Fen a pedagógiai tudás

USQ Doctor of Education fogja látni, levezetésének és jelentést kutatás, amely létrehozza és kibővíti ismerete és megértése a globális, valós oktatási kérdéseket és témákat. A orvos oktatás az elméleti és fogalmi stimuláló, így tapasztalt szakemberek a lehetőséget, hogy egy teljes kutatási mértékben összpontosít különös jelentőséggel bíró területet és a szakértelem.

Az oklevél felajánlott online vagy on-campus és bőséges lehetőséget egy-egy kölcsönhatások doktori felügyelők és diáktársak vibráló online közösségekben vagy szemtől-szembe interakciók.

Elérni a potenciális

Lesz fen a pedagógiai tudás és fejleszteni a képességét, hogy kritikusan gondolkodni és stratégiailag. Használjuk az oktatáskutatás irányítani hatékony gyakorlat, a vezetővé válás a speciális területeken. Az ilyen mértékű is vezethet a karrier az egyetemek.

Belépési követelmények

  • Rendelkeznek diplomát a GPA egyenértékű legalább 5,0 a USQ fokozatú skálán, vagy egy Bachelor Kitüntetések (első osztályú vagy másodosztályú (2a)), vagy azzal egyenértékű végzettség Végzettség vagy egy rokon területen egy elismert egyetemen, és
  • Van egy dokumentált általában három év teljes munkaidős oktató vagy egyéb szakmai tapasztalat oktatási vagy egy rokon területen, és a jelenlegi vagy legutóbbi foglalkoztatás szakmai gyakorlat.
  • Felvételi az összes egyetemi programok rendkívül versenyképes miatt korlátozott kapacitással. A minimális követelményeknek nem garantálja a belépést.

Angol nyelvi követelmények

Minden diák köteles kielégítik a vonatkozó angol nyelvi követelmények. Ez a program minimum IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű.

Ha nem felel meg az angol nyelv követelmények akkor kérheti, hogy tanulmányozza a University által jóváhagyott angol nyelvű program.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus University of Southern Queensland (USQ) »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
6 Év
Részidős oktatás
Price
18,120 AUD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date