• Tanfolyam időtartama: 20 hónap részmunkaidőben
 • Tanfolyamdíjak: tantárgyonként 2950 USD. A FEE-HELP elérhető.
 • Tanfolyamok: Január, március, május, július, szeptember, október
 • Tanfolyam tantárgyai: 10

Legyen szakértő a pszichológia kibővült területén

A gyorsan változó világ és az emberi agy megértésének növekvő igénye számos lehetőséget teremtett a pszichológia területén. Az emberközpontú szerepet játszó szakemberek és a törekvő regisztrált pszichológusok lehetősége nyílik fejleszteni készségeiket és elérni karriercéljaikat a JCU 100% -os online pszichológiai diplomájával (Bridging).

Ezeknek a változásoknak pozitív hatása van az ipar növekedésére, mivel az ausztráliai pszichológusként dolgozók száma várhatóan 30% -kal növekszik a 2018. évi 37 500-ról 2023-ra 48 800-ra. *

Pragmatikus és sokoldalú képesítés

Ez a fok lehet az első lépcső a gyakorló pszichológus útjába ^. Alternatív megoldásként a hallgatók ezt a mértéket arra is felhasználhatják, hogy kiegészítsék jelenlegi szerepüket számos iparágban, beleértve a marketing, az emberi erőforrások, az oktatás, a szociális munka és a tanácsadás területeit.

A Pszichológia Diploma (Bridging) alapvető ismereteket nyújt a pszichológia történetéről és fejleszti szakmai készségeit a kortárs pszichológia alkalmazására a közösségi alapú kihívások megoldására. Úgy tervezték, hogy elősegítse a diplomások sikereit a komplex világban, és jobb ügyfélszolgálatokat nyújtson.

* Forrás: joboutlook.com.au
^ Az APAC akkreditációs kérelme folyamatban van

Miért válassza a JCU Online pszichológia (áthidaló) diplomáját?

A JCU Online Pszichológia Diploma egy kortárs és gyakorlati képesítés, amelyet a jövőre terveztek. Fejleszteni fogja a szakmai készségeket, megismerheti a pszichológia feltörekvő trendeit és tanulmányozhat egy sor kortárs tantárgyat.

Lépés a regisztrált pszichológusá válásban

Ez a minősítés egy Pathway további vizsgálata azok számára, akik meg akarják változtatni karrier válni pszichológus. Ide tartoznak a karrier Pathways például az általános vagy klinikai pszichológia, a klinikai neuropszichológia, a törvényszéki pszichológia és a szervezeti pszichológia.

Előrelépés az emberközpontú szakmákban

Ez az emberközpontú foglalkozások szakembereire is vonatkozik, akik a karrier-növekedésre koncentrálnak és szeretnék, hogy a készségek segítsék őket abban, hogy jobban elérjék a jelenlegi és a jövőbeli szerepeket. Ide tartozhat oktatás, emberi erőforrások, marketing, tanácsadás, szociális munka és tanácsadás.

Belépési követelmények

Az online pszichológia (áthidaló) diploma megszerzéséhez a jelentkezőknek rendelkezniük kell a következőkkel:

 • Bármely tudományágban egyetemi diplomát végzett.
 • Nem angol nyelvű háttérrel rendelkező pályázóknak meg kell felelniük a JCU felvételi szabályzatának 1. sávja - II.

Ha bármilyen kérdése van az online pszichológia (Bridging) diplomával kapcsolatos fenti felvételi követelményekkel kapcsolatban, nyugodtan beszéljen valamelyik beiratkozási tanácsadónkkal.

Megérteni a kortárs pszichológiai tudományágakat

Fejleszteni kell a pszichológia kortárs elméleti perspektíváinak, azok filozófiai és történelmi fejleményeinek és összekapcsolódásának átfogó megértését.

Bízzon az adatokban és a technológiában

Fejlessze készségeit a technológia és a statisztikai módszerek használatában a kutatás, az ügyfélszolgálat és a közösségi eredmények megkönnyítése érdekében, és javítsa karrierjét az egyre inkább digitális és adatközpontú területen.

Szerezzen globális perspektívát

Az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival való összehangolásra tervezett tanfolyam kommunikációs eszközkészlettel szolgál a különböző közösségek sokszínű népességének kihívásaihoz kapcsolódó problémák megoldására.

Mit fog tanulni?

A JCU Online pszichológia (áthidaló) diplomájának egyedi tantárgyait fogja tanulmányozni, ideértve a környezeti pszichológiát és az egészséget, a jólétet

Tanuljon 10 online tantárgyat 20 hónap alatt, amelyet az év során a hat tanulmányi időszak bármelyikével meg lehet kezdeni.

Graduate Diploma tantárgyak

 • Szociálpszichológia
 • A személyiség egyéni különbségei
 • Az egészség, a jólét és az ellenálló képesség pszichológiája
 • Az emberi fejlődés az élettartam során
 • Pszichológiai rendellenességek és beavatkozások
 • Tanulás, memória megismerés és nyelv
 • Idegtudomány és a viselkedés biológiai alapjai
 • Környezeti pszichológia és fenntartható jövők
 • A tanácsadás alapelvei
 • Kutatás és statisztika a pszichológiához

Személyre szabott támogatás a sikerhez

A JCU Online pszichológia (áthidaló) diplomáját úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legjobb tanulási tapasztalatot nyújtsa a hallgatók számára. Hozzáférést biztosít egy-egy támogatáshoz egy dedikált Siker-tanácsadónál. Ők már a kezdetektől kezdve ott lesznek a tanulmányaik során, motiválva és a pályán tartva a céljait.

A hatékonyabb és hatékonyabb tanulás elősegítéséhez hozzáférést biztosít az interaktív tanfolyamokhoz oktatóival és osztálytársaival - bárhol is van.

A JCU innovatív és interaktív tanulási környezete video-, audio-, beszélgetőpanelekkel, csevegőfórumokkal és értékelésekkel intelligens és hatékony módja az online tanulásnak.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

6 további kurzus James Cook University Online »

Utoljára frissítve Szeptember 11, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
jan. 2020
márc. 2020
Duration
20 hónapok
Részidős oktatás
Price
29,500 AUD
Tárgyonként 2950 USD. A FEE-HELP elérhető.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Május 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Május 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date