Read the Official Description

program áttekintés

A Rutgers online professzionális mesterképzés humánerőforrás-menedzsment programjában az emberi erőforrás szakemberek és a 4 éves tapasztalattal rendelkező vezetők / felügyelők számára készült, akik arra törekszenek, hogy karrierjüket vezető HR vagy vezetői pozíciókba helyezzék.

A program mélyreható emberi erőforrás menedzsment ismereteket és készségeket kínál, amelyek megkülönböztetik a résztvevőket a társaiktól és lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan kommunikáljanak más vezetőkkel regionális, nemzeti és globális szinten. A Rutgers MHRM program befejezői HR-témakör szakértők, akik képesek a HR-funkciót és annak gyakorlatát a szervezeti stratégiájukhoz szervezni és alkalmazni.

Online diplomás programunk főbb jellemzői

 • Világszínvonalú kar
 • 100% online program
 • Nincs GRE / GMAT szükséges
 • Rugalmas időbeosztás
 • Kiváló minőségű tanfolyamok
 • Legjobb rangú egyetem

Tisztelt Kar

Karunkat a HR tudományágak tudományos kutatásai közül a legjobban teljesített globálisan tartják. Szakértelme sokrétű és átfogó az összes HR-funkcióban, amely kiemelkedő kutatási készségeket és gyakorlati iparági tapasztalatokat ötvöz. Az online MHRM programot magában foglaló tanfolyamokat a fő Rutgers Humán Erőforrás Menedzsment Tanszékünk tervezi és szállítja, amely a korszerű, magas színvonalú tananyag tartalmának és a szakterület felsőoktatásával való hálózatépítésének lehetőségét biztosítja.

Teljesen online

A program 100% -ban online lesz, és alkalmas arra, hogy a programban résztvevő szakemberek részmunkaidőben részt vegyenek, valamint azoknak, akik a teljes munkaidős hallgatói fokozatot szeretnék folytatni. A program kényelmes hozzáférést biztosít ahhoz, hogy elérje a magas színvonalú, diplomát szerzett diplomát a helyszín és az időzítés rugalmasságával.

Nincs GRE / GMAT szükséges

A program a tapasztalt szakemberek számára készült, akik 4 éves tapasztalattal rendelkeznek a HR vagy vezetői szerepekben. A GRE / GMAT pontszámokat a programban résztvevő hallgatók tapasztalati szintje miatt elveszik.

Rugalmas befejezési idő

A Rutgers online professzionális MHRM programját teljes munkaidős diák töltheti be 18 hónap alatt. A részmunkaidős hallgatóknak sem minimum félévenkénti tanfolyamterhelés nincs. A program felajánlja az őszi, tavaszi és nyári feltételeket, rugalmasságot biztosítva minden tanuló számára.

Átfogó, magas színvonalú tanfolyamok

Az online MHRM kurzusokat a Rutgers School of Management and Labour Relations (főiskolai tanszék) tervezője tervezte, akik tárgyi-szakértői a kurzus témakörében. Az átfogó programtantervet azért fejlesztették ki, hogy biztosítsa az oktatási tervezés kiválóságát, és 8 alapvető HR-tanfolyamból, egy kövekből álló projektből és 3 választhatóból áll.

Top Ranked Egyetem és Humánerőforrás-részleg

Rutgers University - New Brunswick rangsorolja a # 1 nyilvános nemzeti egyetem New Jersey, # 17 a nemzet állami nemzeti egyetemek, és a # 56 a nemzet között valamennyi nemzeti egyetem szerint az amerikai News

Hálózatépítés más HR szakemberekkel és tudósokkal

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy az oktatást végző tudományos szakértők mellett a tapasztalt kollégákkal is együttműködhessenek a programtársaikban, erősítsék szakmai hálózatukat, és átadják a mélyreható iparági tapasztalatokat.

Elismerő Alumni

A Rutgers Professional MHRM program végzősei csatlakoznak kiemelkedő alumni hálózatunkhoz, akik közül sokan felsővezetők a felsőbb szervezetekben.

Saját karrierközpontunk és támogató szolgálataink

A Rutgers Menedzsment és Munkaügyi Kapcsolatok Iskolájának saját karrierközpontja van, amelynek munkatársai olyan szakemberek, akik álláskeresési erőforrásokat és karrier-tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak. Karrierszolgáltató csapatunk az iparági kapcsolatok robusztus hálózatát tartja fenn, és a legfelsőbb szervezetek gyakran kapcsolatba lépnek velünk, hogy megkapják a diplomásokat. Online tanulóként ugyanolyan szintű átfogó támogatási szolgáltatásokat biztosítunk, mint a hagyományos hallgatói szervezetünk.

Online MHRM tanterv

Az online szakmai mesterképzés humánerőforrás-menedzsment tantervben átfogó és célja, hogy megfeleljen a HR szakemberek igényeinek, hogy előreléphessék karrierjüket a legfelsőbb emberi erőforrásokra és vezetői pozíciókra. A tanterv 8 fő tanfolyamot, egy köpenypályát és 3 választani kíván. Összesen 36 kredit szükséges a diploma eléréséhez.

Core tanfolyamok (8 tanfolyam, 24 kredit)
 • A HR és az üzleti stratégia összekapcsolása
 • A globális munkaerő kezelése
 • A jutalmazási rendszerek kezelése
 • A munkaerő-áramlás kezelése
 • Munkaerő-elemzés
 • Humán tőke fejlesztése
 • HR döntéshozatal: pénzügyi döntések
 • Foglalkoztatási törvény
Capstone projekt (1 tanfolyam, 3 kredit)
 • Capstone projekt
Választani kívánt kurzusok (3 kurzus, 9 kredit)
 • A munkaerőpiacok gazdasági és demográfiai adatai
 • Szervezeti vezetés és változáskezelés
 • Szervezeti működés
 • A befogadó munkahely

Világszínvonalú HR kar

Jelentkezz be most az online MHRM programra Rutgers University - Új-Brunswick világszerte 35. helyen áll világszerte a 2018–2019. A Rutgers Emberi Erőforrás Menedzsment (HRM) Tanszéke tanszéke különösen a nemzeti és nemzetközi szinten tartják számon a kutatási eredményeket és a tudományos hatásokat. Található a Rutgers School of Management és munkaügyi kapcsolatok, a HRM osztály áll több mint 30 fő kar tagjai, további részmunkaidős kar, akik szintén tapasztalt pedagógusok széles körű gyakorlati tapasztalattal az iparágban.

Karunk kutatásainak spektruma a legtöbb humánerőforrás-funkcióra és tevékenységre kiterjed, valamint az új tendenciák a területen. Mint egy online professzionális mesterképzésben tanuló diák, világszerte kölcsönhatásban lesz az egyik legelismertebb, változatosabb, iparághoz kapcsolódó és szakértelemmel rendelkező HR-karon, és a kutatás és oktatás területén a legmagasabb rangú humánerőforrás-menedzsment részlegből áll.

Hogyan kell alkalmazni az online MHRM-et?

A Rutgers Online professzionális mesterképzésű humánerőforrás-menedzsment (MHRM) programjait a Rutgers Irodája végzi. Alkalmaznia kell az internetet, és be kell nyújtania az összes szükséges alkalmazási anyagot, mielőtt felvételi csapatunk megtekintheti a belépésre vonatkozó hitelesítő adatait. Az őszi 2019-es félévre való jelentkezési határidő 2019. augusztus 1..

Az alkalmazás folyamatának megkezdéséhez látogasson el a Graduate Admissions weboldalára, és válassza az „Apply Now” lehetőséget az oldal jobb felső sarkában. Az első lépés egy bejelentkezési azonosító és PIN-kód létrehozása. Miután ezt megtette, dolgozhat az alkalmazásával, mentheti el, és visszatérhet a későbbi befejezéshez.

jelentkezési követelmények
 • Rendeltetési nyilatkozat (személyes nyilatkozat)
 • Egy hivatalos átirat minden egyes másodlagos intézményről részt vett
 • Két ajánlólevél
 • Önéletrajz
 • 70 $ nem fizetendő pályázati díj
 • Legalább egy főiskolai diploma egy akkreditált egyetemen vagy azzal egyenértékű nemzetközi egyetemen a programhoz való csatlakozás időpontjában
 • Legalább négy éves tapasztalat az emberi erőforrások, menedzsment vagy mindkettő kombinációja terén

Tesztkövetelmények

 • Nem szükséges GRE / GMAT
 • Csak TOEFL vagy IELTS szükséges a nemzetközi diákok számára
Az alkalmazás online alkalmazása

A Rutgers Graduate Admissions biztonságos online alkalmazás magas színvonalú titkosítást használ az Ön adatainak védelméhez, és frissített böngészőt igényel, ahol pop-up, cookie-k és JavaScript engedélyezve van.

Az online jelentkezési folyamat során:

 • Hozzon létre bejelentkezési felhasználói azonosítót és PIN-kódot
 • Töltse ki az életrajzi adatokat és a tartózkodási adatokat
 • Válassza ki azt a programot, amelyre pályázik: Szakmai mesterek az emberi erőforrás menedzsmenthez - Online
 • Csak nemzetközi diákok számára írjon be egy TOEFL vagy IELTS teszt pontszámot
 • Adjon információt minden intézményről, amelyet végzett
 • Adja meg az ajánlattevőinek e-mail címét
 • Írja be vagy írja be a szöveget a személyes nyilatkozathoz
 • Küldje el az alkalmazást
 • Fizessen a jelentkezési díjat
 • Töltse fel az önéletrajzát és az egyéb igazoló dokumentumokat

Miután létrehozta a bejelentkezési azonosítóját és a PIN-kódját, és elindítja az alkalmazást, mindig mentheti azt, amit beírt, és később térjen vissza az alkalmazás befejezéséhez.

Az alkalmazás elküldése

Miután befejezte az alkalmazás adatainak megadását, olvassa el figyelmesen a beírt adatokat. Ezután nyomja meg az Alkalmazás elküldése gombot az online kérelem benyújtásához. Ha olyan információkat hagyott ki, amelyek szükségesek vagy helytelenül lettek beírva, akkor egy üzenet jelenik meg az oldal tetején, piros színnel, és elmondja, mi hiányzik.

Fizesse meg az alkalmazás díját

Miután elküldte a kérelmet, felkérést kap, hogy megfizesse a nem visszatérítendő pályázati díjat. Javasoljuk, hogy online fizessen hitelkártyával vagy e-Check-rel a Graduate Admissions biztonságos, titkosított honlapján.

A jelentkezési díjat később fizetheti be, ha visszatérő kérelmezőként jelentkezik be. Kattintson a "Fizetés" linkre az alkalmazás díja alatt. Az Ön kérelme azonban nem kerül felülvizsgálatra, amíg a díjfizetés be nem érkezik.

Töltse fel a támogató dokumentumokat

Miután benyújtotta a kérelmet és kifizette a díjat, körülbelül 24 órán belül meg kell tudnia férni a Graduate Admissions támogató dokumentumokhoz. A bejelentkezési azonosítóját és PIN-kódját használva feltöltheti az önéletrajzát és egyéb igazoló dokumentumokat, például az átirat nem hivatalos példányát.

Ellenőrizze az állapotát

Az állapotának ellenőrzése a leggyorsabb módja annak, hogy megtudd, milyen tevékenységet folytatsz az alkalmazásoddal, beleértve a felvételi döntést is. Azt is ellenőrizheti, hogy az ajánlások és átiratok megkapták-e a Graduate Admissions irodát. A kérelem benyújtásától számított 24-48 órán belül e-mailben kell megkapnia egy RUID számot. Ezt a RUID számot használva bejelentkezhet és ellenőrizheti az alkalmazás állapotát. Az alkalmazás elküldése után akár 72 órát is igénybe vehet, mielőtt ellenőrizheti állapotát.

Program taught in:
Angol
Last updated March 11, 2019
This course is On-line
Start Date
szept. 3, 2019
jan. 21, 2020
Duration
18 - 60 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,058 USD
1058 dollár hitelenként; 3 314 dollár 3 kreditenként
Deadline
aug. 1, 2019
dec. 1, 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 3, 2019
Application deadline
aug. 1, 2019
Start Date
jan. 21, 2020
Application deadline
dec. 1, 2019
Start Date
Május 26, 2020
Application deadline
ápr. 1, 2020

szept. 3, 2019

Location
Application deadline
aug. 1, 2019
End Date

jan. 21, 2020

Location
Application deadline
dec. 1, 2019
End Date

Május 26, 2020

Location
Application deadline
ápr. 1, 2020
End Date