Online rugalmas MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

⚡️ Koronavírus (COVID-19) frissítés

Ideiglenesen átvettük virtuális oktatási programjainkat, hogy új hallgatóinknak lehetőségük legyen arra, hogy gyakorlatilag 2020 nyarán vagy ősszel kezdjék meg programjukat, majd az egyetemen történő tanulásra váltsanak, mihelyt a Cseh Köztársaság újból megnyitja határait.


A Nemzeti Amerikai Egyetemmel együttműködve a prágai New York-i Egyetem rugalmas MBA fokozatot kínál, amely ötvözi az online és az on-campus-életen át tartó tanulást. A Nemzeti Amerikai Egyetem teljes mértékben akkreditálva van a Felsőoktatási Bizottságnál és az Észak Központi Szövetség tagja. A Nemzeti Amerikai Egyetemet több ország oktatási minisztériumánál nyilvántartásba vették, és a Nemzeti Amerikai Egyetem üzleti részlegét az IACBE teljes mértékben akkreditálta MBA programjához.

Online rugalmas MBA koncentrációs területek

 • Emberi erőforrás menedzsment
 • Informatika
 • vezetés

10 ok a belépésre az UNYP MBA programba

 1. Javítsa a globális foglalkoztatási kilátásait
 2. Növelje keresőképességét
 3. Fejleszti vezetői képességeit
 4. Tanuljon helyi és nemzetközi környezetben
 5. Fokozza a döntési képességeit
 6. Vegyen részt a tanulási megközelítésekben, ideértve a virtuális üzleti szimulációkat, vendég előadókat, workshopokat, esettanulmányokat és az egymástól való tanulást
 7. Megérteni az üzleti és menedzsment új kérdéseit, hogy jobban sikerüljön a versenyképes nemzetközi környezetben
 8. Gyakorolja képességeit az alkalmazott problémamegoldási, szerepjáték- és tapasztalati tanulási helyzeteknek való kitettség révén
 9. A következő napon alkalmazza új készségeit a munkahelyén
 10. Vegyen részt az egyetlen cseh MBA programban, hármas akkreditációval a Cseh Köztársaságból (ČAMBAS), az Egyesült Királyságból (BAC) és az Egyesült Államokból (IACBE)

Felvételi követelmények

A hallgatóknak online jelentkezés útján kell benyújtaniuk a következőket.

 1. UNYP jelentkezési lap
 2. Az egyetemi diploma hiteles másolata - legalább alapképzés
 3. Hivatalos tudományos átiratok közvetlenül az egyetemtől, vagy hiteles másolat
 4. Angol nyelvvizsga
  • TOEFL: 79
  • IELTS: 6.5
  • CAE: A, B, C
  • CPE: A, B, C
  • Angol-középiskolai egyetemi vagy felsőfokú végzettség
 5. Személyes esszé - rövid esszé arról, hogy ez a program hogyan segíti a szakmai és a személyes célokat
 6. Két ajánlólevél - professzoroktól vagy supervizoroktól, akik foglalkoznak a jelölt képességével és motivációjával a programba való beiratkozáshoz. A nyomtatványt a jelentkezés után megkapjuk Önnek.
 7. Önéletrajz - Folytatás
 8. Releváns munkatapasztalat
 9. Azonosító vagy útlevél másolata
 10. Jelentkezési díj 2000 CZK (vissza nem térítendő) ≅ 80 EUR vagy 115 USD
 11. Motivációs interjú - a szükséges dokumentumok benyújtása után a hallgatókat meghívják az MBA igazgatóval folytatott interjúra (személyesen vagy videohívással)

Kérjük, vegye figyelembe:

Minden dokumentumot angolul kell benyújtani. Az eredetileg más nyelven benyújtott dokumentumokhoz csatolni kell egy hiteles angol fordítást.

Online rugalmas MBA oktatás és díjak 2020 - 2021

 • Program tandíja: 300 000 CZK
 • Jelentkezési díj (egyszeri díj): 2000 CZK (* Nem visszatérítendő)

Tandíj és kötelező díjak megfizetése

 1. A tandíj a következő módon fizethető meg:
  • a) A hallgató az MBA program jóváhagyott akadémiai naptárának megfelelően egy héttel a tanulmány megkezdése előtt megfizeti az UNYP a teljes tandíjért és az összes díjért. Ha a hallgató e napra megfizette a teljes tandíjat és az összes díjat, akkor 5% kedvezményt kap a tandíjból.
  • b) A hallgató a tandíj és a kapcsolódó díjak első részletét a teljes tandíj 50% -ának megfelelő összeggel fizeti meg egy héttel a tanulmányok megkezdése előtt az MBA program jóváhagyott akadémiai naptárának megfelelően a legújabb. A hallgató köteles a tandíj fennmaradó 50% -át legkésőbb a program megkezdését követő nyolc (8) hónapon belül megfizetni .
 2. A hallgató fizetési ütemtervet kérhet a tandíj megfizetésére vonatkozóan. A tandíj és a díjak legalább 25% -ának megfelelő előleg letétbe helyezése után a részletfizetési terv lehetővé teszi a hallgató számára, hogy a fennmaradó összeget 3% -os részletdíjjal felosztja több azonos részletre (a maximális időtartam 12 hónap).

Van kérdésed? Készen áll a jelentkezésre?

Felvételi csapatunk kész válaszolni a kérdéseire vagy segíteni jelentkezésében! Csapatunk egyetemi látogatást is szervezhet hallgatóinkkal és tanárainkkal való találkozásra, vagy egy osztályba ülésre. Ha szeretné kipróbálni az UNYP élményt, akkor akár egy napig UNYP hallgató is lehet.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... Tovább

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Kevesebb