Read the Official Description

Tanfolyam operatőr

Az operatőr létfontosságú szerepet játszik a felvételi folyamatban. Ezért a képminőség elengedhetetlen a kivételes audiovizuális terméket. Keresi a legjobb, operatőr? Már találtak. A CPA Online nálunk van!

Egyik jellemzője, hogy teszi a kurzus operatőr a legteljesebb, szintén alakult meg az a technikai és művészeti menedzsment szakmai videokamera elvek, képzést kapnak strukturálása szkripteket osztályozás szerkesztése plusz elmélete kép, videó, hang-és világítás: lényeges tartalmát egy felvétel, hogy egy igazi profi operatőr.

Dönthetnek a technikai és gyakorlati képzés magas munkaerő-kereslet. Ez a kurzus operátor az online fényképezőgép nem korlátozza a munkalehetőség csak a film-és TV-vel, akkor a munka mindenféle funkciók, dokumentumfilmek, vállalati videók, rendezvények, bemutatók ... Az utolsó gyakorlatban is dolgozhat professzionális felszerelés csak álló képzett szakemberek. Szüksége van további ösztönzést lesz egy profi?

NAPIREND

 1. Audiovizuális nyelv
 2. Audiovizuális műfajok
 3. A script
 4. Hangok és mikrofonok
 5. Világítás
 6. A videojel
 7. Storage Systems
 8. High Definition
 9. Célok
 10. A fényképezőgép részei
 11. Kézi kamera

GYAKORLATI TARTALOMJEGYZÉK

Önkéntes edzések kerül sor az audiovizuális eszközök Salduie CPA (Zaragoza) Alapítvány, amelynek célja a kísérletek audiovizuális berendezések kiegészítésére a program tartalmát.

See 30 more programs offered by CPA Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
300 Óra
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date