Read the Official Description

Egészségügyi közgazdaságtan online posztgraduális kurzusán az UPF Barcelona School of Management felkészíti Önt arra, hogy szakosodjon az egészségügyi szolgáltatások és a gyógyszerek gazdálkodásáért és kezeléséért, ugyanakkor megtanítja Önt, hogyan kezelje szakmailag minden egészségügyi szolgáltatási rendelkezést közigazgatási, szervezeti vagy egészségbiztosítási ügynökség, akár állami, akár magán.

Az Egészségügyi Közgazdaságtan Online Posztgraduális Tanfolyama megtanítja Önt, hogy fogalmakat, technikákat és gazdasági eszközöket alkalmazzon az igazgatások, biztosítási ügynökségek és egészségügyi szervezetek által az egészségügyi ellátás nyújtása során felmerülő forráselosztás főbb problémáira.

Az egészségügyi és gyógyszeripari szektorban dolgozó szakemberek és diplomások számára az Egészségügyi Közgazdaságtudományi Online Posztgraduális Tanfolyam büszkélkedhet a Pompeu Fabra Egyetem Közgazdaságtudományi, Üzleti és Egészségtudományi Tanszékének kiváló oktatóival.

Az on- line posztgraduális kurzus az egészséggazdaságtan az 1., 2., 3., 6. és 7. modul az Egészségügyi Közgazdaságtan és a Pharmacoeconomics .

célok

Szakképzés biztosítása az egészségügyi szolgáltatások és gyógyszerkészítmények közgazdaságtanáért és kezeléséért (Health Economics és Pharmacoeconomics).

Az egészségügyi szektorban és a gyógyszeriparban alkalmazott menedzsment fogalmát a fogalom legszélesebb értelemben értelmezi, és magában foglalja az egészségügyi ellátás intézményeihez tartozó állami szektor szolgáltatásait, központjait és szolgáltatásait az ellátás bármely szintjén, a gyógyszerészeti szolgáltatók, a gyógyszerekkel és orvosi technológiákkal, a gyógyszeriparral, gyógyszerészeti forgalmazókkal, biztosítótársaságokkal, valamint tanácsadó és tanácsadó cégekkel.

A program különös jelentőséggel bír az egészségügyhöz kapcsolódó szakemberek és diplomások számára, akik érdeklődnek az egészséggazdaságtan, a farmakoeconomia és a minőségi programok tervezésétől és irányításáért.

A program elsősorban a diplomások és az egészségügyi szakemberek számára készült, és a piacon jó hírnévvel rendelkező tudományos képzést kínál.

A résztvevők nem szükségesek a közgazdaságtani ismeretek megszerzésére.

Kinek lesz?

Ez a program az egészségügyi szektorban és a gyógyszeriparban dolgozó szakemberekkel foglalkozik, akik nem engedhetik meg maguknak az időt, hogy részt vehessenek egy helyszíni tanfolyamon, vagy akik inkább a virtuális kommunikációban dolgoznak. Ez a nemzetközi mesterképzés az Egészségügyi Közgazdaságtan és a Pharmacoeconomics megfelel a követelményeknek és követelményeknek mind a tapasztalt szakemberek és a friss diplomások, akik szeretnék növelni tudásukat ezeken a területeken.

Az Egészségügyi Közgazdaságtan Online Posztgraduális Tanfolyama olyan szakembereknek szól, akik bárhol a világon, ahol élnek, szeretnék követni a távolsági pályát a fent ismertetett jellemzőkkel. Teljesen online, és egyáltalán nem kell részt venni a személyes találkozókon. A program nemzetközi kiadása teljes egészében angol nyelven zajlik.

Különösen a program célja, hogy kiegészítse a vezetői felelősséggel rendelkező szakemberek képzését és a szükséges készségek elsajátításával foglalkozó végzősöket, akik ilyen feladatokat látnak el:

  • Kórházak, klinikai laboratóriumok és állami és magán egészségügyi központok.
  • A gyógyszerészeti és egészségügyi szolgáltatások irányításáért és / vagy finanszírozásáért felelős állami szervek.
  • Magánbiztosító társaságok.
  • Gyógyszerészeti cégek és gyógyszergyártó vállalatok.
  • Gyógyszerészeti és egészségügyi szolgáltató központok.
  • Az egészségügyhöz kapcsolódó tanácsadó és tanácsadó cégek stb.

Az online képzési program spanyol és nemzetközi kiadását eddig több európai, afrikai és latin-amerikai ország több mint 350 résztvevője követte.

Felvételi követelmények

  • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű.
  • A felvétel a pályázó önéletrajzán alapul. Elsőbbséget élveznek azon pályázók, akik a teljes mesterképzésre kívánnak regisztrálni.
Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University »

Last updated November 19, 2018
This course is On-line
Start Date
feb. 2019
Duration
24 hónapok
Nappali
Price
4,850 EUR
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
End Date
Július 28, 2020
Application deadline

feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Július 28, 2020