Online kurzus: Értékek kialakítása: élesítsd meg vállalkozási javaslatodat

TU Delft Open & Online Education

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Online kurzus: Értékek kialakítása: élesítsd meg vállalkozási javaslatodat

TU Delft Open & Online Education

Erősítse meg vállalkozási javaslatát azáltal, hogy megtudja, hogyan lehet az értékek (például a fenntarthatóság, a biztonság, a méltányosság és a magánélet) szisztematikus integrációját az új technológiák vagy termékek tervezése során a szervezetben. Ez biztosítja a stratégiai, nyertes eredményeket a társadalom és a vállalkozás számára.

Az Értékek kialakítása és elfogadása a szervezet számára többféleképpen is előnyös lehet:

 • Javítani kell a kereskedelmi siker esélyeit és növelni a befektetők bizalmát azáltal, hogy az innovációkat társadalmilag elfogadhatóbbá teszi.
 • Meggátolni a jövőbeli jogi problémákat és csökkenteni a rossz nyilvánosság által okozott negatív pénzügyi hatások kockázatát. Az új technológiák használatához potenciálisan kapcsolódó kockázatok megakadályozhatók, ha azokat a termék tervezési folyamata során megfelelően értékelik és kezelik.
 • Az értékesítési érvek felhasználásával az integrált értékek előnyeiből származó új ügyfelek megtartása és vonzása. Ezen értékek felhasználása a marketingstratégia részeként segíthet meghatározni az egyedi értékesítési javaslatot.
 • Erősítse meg a márka hírnevét és megerősítse pozícióját az iparágban azáltal, hogy elkötelezettséget mutat az ipar fejlődésével az etikus üzleti gyakorlatokkal és a közösséghez való hozzájárulással.

Gyakorlati példák ebben a kurzusban különböző (feltörekvő) iparágakból származnak, amelyek azt mutatják, hogy több értéket lehet elérni a tervezés során. Egy ütköző és nagyon sikeres példa az ütköző értékeket tartalmazó termékekre a "GreenFreeze". A hűtőfolyadékot már a nagy gyártók vesznek fel, és hatalmas kereskedelmi siker. A többi hűtőközeghez képest biztonságos és környezetbarát, és még mindig nagyon hatékony.


A tanfolyam megszerzése után Ön képes lesz arra, hogy:

 • Kritikusan vizsgálja meg a terméktervezést, hogy azonosítsa és kezelje azokat a etikai kérdéseket, amelyeket a termékei okozhatnak.
 • Az értékek szerkesztése a "követelmények hierarchiája" használatával.
 • Az Értékek tervezését alkalmazza az értékek (például a fenntarthatóság, a biztonság, a méltányosság, a méltányosság és a magánélet) szisztematikus integrálásának módja a saját technológiájának vagy projektjének tervezéséhez.
 • Felismerik, hogy az értékek milyen szerepet játszanak a tervezési folyamatokban és azonosítják az érintett különböző érintetteket.
 • Tegyen jobb döntéseket a tervezési folyamatban a társadalmilag elfogadható termékek és technológiák terén.
 • Értékelje az értékkonfliktust a tervezésben - még akkor is, ha az értékek be vannak építve, akár utána - és stratégiákat dolgoznak ki azok leküzdésére.
 • Javíthatja azon képességét, hogy az alapul szolgáló értékek alapján megismertesse a tervezés során választott döntéseit.


Elemezze saját eseteit és személyre szabott visszajelzést kapjon

A design és az innováció szakértőinek, a gyakorlati gyakorlatoknak, a webinaroknak és az egyéni visszajelzéseknek köszönhető rövid internetes előadások kombinációján keresztül megtanulhatja az Értékek kialakításának koncepcióját és elveit, valamint azt, hogyan kell hatékonyan használni ezt a megközelítést. A kurzuson végzett feladatok segítségével elemezheti saját eseteit és példáit, és alkalmazhatja a tananyagokat és eszközöket a saját tervezési gyakorlataihoz.


Részletek

A mérnökök által a termékek és technológiák tervezésénél hozott döntések nem csak technikai jellegűek. Ez a kurzus olyan tudást és eszközöket biztosít Önnek, amelyek a társadalmi értékeket - például a fenntarthatóságot, a biztonságot, a magánéletet és a méltányosságot - beillesztik az új termékek és technológiák tervezésébe. Megtanulják az értékek hatását a tervezési folyamatokban, feltárják, hogyan értékelhetők az értékek és olyan eszközöket használnak, amelyek ezeket az értékeket a tervezési követelményekbe fordítják.

Ennek eredményeképpen képes lesz arra, hogy olyan nyereséges helyzetet alakítson ki, amelyben a szervezet sikeresebbé válhat, mert az újítások könnyebben elfogadhatóak lesznek, és a társadalom hasznára válik az állami értékek iránti nagyobb figyelem.


Átfogó mérnöki

Ez a kurzus része a TU Delft átfogó mérnöki megközelítésének, amely ötvözi a mérnöki tudományoktól a bölcsészettudományok és a társadalomtudományok ismereteit a mai komplexum és a gyorsan változó világ nagy kihívásainak megoldása érdekében.

Ez a kurzus lesz a mérnökök olyan fontos 21. századi készségek és ismeretek szükségesek kezelni a mai sürgető társadalmi aggodalmak és etikai dilemmák gyakorlati szinten: a kérdések a biztonság vagy a fenntarthatóság a mesterséges intelligencia és a magánélet. Csatlakozzon hozzánk, és légy vezetővé és változás-készítővé a te meződben. Fejleszteni kell a kreatív gondolkodás, a vezetés és a döntéshozatal erős működési lehetőségeit, amelyek a komplex projektek sikeres megvalósításához, vezetéséhez és megoldásához szükségesek.


Tantárgyi tanfolyam

 • 1. hét: Bevezetés az Értékek tervezésébe
  Ezen a héten bemutatjuk az érték alapú tervezés történetét és módszertanát, valamint megvizsgáljuk, hogy az értékek hogyan befolyásolják a tervezési folyamatokat.
 • 2. hét: Értékek vizsgálata
  Ezen a héten megbeszéljük a különböző értékelési módszereket; fogalmi, empirikus és technikai jellegű. A saját értékteremtési tervet készít.
 • 3. hét: Mérési értékek
  Ezen a héten megvitatják az "érték hierarchiát", amely az értékek tervezési követelményekhez való fordítását jelenti. Aztán megtárgyaljuk, hogyan kell kezelni az értékkonfliktust.
 • 4. és 5. hét: Integrációs feladat
  Ezekben a hetekben önállóan integrálják az előző hetek óráit, és dolgoznak egy eseten (termék, tervezési folyamat vagy technológia) a Design for Values ​​objektíven keresztül.
  Tanuljon világszínvonalú szakértőktől, és személyre szabott visszajelzést kapjon az egész tanfolyamon keresztül, akár online (Skype-on keresztül), akár "személyes találkozások" során, ha Hollandiában él vagy utazhat.


Feladatok és értékelés

Ennek a kurzusnak az a célja, hogy az Értékek Tervezést beillessze a saját munkamódszereibe. Ezért az ebben a kurzusban szereplő megbízások arra szólítanak fel szakembereket, hogy saját esetüket bevezessék, és alkalmazzák az ezekhez az esetekhez biztosított eszközöket és tananyagokat.

Visszajelzést adnak a tanárok kiválasztott feladatokról, azzal a céllal, hogy elmélyítsék az elmélet megértését, és javítsák alkalmazását.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve August 30, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Duration
Időtartam
5 hetek
Nappali
Price
ár
395 EUR
Information
Deadline
Locations
Dates