ONLINESTUDIES

3 Újságírás és tömegkommunikáció Doktori Diploma Online Doktori Diploma Megtekintés

Ha tovább szeretné folytatni az oktatását a legmagasabb szinten a speciális kutatások lehetőségeivel, vegye fontolóra a Filozófia Doktori programba való beiratkozást. Egy PhD-ben általában az első két-három évig foglalkoznak az osztályokkal, majd két-négy évig kutatnak. Általában záró írásbeli disszertációra van szükség.

Lehet, hogy megkérdezed: "Mi az a PhD az újságírásban és a tömegkommunikációban?" Ez egy széles körű program, amely általában magában foglalja az információ terjesztését nyomtatott médián, rádión, televízión, filmen és reklámon keresztül. Valószínűleg kiválaszthatja a tanulmányi területet. A médiában és a kultúrában, a reklámelméletben, a telekommunikációs jogban és a tömegkommunikáció történetében lehet részt venni.

Az újságírás és a tömegkommunikáció doktori tanulmánya során hasznos élettani készségeket szerezhet, például, hogy hogyan írjon tömören, hatékonyan kutasson, és hatékonyan kezelje az időt. Ezek olyan készségek, amelyek bármely szakmához képesek.

Az újságírói és tömegkommunikációs doktori fokozatok megszerzésének költségei az iskolától az iskoláig eltérnek. Az olyan tényezők, mint az iskola helyszíne, a tandíj és a díjak, valamint a szükséges kreditek száma befolyásolják a költségeket. Hasonlítsa össze a programokat óvatosan, hogy kiválassza a megfelelőt az Ön számára.

Újságírói és tömegkommunikációs doktori címmel beléphet a média világába, újságíróként, újságíróként, szerkesztőként, újságíróként, programmenedzsereként vagy producerekké válhat. A hirdetési ügynökségek tanácsadóként vagy piackutatási elemzőként vehetnek fel tanácsot. A doktori (PhD) program segítséget nyújthat az adminisztrációhoz kommunikációs igazgatóként is.

Az otthoni és a külföldi egyetemek kínálnak PhD-t az újságírás és a tömegkommunikáció területén. Egyes iskolák online tanfolyamokat is kínálhatnak. Ha készen állsz, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Újságírás és tömegkommunikáció Filter

Ph.D. kutatás által

University of New York in Prague (UNYP)
PhD
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus
On-line

Ph.D. kutatás hasonló a hagyományos Ph.D. de elismeri a vállalkozói társaságok és akadémiai szervezetek által végzett kutatási munkát, amely új és publikálható eredményekhez v ...

Tovább

Filozófiai doktor (Ph.D) reklám és média

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

Ez a tanulmányi program a kutatási értekezés megvalósítása révén feltárja a reklám, az integrált marketingkommunikáció és az új média használatát a helyi, regionális, nemzeti ...

Tovább

Filozófiai doktor (Ph.D) marketing és kommunikáció

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

A PhD programban szereplő kutatási dolgozatnak ki kell fejlesztenie és el kell mélyítenie a legújabb és innovatív marketing stratégiákat és koncepciókat, ideértve a közösségi ...

Tovább