ONLINESTUDIES

Online Marketing kommunikáció PhD Képzések Tekintsd meg Európában 2021

A Doctor of Philosophy a legmagasabb szintű oktatás lehet szerezni, és ez eltarthat akár 10 év keresni. Fogadása közben PhD lehet egy hosszú és nehéz út, lehet, hogy megéri szempontjából nagyobb tudás, a foglalkoztatási kilátások, és a szakmai lehetőségeket.

A reklám és a PR iránt érdekldő hallgatókat számos marketingkommunikáció képzés várja. A képzések kurzusai között általában megtaláljuk a médiatervezést, az értékesítést, a direkt marketinget, a brandinget, a marketinges etikát, a kampánytervezést, a multikulturális marketinget, a kommunikációs technológiákat, a kutatást és a kreatív írást.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Marketing kommunikáció PhD Képzések Európában 2021

1 Találatok Marketing kommunikáció, Európa Filter

Filozófiai doktor (Ph.D) marketing és kommunikáció

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

A PhD programban szereplő kutatási dolgozatnak ki kell fejlesztenie és el kell mélyítenie a legújabb és innovatív marketing stratégiákat és koncepciókat, ideértve a közösségi ...

Tovább