Hivatalos Leírás

Legyen FELASA akkreditált kijelölt állatorvos

A LabVet Europe program a kijelölt laboratóriumi állat-állatorvosnak minősül, a tudományos célokra felhasznált állatok termeléséről szóló, 2010-es EU-irányelvnek megfelelően, korábban FELASA D kategóriaként.

A LabVet program 100% -os online program, amelynek célja, hogy a laboratóriumi állatorvosok tudását és készségeit biztosítsák a mindennapi munkához, mint kijelölt állatorvos.

„Célunk, hogy magas színvonalú, magas színvonalú és könnyű hozzáférést biztosítson a kijelölt állatorvosoknak a világ minden tájáról”

A program igazgatója, Axel Kornerup

Tanfolyam modulok

A Labvet Europe program 6 tanfolyam modulból áll, és mindegyikük egyedülálló perspektívát ad a laboratóriumi állat-tudománynak. Ezekkel a tanfolyamokkal kombinálva készségeket adhat a képzett állatorvosnak. Minden kurzust angolul tanítanak.

A 6 modul

 • 1. modul - Jogszabályok és állat-egészségügyi kommunikáció
 • 2. modul - Etika, állatjólét és a három R
 • 3A. Modul - Állatellátás, -kezelés és állat-egészségügyi kommunikáció
 • 3B modul - Egészségügy
 • 3C modul - Genetika és tenyésztés
 • 4. modul - Érzéstelenítés, fájdalomcsillapítás, műtét
 • 5. modul - A DV szerepe az emberi betegségek modellezésében az állatokban
 • 6. modul - Bevezetés a helyi környezetbe

Tanítás

Ez az online tanulási program lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjen a tudásunkhoz és a tanításhoz, bárhol is tartózkodik a világon, és bármikor, amikor az Ön számára kényelmes.

Egy modul alatt releváns szövegeket, videókat és hangfájlokat talál a LabVet Europe e-learning platformján. Ezenkívül felkérik Önt, hogy vegyen részt számos online tevékenységben, mint például a megbeszélések és az online önellenőrzés.

A programot végleges írásbeli és szóbeli vizsga végzi.

Részmunkaidős tanulmány, melynek célja, hogy a teljes munkaidőben dolgozó szakemberek illeszkedjenek. A LabVet program 6 hónapos teljes munkaidős tanulmányt jelent. Legfeljebb 6 év lehet a program befejezésének napjától.

Tanúsítvány

Kérjen hivatalos dokumentációt a kompetenciáiról

A LabVet Europe programot az Európai Laboratóriumi Állat-tudományi Egyesületek Szövetsége (FELASA) akkreditálja. A FELASA egy európai elismert nem kormányzati szervezet, amely számos különböző feladat közül igazolja az állatkísérleti személyzetet kiképző intézményeket. A FELASA akkreditációja minden EU-tagállamban és azon túl is elismert.

A LabVet Europe programból származó tanúsítvánnyal rendelkezik hivatalos dokumentációval a kompetenciáiról, és megfelel az Európai Unió által a 2010/63 / EU sz. 25:

„A tagállamok gondoskodnak arról, hogy minden tenyésztő, beszállító és felhasználó rendelkezzen az állatgyógyászati laboratóriumi szakértelemmel rendelkező kijelölt állatorvossal, vagy adott esetben megfelelő képesítéssel rendelkező szakértővel, aki az állatok jólétével és kezelésével kapcsolatos tanácsadói feladatokat lát el. ”

Legfontosabb előnyök

A nem európai laboratóriumban dolgozó laboratóriumi állatorvosok számára az állat-egészségügyi létesítmények európai szintű tanúsítása jelentős részét képezi majd az európai vállalatok igényeinek kielégítésében, amikor az ilyen létesítményekkel és az európai folyóiratokkal együtt dolgoznak, amikor a kiadványokat a létesítményekben végezték. .

A kijelölt állatorvos (DV) a 2010/63 / EU irányelvben és a közös oktatási és képzési keretrendszer kialakításáról szóló munkadokumentumban leírtak szerint lesz elérve 19-20. 2014 február.

Belépés

A LabVet Europe felvételi kritériumai

 • Állatorvostudományi diploma / állatorvos-doktor (DVM) vagy azzal egyenértékű;
 • Laboratóriumi állat-tudomány EU-funkció ABD vagy egy másik FELASA C kategóriájú egyenértékű;
 • Legalább két év szakmai tapasztalat; és
 • Angol nyelvtudás

Laboratóriumi állat-tudomány EU funkció ABD

Az EU függvény ABD kurzusa arra jogosult, hogy önállóan dolgozzon laboratóriumi állatokkal az EU 2010/63 / EU irányelvének 23.2.

A kurzus gyakorlati és elméleti bemutatást nyújt a laboratóriumi állatok kezeléséhez, elhelyezéséhez és használatához, valamint az élő állatok kutatási célú cseréjéhez, finomításához és csökkentéséhez. A következő funkciók vonatkoznak: A) állatokon végzett eljárások végrehajtása; B) eljárások és projektek tervezése; és D) Az állatok enantiánizálása.

Az EU funkciók ABD kurzusa rövid látogatást igényel Dániában.

Ár

 • 3500 € a LabVet Europe számára
 • 5 000 euró a Labvet Europe számára, beleértve az EU funkciók ABD kurzusát

Pályázati folyamat

Töltse ki a jelentkezési lapot a LabVet Europe honlapján, a www.labveteurope.ku.dk címen, és emlékezzen a szükséges dokumentációra.

Miután elismerték, és megkaptuk a fizetést, hozzáférést kap a tanulási platformhoz.

 • TÍPUS: Folyamatos szakmai fejlődés
 • HELYZET: Online tanulás
 • IDŐTARTÁS: 6 hónapos és 6 éves részmunkaidős tanulmány (A LabVet program egyenlő ½ éves teljes munkaidős tanulmányokkal)
 • Angol nyelv
 • TANÚSÍTÁS: Az Európai Laboratóriumi Állat-tudományi Egyesületek Szövetsége (FELASA) által kijelölt állatorvosként tanúsított. University of Copenhagen Egyetemen szerzett University of Copenhagen .
 • RÉSZTVEVŐK: Laboratóriumi állatorvosok
 • BEMUTATÁS: Folyamatosan
 • TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: www.labveteurope.ku.dk

Időtartam és ár

Kezdés dátuma: Nyitott regisztráció

Időtartam: A részmunkaidős program 6 éven belül befejeződik (6 hónapos teljes munkaidőben).

Ár: 3500 € a LabVet Europe számára, vagy 5 000 € a Labvet Europe számára, beleértve az EU Function ABD kurzust.

Határidő: Folyamatos felvétel és befejezés

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve March 17, 2019
This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
3,500 EUR
(3500 € a LabVet Europe-nak, vagy 5000 € a Labvet Europe-nak, beleértve az EU funkciók ABD kurzusát)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date