Read the Official Description

Walden Ph.D. az Oktatási programban a pedagógusok és a rendszergazdák lehetőséget kapnak arra, hogy tudósokként és újítóként nőnek fel a felsőoktatásban. Használja ki a megkülönböztetett oktatók és tanulói támogatási szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Végezze el az eredeti kutatást az Ön érdeklődési területén, mélyítse el kutatási készségeit, és készüljön fel arra, hogy oktatási vezetőként, rendszergazdaként, oktatóként vagy döntéshozóként járjon el. Csatlakozz az év több mint 100 állami tanárai közül, akik a Walden University választották az iskolai végzettség megszerzéséhez.

Szakterületek

  • Tanterv, oktatás, értékelés és értékelés
  • A korai gyermekkori vezetés és az advocacy
  • Korai gyermekkori speciális oktatás (nem engedélyezés)
  • Oktatási politika, vezetés és menedzsment
  • Oktatási technológia és design
  • Felsőoktatási vezetés, vezetés és politika
  • Tanulás, oktatás és innováció
  • Szervezeti kutatás, értékelés és értékelés
  • Reading, Literacy, Assessment és Evaluation (Nem engedélyezés)

Válassza ki a befejezési sebességet: egy vagy két kurzust egy időben, vagy válassza ki a kettő kombinációját az egész programban, hogy illeszkedjen az ütemtervhez.

Az első tanfolyam után egyszerre egy tanfolyamot vehetsz, vagy gyorsabban szerezhetsz diplomát, ha egyszerre két kurzust veszel. Ön is válthat a lehetőségek között a program, hogy megfeleljen a változó igényeinek.

A Walden mind állami jóváhagyású pedagógus engedélyezési programokat, mind programokat és tanfolyamokat kínál, amelyek nem vezetnek engedélyhez vagy jóváhagyáshoz. A leendő hallgatóknak be kell jegyezniük az állami engedélyezési követelményeket a beiratkozás előtt. További információt a www.WaldenU.edu/educlicensure webhelyen talál.

A Walden beiratkozási tanácsadói iránymutatást adhatnak az engedélyezési kérdésekben; mindazonáltal továbbra is az egyén felelőssége, hogy megértse és betartsa az állami engedélyezési követelményeket. A Walden nem képviseli vagy nem garantálja, hogy a Walden tanfolyam elvégzése vagy a programok lehetővé teszik az egyén számára, hogy állami engedélyt szerezzen vagy támogassa.

Program taught in:
Angol

See 41 more programs offered by Walden University »

Last updated July 15, 2018
This course is On-line
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
4 - 8 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
nov. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline

aug. 2019

szept. 2019

okt. 2019

nov. 2019

dec. 2019