Online Kurzus: Értékek Kialakítása: élesítsd Meg Vállalkozási Javaslatodat

TU Delft Open & Online Education

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Online Kurzus: Értékek Kialakítása: élesítsd Meg Vállalkozási Javaslatodat

TU Delft Open & Online Education

ÁTTEKINTÉS

Erősítse meg vállalkozási javaslatát azáltal, hogy megtudja, hogyan lehet az értékek (például a fenntarthatóság, a biztonság, a méltányosság és a magánélet) szisztematikus integrációját az új technológiák vagy termékek tervezése során a szervezetben. Ez biztosítja a stratégiai, nyertes eredményeket a társadalom és a vállalkozás számára.

Az Értékek kialakítása és elfogadása a szervezet számára többféleképpen is előnyös lehet:

 • Javítani kell a kereskedelmi siker esélyeit és növelni a befektetők bizalmát azáltal, hogy az innovációkat társadalmilag elfogadhatóbbá teszi.
 • Meggátolni a jövőbeli jogi problémákat és csökkenteni a rossz nyilvánosság által okozott negatív pénzügyi hatások kockázatát. Az új technológiák használatához potenciálisan kapcsolódó kockázatok megakadályozhatók, ha azokat a termék tervezési folyamata során megfelelően értékelik és kezelik.
 • Az értékesítési érvek felhasználásával az integrált értékek előnyeiből származó új ügyfelek megtartása és vonzása. Ezen értékek felhasználása a marketingstratégia részeként segíthet meghatározni az egyedi értékesítési javaslatot.
 • Erősítse meg a márka hírnevét és megerősítse pozícióját az iparágban azáltal, hogy elkötelezettséget mutat az ipar fejlődésével az etikus üzleti gyakorlatokkal és a közösséghez való hozzájárulással.

Gyakorlati példák ebben a kurzusban különböző (feltörekvő) iparágakból származnak, amelyek azt mutatják, hogy több értéket lehet elérni a tervezés során. Egy ütköző és nagyon sikeres példa az ütköző értékeket tartalmazó termékekre a "GreenFreeze". A hűtőfolyadékot már a nagy gyártók vesznek fel, és hatalmas kereskedelmi siker. A többi hűtőközeghez képest biztonságos és környezetbarát, és még mindig nagyon hatékony.

A tanfolyam megszerzése után Ön képes lesz arra, hogy:

 • Kritikusan vizsgálja meg a terméktervezést, hogy azonosítsa és kezelje azokat a etikai kérdéseket, amelyeket a termékei okozhatnak.
 • Az értékek szerkesztése a "követelmények hierarchiája" használatával.
 • Az Értékek tervezését alkalmazza az értékek (például a fenntarthatóság, a biztonság, a méltányosság, a méltányosság és a magánélet) szisztematikus integrálásának módja a saját technológiájának vagy projektjének tervezéséhez.
 • Felismerik, hogy az értékek milyen szerepet játszanak a tervezési folyamatokban és azonosítják az érintett különböző érintetteket.
 • Tegyen jobb döntéseket a tervezési folyamatban a társadalmilag elfogadható termékek és technológiák terén.
 • Értékelje az értékkonfliktust a tervezésben - még akkor is, ha az értékek be vannak építve, akár utána - és stratégiákat dolgoznak ki azok leküzdésére.
 • Javíthatja azon képességét, hogy az alapul szolgáló értékek alapján megismertesse a tervezés során választott döntéseit.

Elemezze saját eseteit és személyre szabott visszajelzést kapjon

A design és az innováció szakértőinek, a gyakorlati gyakorlatoknak, a webinaroknak és az egyéni visszajelzéseknek köszönhető rövid internetes előadások kombinációján keresztül megtanulhatja az Értékek kialakításának koncepcióját és elveit, valamint azt, hogyan kell hatékonyan használni ezt a megközelítést. A kurzuson végzett feladatok segítségével elemezheti saját eseteit és példáit, és alkalmazhatja a tananyagokat és eszközöket a saját tervezési gyakorlataihoz.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 25, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
nov. 15, 2018
Duration
Időtartam
5 hetek
Nappali
Price
ár
395 GBP
Information
Deadline
nov. 8, 2018
Locations
Hollandia - Netherlands Online
Kezdet : nov. 15, 2018
Jelentkezési határidő nov. 8, 2018
A befejezés dátuma jan. 19, 2019
Dates
nov. 15, 2018
Hollandia - Netherlands Online
Jelentkezési határidő nov. 8, 2018
A befejezés dátuma jan. 19, 2019