PC technológia - 3. szint természetesen

Általános információk

Program leírás

A PC-technológia - 3. szint Online kurzus ideális azoknak, akik tudják, hogyan kell használni a számítógép, de szeretné, hogy a következő lépés, és többet megtudni a különböző összetevők alkotják a számítógép, és talán megteszi az első lépéseket a karrier, mint egy PC-technikus . A tanfolyam célja, hogy a hallgató egy jó megértése PC hardver, a Windows operációs rendszer, valamint útmutatást karbantartása, hálózati és biztonsági kérdéseket.

A tanfolyam a következő egységeket: -

  • 1. Fejezet - Bevezetés a PC hardver
  • Unit 2 - PC hardver részek
  • 3. osztály - A PC hardver
  • Unit 4 - Hardverdiagnosztika és hibaelhárítás
  • Egység 5. - Támogató mobil eszközök.
  • Unit 6 - Hálózat Technologies
  • Unit 7: megértése az interneten
  • 8 egység: a Windows operációs rendszer
  • Unit 9: karbantartása a Windows
  • Unit 10: rendszer biztonsági kérdések és kontroll

A sikeres befejezése ezt az utat a diákok kapnak a PC Master Class Nyitott Awards Level 3 tanúsítvány díját 8 Nyílt krediteket.

Előfeltételek

Nincsenek különleges felvételi követelményeket, bár, mivel ez egy online tanfolyam hallgatói számára kényelmes munkavégzés számítógépeken.

Megjegyzés: Ez természetesen magában foglalja a számítógépek a Windows operációs rendszer, így nem releváns használható Apple Mac számítógépeken, ha van egy Windows partíció telepítve.

Tanfolyam időtartama és támogatás

A diákok regisztrálni bármikor teljesen támogatott egyéves képzés engedély és bármikor hozzáférhet személyes tutor e-mailben. Mivel a pálya önálló tanulás, akkor töltse ki az a kevés, vagy hosszú ideig, mint szeretné az adott évre licenc alatt.

Értékelés

Meg fogják értékelni az elvégzett feladatok szereplő képzési program. A munka lehet benyújtani a kurzus részét e-mailben vagy postai úton befejezését a képzés.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Tovább

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Kevesebb