• A tanfolyam időtartama: 24 - 32 hónap részidős *
 • A tanfolyam díjai: 3,300 USD / tárgy. A FEE-HELP elérhető.
 • Tanfolyam tanulmányi időszakok: Jan, Mar, May, Jul, September, Oct
 • Tantárgyak: 12 - 16

* Az időtartam az előzetes tanulás elismerésétől függ

100% online és rugalmas tanulás

A JCU Online-ban a Data Science mesterei a szakembereket, akik felismerik az adatok és a számok hatalmát, a csomag előtt találják. Teljesen online, ez egy innovatív és technológiailag dinamikus posztgraduális képzés.

A vezető tudományos ismeretekkel rendelkező szakemberek és a valódi iparági tapasztalatok révén az online tudományági mesterfokozat biztosítja az alapot, amellyel sokféle lehetőséget nyithat meg egy adatközpontú világban, és előrehaladhat karrierjét.

 • Tedd magad az adat-tudományos forradalom élvonalába
 • Az egyik leggyorsabb mesterfokozat ezen a területen Ausztráliában
 • Megbecsülte az interdiszciplináris tudósok és az iparág vezetői
 • Készítsen készségeket és ismereteket a valós tapasztalattal rendelkező szakértőktől

Belépési követelmények

Az Adat Tudomány Mestere üdvözli azokat a diákokat, akik képesek megfelelni az alábbi kritériumoknak:

 • Bachelor diploma (miközben nem előfeltétele a belépésnek, a magas szintű számolási készségek egyenértékű a felsőbb szintű matematika, amely magában foglalja az algebra és az elemi differenciál kalkulus feltételezett); VAGY
 • Legalább ötéves releváns munkatapasztalat egy informatikai vagy adat-tudományágazatban. Az iparági tapasztalatoknak tartalmaznia kell néhány hátteret a számítástechnikában, az adatelemzésben vagy a programozásban. A vonatkozó iparági tapasztalatokon alapuló alkalmazást részletes CV-vel és a szakmai tapasztalat igazolásával kell alátámasztani.

A nem angol nyelvű pályázóknak meg kell felelniük a JCU felvételi szabályzat 2. sávjának - II. Mellékletének angol nyelvű jártassági követelményeinek.

Mit fog tanulni?

12-16 tárgyat fog tanulni, a belépési ponttól függően. A tantárgyakat az év során a hat tanulmányi időszak bármelyikében lehet elvégezni. Az évente legfeljebb hat témát kínálva választhat egy tanulmányi időszakot a változó személyes és szakmai menetrend és körülmények megváltoztatásához.

Az interdiszciplináris megközelítés azt jelenti, hogy releváns ismereteket szerez a matematika, az információs technológia és az üzleti területek között, amelyeket a kutatók, az egyetemek, az üzleti élet és természetesen az adatkutatás végzi. Ez a változatos megközelítés flexibilis tudásbázist és készségek készletét biztosítja, növelve a foglalkoztathatóságot.

Mester tantárgyak

 • Adatok és információk: Menedzsment, biztonság, adatvédelem és etika
 • Nagy adatok: Menedzsment és feldolgozás
 • Adat tudomány és stratégiai döntéshozatal
 • Adatbányászat és gépi tanulás
 • Data Science Master Class 1
 • Data Science Master Class 2
 • Data Science Project (6 kreditpont) - az A és a B részből áll

Értékelés

Az értékelés magában foglalja a befejezett tanfolyam, feladatok és online vizsga kombinációját. A hallgatók rendszeres visszajelzést kapnak az online fórumokon keresztül folytatott előrehaladásról és az egyetemi oktatókkal folytatott egyéni konzultációkról.

A JCU Master of Data Science magában foglalja a tantárgyakat, amelyek szintén részét képezik a JCU Graduate Certificate és a Graduate Diploma of Data Science. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy alternatív posztgraduális képesítést szerezzen, ha úgy dönt, hogy nem teljesíti a kurzust teljes egészében.

Előzetes tanulás elismerése (RPL)

A JCU elismeri a múltbeli tanulmányok és a valós tapasztalatok értékét. A választható tárgyakra vonatkozó mentességeket vagy hiteleket eseti alapon vizsgálják meg, ellenőrizhető igazoló dokumentumok benyújtásával.

A JCU Tudományos és Mérnöki beiratkozási tisztviselővel kapcsolatba léphet velük, hogy megvitassa a körülményeit, és dolgozzon ki egy testre szabott tanulmányi programot.

Személyre szabott támogatás a sikerhez

A JCU online adatgyűjtő mesterképzését támogatjuk azon elkötelezettségünk mellett, hogy személyesen támogatjuk és ösztönözzük Önt a tanulási utazás ideje alatt. Rendszeres, személyre szabott kapcsolattartást és támogatást nyújthat saját sikertanácsadójától egész tanulmánya során. A JCU-val való online tanulás rendszeres lehetőséget kínál a társaik és az egyetemi személyzet közötti interakcióra.

Mi több, a JCU erős kapcsolatai az iparral és a kutatási szektorokkal azt jelentik, hogy lehetőséged lesz professzionális hálózatának bővítésére és az új karrierlehetőségek feltárására, miközben a képesítés befejezéséig dolgozol.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

6 további kurzus James Cook University Online »

Utoljára frissítve Július 6, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
okt. 2019
Duration
24 - 32 hónapok
Részidős oktatás
Price
3,300 AUD
tárgyonként. A FEE-HELP elérhető
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Május 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Május 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date