ONLINESTUDIES

Online Marketing kommunikáció PhD Képzések Áttekintése az Egyesült Királyságban 2021

A Doctor of Philosophy egy igen speciális fokú, hogy azt bárhol 3-10 év tanulás és a munka keresni. A diákok választhatnak, hogy folytassa a PhD befejezése után a mester fokozatot a hasonló vagy kapcsolódó területen.

A marketingkommunikáció szakon a hallgatók olyan marketing eszközökkel ismerkedhetnek meg, mint a PR, a reklám, az értékesítés és a különböző promóciós fogások. A képzés kurzusai között az alábbiakat találjuk: marketingstratégia, piackutatás, kreatív fejlesztés és médiatervezés.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Marketing kommunikáció PhD Képzések az Egyesült Királyságban 2021

1 Találatok Marketing kommunikáció, Egyesült Királyság Filter

Filozófiai doktor (Ph.D) marketing és kommunikáció

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

A PhD programban szereplő kutatási dolgozatnak ki kell fejlesztenie és el kell mélyítenie a legújabb és innovatív marketing stratégiákat és koncepciókat, ideértve a közösségi ...

Tovább