Online technológiai érettségi

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A magasabb távú technológiai tanfolyamok olyan egyetemi kurzusok, amelyek olyan szakemberek számára irányulnak, akik élni kívánnak az új irányítási eszközök és technikák előnyeivel, és akik gyorsan alkalmazzák a munkaerőpiacot. Felmérik a menedzsment gyakorlatokkal kapcsolatos készségek fejlesztését is, az alábbiakra összpontosítva: Eredmény, Döntéshozatal, Minőségi Alapelvek és Ügyfélszolgálat.

cél

A kurzusok a vezetői gyakorlatokkal kapcsolatos készségek fejlesztését tárják fel, a következőkre összpontosítva:

 • Eredmény;
 • Döntéshozatal;
 • Minőségi elvek;
 • Vevőszolgálat.

Célközönség

A tanfolyamok olyan szakemberek számára szólnak, akik állami vagy magánszervezeteknél irányítási funkciókat dolgoznak vagy szándékoznak dolgozni, valamint vállalkozóknak, akik saját vállalkozásukat kívánják irányítani. A következőkre vannak jelölve:

 • Érdekel a felsőoktatásba lépés, de nem talált életképességet;
 • Azok a szakemberek, akik már beilleszkedtek a munkaerőpiacra, és akik tovább akarnak lépni a karrierjükben;
 • Olyan szervezetek, amelyek különböző pozíciókban vagy funkciókban próbálják minősíteni vezetőiket

Jegy

Az FGV Online technológiai érettségire való belépéshez a jelentkezőnek középiskolát vagy azzal egyenértékű diplomát kell megszereznie.

A jelölt beiratkozhat a kiválasztási folyamatunkba, és leteheti a Vestibular Online (Writing) weboldalt, amely lehetővé teszi, hogy a vizsgát bárhol letegye.

A kiválasztási folyamatban való részvétel másik lehetősége a pályázó által elvégzett Országos Középiskolai Vizsga (ENEM) eredményének felhasználása.

A belépés harmadik lehetősége a jóváhagyás használata a korábbi kiválasztási folyamatokban.

Tanfolyamok

Az Online Technological Graduation FGV olyan kurzusokat kínál olyan szakemberek számára, akik meg akarják ismerni az új irányítási eszközöket és technikákat, és akik a tanulás gyors alkalmazását keresik a munkaerőpiacon.

- Kereskedelem irányítása

A kereskedelmi menedzsment online technológiai fokozata az üzleti menedzsmenthez kapcsolódó készségek fejlesztésére összpontosít, az irányítási eszközök és technikák, valamint az ügyfélszolgálat minőségi elveinek figyelembevétele révén, a csapatok vezetésének és motivációjának lehetővé tétele érdekében, valamint üzleti stratégiák és politikák kialakítása a szervezetek számára.

- Pénzügyi menedzsment

A pénzügyi menedzsment technológiai online diplomája a pénzügyi irányítással kapcsolatos készségek fejlesztésére összpontosít, a szervezetek finanszírozási és befektetési tevékenységeinek működtetését célzó eszközök és technikák révén a tevékenységeikből származó gazdasági és pénzügyi eredmények maximalizálása érdekében. operatív tevékenységek.

- Közigazgatás

A közigazgatás online technológiai fokozata a menedzsmenttel kapcsolatos készségek fejlesztésére összpontosít, a közpolitikák, programok és projektek irányítási folyamatára irányított eszközök és technikák révén, annak érdekében, hogy új koordinációs és tanácsadói gyakorlat alakuljon ki a közigazgatásban. , valamint a közüzemi és a harmadik szektorbeli szervezetek.

- Marketing:

A marketing online technológiai fokozata az ügyfelek igényeinek hatékony és felelősségteljes kielégítéséhez kapcsolódó készségek fejlesztésére összpontosít, az üzleti, termék- és márkanevek tervezésére, terjesztési stratégiákra és cselekvésekre irányuló eszközök és technikák révén, kommunikáció és promóciók a szervezetek versenyképességének növelése érdekében.

- Menedzsment folyamatok:

A menedzsment folyamatok online technológiai fokozata a menedzsmenttel kapcsolatos készségek fejlesztésére összpontosít, a szervezetek tevékenységének működtetését célzó eszközök és technikák révén annak érdekében, hogy új gyakorlatokat teremtsen a termelési folyamatban, tekintettel az egyénekre és a társadalomra. ahová tartoznak.

differenciálművek

Nemzetközi tanfolyamok

Az akadémiai képzés kiegészítéseként az FGV megértette, hogy a kötelező nemzetközi tudományterületek minden kurzuson olyan különbséget jelentenek, amely globális szempontból és a hallgató karrierjéből gazdagítja az ismereteket.

Oktatók

Mester oktatók vagy orvosok

A tanár-oktatók testülete egy mesterből vagy orvosból áll, kiképzett a távoktatásban való munkavégzésre, széleskörű tapasztalattal rendelkezik azokról a tudományterületekről, amelyekkel dolgoznak. Az ilyen szakértelem hozzájárul ahhoz, hogy hallgatóink felkészüljenek a különböző szegmensekben való munkára, felkészítve őket a legösszetettebb projektek vezetésére és lebonyolítására a különböző tudományos és üzleti területeken.

Élő osztály

Aktív oktatói folyamat élő órákkal, videokonferencia útján továbbítva és az FGV tanár-oktatói által oktatva. Az osztályok fokozottan kiváltságosak a részvétel és a tapasztalatcsere, valamint a tanárok és a diákok közötti viták között.

Interdiszciplináris műhely:

Interdiszciplináris műhelyeket tartanak minden negyedév végén azzal a céllal, hogy naprakész és releváns témákat hozzanak létre a képzés számára, és ösztönözzék a diákok közötti hálózatot.

100% online

Az online technológiai érettségit 100% -ban online kínálják. A tanfolyam interdiszciplináris műhelyt kínál online modalitásban. Ennek a tevékenységnek a végrehajtása a póluson nem kötelező.

Ösztöndíjfeltételek

Az ösztöndíj fenntartása a következő feltételekhez kapcsolódik, amelyeket minden tanulmányi negyedév végén újraértékelnek:

 • Az ösztöndíjak nem halmozódnak;
 • A halmozott teljesítményarány fenntartása a tanfolyamon legalább 6,0 (hat);
 • Az ösztöndíjakat negyedévente megújítják;
 • A hallgatónak nem lehet az Akadémiai Nyilvántartási Irodában függőben lévő dokumentuma, hogy jogosult legyen az ösztöndíjra.

További információkért kattintson ide .

Kiválasztási folyamat ütemezése

- Belépti díj

 • Regisztráció 16/09-től2020 / 12/21-ig
 • Ingyenes regisztráció 2020. 09. 09-ig
 • Online írás teszt: 20.01.01
 • Az órák kezdete: 2021. február 02

- ENEM, jóváhagyva a korábbi felvételi vizsgán és oklevelesek

- 1. hívás:

 • Regisztráció 2020. szeptember 19. és 11. között. (Ingyenes regisztráció)

- 2. hívás:

* Regisztráció 10/11 és 20/12/2020 között

> Órák kezdete: 2021. február 02

Havi befektetés

 • 24 részlet 834,00 R $ vagy 30 részlet 686,50 R $

* A fizetés minden hónap 10. napján történik. Az első részlet esedékességének másnapján esedékes.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 t ... Tovább

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 through a partnership between the United Nations (UN) and the FGV, in order to respond to demands for qualified professionals in this field. Kevesebb
Rio de Janeiro , Bailrigg , Montreal , Yokohama , Bengaluru + 4 Több Kevesebb