Online kurzus: lineáris modellezés

TU Delft Open & Online Education

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Online kurzus: lineáris modellezés

TU Delft Open & Online Education

ÁTTEKINTÉS

Ez a kurzus biztosítja a lineáris vagy strukturális modellezéshez szükséges készségeket, amelyek szükségesek a strukturális problémák megoldásához, amelyekből végeselemes (FE) modellek kifejleszthetők a gyakorlati alkalmazásokhoz. Azt is megtanulja, hogyan lehet helyesen értelmezni az eredményeket. A kurzus egy nyílt forráskódú FE csomagot használ egy heti gyakorlati foglalkozások sorozata során, ahol mintaproblémákra épülnek modellek, és az eredmények az egyszerűsített analitikai modellek vagy a nyílt szakirodalom ellenében érvényesülnek.

A legtöbb gépészmérnöki szakemberek többsége előnyös lesz a FEM hozzáadásával a készségek tömbjéhez. A nem kritikus környezetben a felügyelet alatt álló modellezési készségek fejlesztésének képessége azt jelenti, hogy a készségek és technikák logikusan, progresszíven szerezhetők.

A kurzus fő témái:

  • végeselem módszer
  • lineáris statikus elemzés
  • véges elemtípusú formuláció
  • végeselem modellbeállítás kereskedelmi szoftverek használatával
  • sík stressz / törzs

Ebben a kurzusban:

  • A FEM erőteljes elméleti megértése
  • A FEM alkalmazása gyakorlati mérnöki problémákra
  • Hatékony modellezési technikák
  • Az ellenőrzés és érvényesítés fontosságának megértése

A gyakorlatokat és a megbízásokat Abaqus vagy Patran / Nastran segítségével végezzük (az Ön preferenciáján alapulva). Miután befejezte ezt a tanfolyamot, vagy ha elegendő tapasztalattal rendelkezik a stressz / szerkezeti elemzéssel kapcsolatban, akkor választhat a második nem lineáris modellezés elvégzésére.

RÉSZLETEK

A szerkezeti elemzésben alkalmazott számítási módszerek az iparágban kiemelt fontosságúak az űrhajózási, mechanikai, polgári és biomedikai mérnöki struktúrák hatékonyságának és teljesítményének felmérésére. Az elméleti és gyakorlati tudás kombinációja a végeselemes (FE) elemzésben olyan értékes készségek, amelyek az iparban ilyen problémák megoldásához szükségesek. A végeselem-elemzés és a jövőbeli magatartás előrejelzése érdekében egy valós mérnöki probléma hatékony modellezésére a mérnöknek rendelkeznie kell a végeselemes módszer (FEM) erős elméleti megértésével, valamint az ilyen számítási modellek hitelességének és validálásának fontosságával .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 30, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 3, 2018
Duration
Időtartam
8 hetek
Részidős
Price
ár
750 EUR
Information
Deadline
aug. 27, 2018
Locations
Hollandia - Netherlands Online
Kezdet : szept. 3, 2018
Jelentkezési határidő aug. 27, 2018
A befejezés dátuma okt. 29, 2018
Dates
szept. 3, 2018
Hollandia - Netherlands Online
Jelentkezési határidő aug. 27, 2018
A befejezés dátuma okt. 29, 2018