PRINCE2® 6. kiadás: Alapítványi tanúsítás hivatalos kézikönyvvel és vizsga tanfolyammal

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Nyerjen PRINCE2® minősítést az Egyesült Királyság vezető projektmenedzsment-képzési szolgáltatójánál a karrierje előmozdítása érdekében.

Javítsa karrierlehetőségeit egy PRINCE2® projektmenedzsment tanúsítvánnyal

Szerezzen PRINCE2® Foundation tanúsítványt mindössze hat hét alatt, amely készségeket és magabiztosságot biztosít a komplex projektek sikeres kezeléséhez, valamint a munkaadók által elismert projektmenedzsment készségeket.

A PRINCE2® tanúsítás biztosítja az ismereteket és keretrendszereket a komplex projektek sikeres kezeléséhez, valamint a munkaadók globális elismerését a projektmenedzsment ismereteihez.

Fokozza projektmenedzseri karrierjét egy PRINCE2® tanúsítással

A világszínvonalú és nemzetközi képesítésként elismert PRINCE2® a projektmenedzsment nemzetközi standard módszere. A projektmenedzsment legjobb gyakorlata alapján a módszer bármilyen projektre alkalmazható, függetlenül a méretétől, az ipari szektortól, a földrajzi elhelyezkedéstől és a kultúrától.

Ez a mikrohitelesítés a PRINCE2® módszer mélyreható feltárását és lehetőséget kínál arra, hogy leülhessen és letegye a PRINCE2® alapítványi vizsgát, hogy megszerezhesse a PRINCE2® tanúsítás első szintjét.

A tanfolyamon átfogja a tanúsítás négy integrált összetevőjét - alapelveket, témákat, folyamatokat és projektkörnyezetet -, valamint felfedezi a PRINCE2® projektben megkövetelt különböző vezetői szerepeket.

Meg fogja vizsgálni a PRINCE2® hét alapelvét, amelyek célja annak biztosítása, hogy minden projekt sikeres lehessen. Ezek az elvek a következők: Folyamatos üzleti igazolás, Tanulás a tapasztalatokból, Szerepek és felelősségek meghatározása, Szakasz szerinti kezelés, Kivételes kezelés, Termékekre koncentrálás, Környezetre szabás.

Megtanulja a PRINCE2 keretrendszert számos gyakorlattal, beleértve az esettanulmányokat és a gyakorlati vizsga kérdéseit.

Kihasználhatja kereseti lehetőségeit egy PRINCE2 minősítéssel

A QA által tervezett és az AXELOS által akkreditált mikrohitelesítés lehetővé teszi, hogy mélyrehatóbb ismereteket szerezzen a PRINCE2® módszertanáról és arról, hogyan szabhatja azt a sikeres projektek kezelésére.

2017-ben a Projektmenedzsment Szövetség megállapította, hogy a szakmailag igazolt projektmenedzserek átlagosan 20% -kal többet kereshetnek, mint a nem tanúsított kollégák.

Készüljön fel a PRINCE2® alapozó vizsgára

A PRINCE2® tanúsítást végzők több mint 90% -a értékesnek találta a karrierjüket, és ez a bizonyítvány bizalmat és készségeket ad Önnek a PRINCE2® alapítványi vizsga letételéhez.

Megkapja a Sikeres projektek kezelése PRINCE2® kézikönyvet is, amely benne van a mikrohitelesítés költségében.

A tanfolyam tartalmazza a PRINCE2® vizsgát?

A mikrohitelesítés költségei tartalmazzák a hivatalos PRINCE2® Foundation vizsga felvételét. A vizsga elvégzése felkészíti Önt a PRINCE2® tanúsítás következő szintjének - a gyakorló tanfolyam - elvégzésére.

Hány óráig tart a PRINCE2® Foundation tanúsítás megszerzése?

A mikrohitelek hat héten át tartanak, és az ajánlott vizsgálati idő 24 óra.

Hogyan szerezhetem a PRINCE2® tanúsítványt?

Ennek a mikrohitelnek a megszerzésével az Alapítvány szintjén tanúsítvánnyal rendelkezik, és készen áll arra, hogy megkapja a következő szintű minősítést - Gyakorló.

Az AXELOS globális legjobb gyakorlata szellemi tulajdon. Az ITIL® és a PRINCE2® az AXELOS Limited bejegyzett védjegyei, amelyeket az AXELOS Limited engedélyével használnak. Minden jog fenntartva. Az ITIL® és a PRINCE2®, az Akkreditált Képzési Szervezet logói az AXELOS Limited védjegyei, amelyeket az AXELOS Limited engedélyével használnak. Minden jog fenntartva. A Swirl logo ™ az AXELOS Limited védjegye, amelyet az AXELOS Limited engedélyével használnak. Minden jog fenntartva.

Milyen készségeket fog tanulni?

 • PRINCE2 módszer
 • Projekt tervezés
 • Projektmenedzsment
 • Idő beosztás
 • ütemezése
 • tárgyalási
 • Kritikus gondolkodás

Mikor szeretne kezdeni?

Célunk, hogy néhány havonta futtassuk a mikrohitelesítő adatainkat. Csatlakozzon az Önnek megfelelő dátumra, vagy regisztráljon, hogy hallgassa meg beiratkozási tanácsadóját a jövőbeni futásokról és frissítésekről.

 • 2020. november 10

Mit fog elérni?

A mikrohitelesítés végére:

 • Mutassa meg a PRINCE2 módszer különféle összetevőinek megértését és felidézését.
 • Magyarázza el a PRINCE2 elveket.
 • Magyarázza el a hét PRINCE2 téma célját.
 • Írja le a PRINCE2 út egyes lépéseit, sorolja fel a projekt teljes életciklusának irányításához szükséges tevékenységeket.
 • Határozza meg az ajánlott PRINCE2 kezelési termékeket, amelyek tartalmazzák az alapvonalakat, a nyilvántartásokat és a jelentéseket.

Mit fog kapni

A QA PRINCE2® tanúsítványa, amelyet a PeopleCert akkreditált

A mikrohitelesítés kitöltése után a PeopleCert online élő menetrendjén keresztül hivatalos vizsgautalványt adnak ki a vizsga ütemezésére vonatkozó utasításokkal. Legfeljebb 12 hónap áll rendelkezésére, hogy lefoglalja és részt vegyen a vizsgán.

Ön jogosult erre a mikrohitelesítésre?

A PRINCE2® tanúsítás bemutatja mindazok projektmenedzsment ismereteit, akik a projektmenedzsment területén szeretnének pályára lépni, valamint azoknak a szakembereknek, akik előrelépést szeretnének elérni jelenlegi projektmenedzseri szerepükben.

A tanulók profitálhatnak a projektekben való munkavégzés tapasztalataiból, de ennek a mikrohitelesítésnek nincs előfeltétele.

Megfelelő ez a mikrohitelesítéshez?

A mikrohitelesítés és a PRINCE2® tanúsítás azoknak a jelenlegi és törekvő projektmenedzsment szakembereknek szól, akik támogatják vagy irányítják a projekteket.

A PRINCE2® az alábbiak karrierjét és foglalkoztathatóságát szolgálja:

 • Projektmenedzserek, akik szakmai elismerést szeretnének szerezni képességeikért.
 • Projektelemző és junior projektmenedzserek, akik fejleszteni akarják képességeiket.
 • Menedzserek, projektjeik, szerepük részeként.
 • A projektmenedzsment pályára lépők.

Hasznos lesz azoknak a menedzsereknek, fejlesztőknek, tervezőknek és informatikai szakembereknek is, akik bővíteni akarják tudásukat.

Karrier-központú tanulás

QA

A QA az Egyesült Királyság vezető technológiai és projektmenedzsment-készségekkel foglalkozó szervezete. Igazi technológiai szakemberek vagyunk, átfogó csomagot nyújtunk mind a tanulás, mind a tehetségszolgáltatások számára, segítve az egyéneket és a vállalatokat abban, hogy győztesek legyünk a digitális forradalomban.

AXELOS

Az akkreditált PRINCE2 alapítványi és tanúsító képzést a QA biztosítja, amelyet a PeopleCert akkreditált az Axelos megbízásából. A QA egy Axelos akkreditált képzési szervezet (ATO)

Mi az a mikrohirdetés?

A mikrohitelesítményeket úgy tervezték, hogy felkészítsék Önt a gyorsan növekvő iparágakban végzett munkára, anélkül, hogy teljes mértékben rá kellene költeni az időt és a költségeket. A mikrohitelesítő önállóan önálló hitelesítő adatokként is önálló lehet, és néhányan tudományos hitelt kínálnak egy fok megszerzéséhez.

Tanuljon online szakértői oktatókkal

Teljes online tanfolyamok, szakemberek vezetésével 12-16 héten keresztül, egy speciális szakemberekkel.

+

Teljes projekt alapú értékelések

Tesztelje tudását online oktató által megjelölt értékelésekkel és gyakorlatokkal.

+

Keress professzionális hitelesítő adatokat

Fejezze be a tanulást, és adja át az értékeléseit akkreditált hitelesítő adatok megszerzéséhez.

=

Előre tovább a karrierje során

Használd a mikrohitelesítést a szaktudásod és az iparág további fejlődésének bizonyítékaként.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Kevesebb
London , Aberdeen , Auckland , Baltimore , Barcelona , Fürdőkád , Bathurst , Bergen , Biel / Bienne , Birmingham , Bracknell , Brisbane City , Cambridge , Fokváros , Clayton , Crawley , Charlottesville , Delhi , Dublin , Dundee , Durham , Edinburgh , Enschede , Exeter , Fiesole , Genf , Greenwich királyi körzete , Grenoble , Groningen , Galagonya , Hsinchu , Jeruzsálem , Canterbury , Hong Kong , Lancaster , Leeds , Leicester , Leuven , Madrid , Makati , Manchester , Melbourne , Ann Arbor , Milton Keynes , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Norwich , Oxford , Padua , Párizs , Darling Heights , Olvasás , Rehovot , Szöul , Sheffield , Ingovány , Southampton , Glasgow , Guildford , Sydney , Taipei , Tokyo , Trondheim , Uppsala , Warwick , West Lafayette , York , Chicago + 68 Több Kevesebb