Online tudományok mestere

Általános információk

Program leírás

 • A tanfolyam időtartama: 24 - 32 hónap részidős *
 • A tanfolyam díjai: 3,300 USD / tárgy. A FEE-HELP elérhető.
 • Tanfolyam tanulmányi időszakok: Jan, Mar, May, Jul, September, Oct
 • Tantárgyak: 12 - 16

* Az időtartam az előzetes tanulás elismerésétől függ

100% online és rugalmas tanulás

A JCU Online-ban a Data Science mesterei a szakembereket, akik felismerik az adatok és a számok hatalmát, a csomag előtt találják. Teljesen online, ez egy innovatív és technológiailag dinamikus posztgraduális képzés.

A vezető tudományos ismeretekkel rendelkező szakemberek és a valódi iparági tapasztalatok révén az online tudományági mesterfokozat biztosítja az alapot, amellyel sokféle lehetőséget nyithat meg egy adatközpontú világban, és előrehaladhat karrierjét.

 • Tedd magad az adat-tudományos forradalom élvonalába
 • Az egyik leggyorsabb mesterfokozat ezen a területen Ausztráliában
 • Megbecsülte az interdiszciplináris tudósok és az iparág vezetői
 • Készítsen készségeket és ismereteket a valós tapasztalattal rendelkező szakértőktől

Belépési követelmények

Az Adat Tudomány Mestere üdvözli azokat a diákokat, akik képesek megfelelni az alábbi kritériumoknak:

 • Bachelor diploma (miközben nem előfeltétele a belépésnek, a magas szintű számolási készségek egyenértékű a felsőbb szintű matematika, amely magában foglalja az algebra és az elemi differenciál kalkulus feltételezett); VAGY
 • Legalább ötéves releváns munkatapasztalat egy informatikai vagy adat-tudományágazatban. Az iparági tapasztalatoknak tartalmaznia kell néhány hátteret a számítástechnikában, az adatelemzésben vagy a programozásban. A vonatkozó iparági tapasztalatokon alapuló alkalmazást részletes CV-vel és a szakmai tapasztalat igazolásával kell alátámasztani.

A nem angol nyelvű pályázóknak meg kell felelniük a JCU felvételi szabályzat 2. sávjának - II. Mellékletének angol nyelvű jártassági követelményeinek.

Mit fog tanulni?

12-16 tárgyat fog tanulni, a belépési ponttól függően. A tantárgyakat az év során a hat tanulmányi időszak bármelyikében lehet elvégezni. Az évente legfeljebb hat témát kínálva választhat egy tanulmányi időszakot a változó személyes és szakmai menetrend és körülmények megváltoztatásához.

Az interdiszciplináris megközelítés azt jelenti, hogy releváns ismereteket szerez a matematika, az információs technológia és az üzleti területek között, amelyeket a kutatók, az egyetemek, az üzleti élet és természetesen az adatkutatás végzi. Ez a változatos megközelítés flexibilis tudásbázist és készségek készletét biztosítja, növelve a foglalkoztathatóságot.

Mester tantárgyak

 • Adatok és információk: Menedzsment, biztonság, adatvédelem és etika
 • Nagy adatok: Menedzsment és feldolgozás
 • Adat tudomány és stratégiai döntéshozatal
 • Adatbányászat és gépi tanulás
 • Data Science Master Class 1
 • Data Science Master Class 2
 • Data Science Project (6 kreditpont) - az A és a B részből áll

Értékelés

Az értékelés magában foglalja a befejezett tanfolyam, feladatok és online vizsga kombinációját. A hallgatók rendszeres visszajelzést kapnak az online fórumokon keresztül folytatott előrehaladásról és az egyetemi oktatókkal folytatott egyéni konzultációkról.

A JCU Master of Data Science magában foglalja a tantárgyakat, amelyek szintén részét képezik a JCU Graduate Certificate és a Graduate Diploma of Data Science. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy alternatív posztgraduális képesítést szerezzen, ha úgy dönt, hogy nem teljesíti a kurzust teljes egészében.

Előzetes tanulás elismerése (RPL)

A JCU elismeri a múltbeli tanulmányok és a valós tapasztalatok értékét. A választható tárgyakra vonatkozó mentességeket vagy hiteleket eseti alapon vizsgálják meg, ellenőrizhető igazoló dokumentumok benyújtásával.

A JCU Tudományos és Mérnöki beiratkozási tisztviselővel kapcsolatba léphet velük, hogy megvitassa a körülményeit, és dolgozzon ki egy testre szabott tanulmányi programot.

Személyre szabott támogatás a sikerhez

A JCU online adatgyűjtő mesterképzését támogatjuk azon elkötelezettségünk mellett, hogy személyesen támogatjuk és ösztönözzük Önt a tanulási utazás ideje alatt. Rendszeres, személyre szabott kapcsolattartást és támogatást nyújthat saját sikertanácsadójától egész tanulmánya során. A JCU-val való online tanulás rendszeres lehetőséget kínál a társaik és az egyetemi személyzet közötti interakcióra.

Mi több, a JCU erős kapcsolatai az iparral és a kutatási szektorokkal azt jelentik, hogy lehetőséged lesz professzionális hálózatának bővítésére és az új karrierlehetőségek feltárására, miközben a képesítés befejezéséig dolgozol.

Utoljára frissítve júl. 2019

Az iskoláról

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Tovább

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Kevesebb