődés az élettartam során
 • Pszichológiai rendellenességek és beavatkozások
 • Tanulás, memória megismerés és nyelv
 • Idegtudomány és a viselkedés biológiai alapjai
 • Környezeti pszichológia és fenntartható jövők
 • A tanácsadás alapelvei
 • Kutatás és statisztika a pszichológiához

Személyre szabott támogatás a sikerhez

A JCU Online pszichológia (áthidaló) diplomáját úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legjobb tanulási tapasztalatot nyújtsa a hallgatók számára. Hozzáférést biztosít egy-egy támogatáshoz egy dedikált Siker-tanácsadónál. Ők már a kezdetektől kezdve ott lesznek a tanulmányaik során, motiválva és a pályán tartva a céljait.

A hatékonyabb és hatékonyabb tanulás elősegítéséhez hozzáférést biztosít az interaktív tanfolyamokhoz oktatóival és osztálytársaival - bárhol is van.

A JCU innovatív és interaktív tanulási környezete video-, audio-, beszélgetőpanelekkel, csevegőfórumokkal és értékelésekkel intelligens és hatékony módja az online tanulásnak.

Utoljára frissítve szept. 2019

Az iskoláról

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Tovább

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Kevesebb