Read the Official Description

Apollós Egyetem, Department of Business kínál a Doctor of Business Administration (DBA) szakmai program 100% -os online. A program célja a diákok egy mester fokozatot üzleti vagy kapcsolódó területen. A Doctor of Business Administration (DBA) szak által kínált Apollos Egyetem célja az volt, hogy a professzionális üzleti egy fejlett tudás és elsajátítását a szakma. A DBA hallgatók betekintést nyerhetnek szakmai kutatási és hogyan lehet legjobban kihasználni, és kihasználni a hatalmas tömb üzleti irodalomban ma elérhető. A program lehetővé teszi a diákok, hogy építsen a kialakult szakmai háttérrel, és bizonyítaniuk tudásukat a szellemi és elméleti alapjait a menedzsment.

A DBA egy doktori szakmai képzési program, amelyben a diákok elsajátítsák és bizonyítaniuk kell, üzleti vezető szakértelmét. A tananyag célja, olyan módon, amelyben a diákok képesek kidolgozása előrehaladott tisztelete és ismerete eszközök és eljárások szükségesek a sikerhez, mint a vállalati vezető a globális gazdasági színtéren. A DBA előlegek karrier fejlesztésével erős vállalati vezetők és bizonyított háttér, amely kihasználja az egyéni tehetség és a tapasztalat. Felajánlott online, a program széles körben használja az üzleti kutatás, esettanulmányok, és valós üzleti helyzetek. A kidolgozásában elért szegmense a program a doktori Business Project (értekezés). Ez a projekt nyújt a hallgató a lehetőséget, hogy bővítsék és bizonyítani tudásukat hogy szakmai szakterülete.

Az AU DBA célja, mint a 61 hitel professzionális szintű doktori képzésben. A szükséges doktori projekt (értekezés) része a core doktori szintű képzés.

A program célkitűzései a DBA is, hogy a hallgató a tudás és a képesség, hogy:

  • Integrálni és alkalmazni tudományos elmélet, üzleti kutatás, és a személyes professzionális üzleti ismeretek növelése a vezetés és a szakmai fejlődés.
  • Szintetizálni és alkalmazzák az üzleti kutatás kvalitatív és kvantitatív módszerek támogatása a döntéshozatalhoz.
  • Tájékoztatni kritikus gondolkodás és etikai döntéshozatal mint szervezeti vezető.
  • Szintetizálni és alkalmazni a tudományos elméletek a kérdéseket és lehetőségeket, hogy a hatékonyság növelése és a fenntartható fejlődés.
  • Bizonyítani orvos kompetenciája, mint a vezető belül a mai kölcsönös kulturális és / vagy globális üzleti szervezetek.
  • Elemzi és értékeli a belső és külső hatásoknak, amelyek hatással vannak a szervezet hatékonyságát és bizonyítani a vezetői képességek erősítése és befolyásoló pozitív politikai döntéseket, hogy kihasználják ezeket a hatásokat.
  • Bizonyítani és vezetői képességei ahhoz, hogy vezesse keresztül a szervezet tervezési, stratégiai döntéshozatal és végrehajtás folyamatában.
  • Bizonyítani kompetencia létrehozásában és megvalósításában új üzleti modellek megmagyarázni, megjósolni, és a teljesítmény javítása szervezetek.
  • Fejleszteni annak megértését értékének folyamatos oktatás az elméleti és gyakorlati környezetben.
  • Fogalmazza karrier az ismeretek bővítése és készségek vezetők és a szakemberek.

Szintű és típusú kutatásokra vonatkozó: doktori szinten

Elsajátítását és alkalmazását mennyiségi és minőségi üzleti kutatási módszerek bevonásával valós esettanulmányok és tudományos kutatási feladatok egész befejezése alaptanterv. Emellett Doktori diákok ki kell töltenie egy disszertáció, amely alatt végre kell hajtania jelentős felülvizsgálatát a szakirodalom egy adott területen, generál eredeti adatokat egy tudományos vagy iparág által jóváhagyott adatgyűjtési eszköz, és elemzi az eredeti adatok statisztikai elemzési technikák.

Program taught in:
Angol

See 8 more programs offered by Apollos University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline