Read the Official Description

Áttekintés

A nemzetközi emberi jogi rendszer ismerete alapvető fontosságú azok számára, akik az emberi jogok világszerte történő javítására törekszenek. Ez a távoktató program célja, hogy lehetővé tegye a részmunkaidő tanulmányozását, hogy megfeleljen a kötelezettségvállalásainak.

Az emberi jogokkal és a rendszerekkel kapcsolatos alapos megalapozottságot, valamint a szakemberek, például a gyermekek jogait és a nemzetközi büntetőjogot is igénybe vehetik.

Ez a tanfolyam célja, hogy biztosítsa az emberi jogi jog elméleti megértését, valamint a gyakorlatban a nemzetközi emberi jogi normák és rendszerek működésének legújabb ismeretét.

A tanfolyamot támogatja az Emberi Jogi Központ , amelyet David Harris professzor és Dominic McGoldrick professzor vezet.

Tudjon meg többet.

Tanfolyam részletei

Teljesen 30 kredit alapmodul és további 30 kredit az opcionális modulok közül.

anyagok

Ez a tanfolyam elsősorban a távoktatásból származik, és részmunkaidős tanulmányozásra tervezték, hogy megfeleljen a kötelezettségvállalásainak. Minden egyes modul számára kiterjedt anyagokat, beleértve az alapszövegeket, esettanulmányokat, további olvasmányokat és önteszteket.

Minden modulhoz hozzáférhet az alapvető tudományos cikkek olvasási csomagjához. Minden anyagot online biztosítunk, és minden egyes modul számára tudományos támogatás és vitafórum lesz.

Intenzív lakóépületek

A Nottingham-i Egyetemen egy intenzív lakossági hétvégét tartják. Ez lehetőséget ad arra, hogy megértsük a hagyományos személyes tanítást (előadások, szemináriumok és workshopok). Ezeket elsősorban a Nottingham-i Egyetem egyetemi oktatói fogják szállítani, néhány előadást tartanak vendégelőadók.

Az intenzív tanítási egységek fontos részét képezik a programnak, segítve annak biztosítását, hogy ugyanolyan jó minőségű legyen, mint az iskola nappali programjai. Erősen arra ösztönözzük, hogy vegyen részt, bár ez nem kötelező.

Belépési követelmények

2: 1 (vagy azzal egyenértékű) jogi, humán vagy társadalomtudományi; más releváns képesítéssel vagy tapasztalattal rendelkező pályázók is

IELTS: 6.5 (nem kevesebb, mint 6,5 írásban és olvasásban, és 6,0 beszélgetés és hallgatás)

Karrier

A nemzetközi emberi jogi jogra vonatkozó továbbképzés biztosítása révén ez a kurzus lehetőséget nyújt arra, hogy növelje tapasztalatait és karrierlehetőségeit ezen a területen.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Last updated February 18, 2019
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019