Filter
PhD
Képzés Típusa: Minden

3 Oktatási Vezetés Doktori Képzés Online Doktori Képzés Tekintsd meg

A PhD-programba való beiratkozás jó módja annak, hogy a diákok szakszerû ismeretekkel rendelkezzenek az általuk választott pályaválasztási területen. Általában mindenki számára, aki mesterképzést szerzett, a filozófiai doktorátus lehetőséget ad a tanulóknak arra, hogy jobb munkalehetőségeket szerezzenek.

Mi az a PhD az oktatási vezetésben? Ez a fajta program általában az oktatók számára biztosítja azokat a speciális ismereteket, amelyekre a fiatalabb tanulók hatékony oktatására van szükségük. A tanfolyamok általában olyan témákat fedeznek fel, mint a speciális oktatás, az oktatási politikák és az érdekképviselet. Annak érdekében, hogy a hallgatók részletesebb ismereteket szerezzenek a hatékony oktatásról, gyakran tanulmányozzák, hogyan értékeljék és értékeljék a fiatalabb tanulókat az anyag megértéséhez.

Az oktatói vezetés doktori fokozata során a diákok általában több kritikai készséget fejlesztenek ki, amelyek segíthetnek nekik sikeresnek. Az erős vezetői és kommunikációs készségek lehetövé teszik a tanulók számára, hogy hatékonyabbak legyenek az osztályteremben oktatóként. A problémamegoldás kompetenciája gyakran lehetővé teszi a tanulók számára, hogy kreatív megoldásokat találjanak a tanulási problémákra, és hasznosak lehetnek személyes életükben is.

Annak megállapítása érdekében, hogy mennyit költ a PhD megszerzéséhez, a legjobb cselekvési mód általában a közvetlenül érdeklődő iskolákhoz kapcsolódik. Minden egyetemnek külön tandíjat kell fizetnie, így az ár nagyon eltérő.

A minőségi pedagógusok iránti igény szinte mindig magas, így a diákok, akik PhD-t tartanak a területen, jellemzően több érdeklődő karrierre is jogosultak. Egyesek úgy döntenek, hogy főiskolai professzorokként dolgoznak, és mások inkább alapelvekké vagy iskolai adminisztrátorokká válnak. Gyakran a szuperintendensek pozíciói állnak rendelkezésre. A diákok általában lehetőségeik lesznek a tanterv koordinátorává válni, vagy úgy dönthetnek, hogy főiskolai testületként dolgoznak.

Ahhoz, hogy befejezze a PhD programot, sok diáknak rugalmas ütemezésre van szüksége ahhoz, hogy egyszerre dolgozzon és gondoskodhasson családjairól. Az online osztályokba való beiratkozás általában biztosítja ezt a rugalmasságot, valamint lehetővé teszi a diákok számára, hogy távolról hozzáférjenek a felsőoktatáshoz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

3 Találatok Oktatási Vezetés

Mind Development Academy

Az Oktatási Igazgató Doktora úgy tervezték, hogy tapasztalt szakembereket készítsen vezető közigazgatási és politikai döntéshozó pozíciókra, és karriert folytasson a poli ... [+]

Ról ről

Az Oktatási Igazgató Doktora úgy tervezték, hogy tapasztalt szakembereket készítsen vezető közigazgatási és politikai döntéshozó pozíciókra, és karriert folytasson a politikában, az egyetemen vagy a főiskolán végzett oktatásban és a kutatásban. A hallgatók képesek szakterületre szakosodni a felsőoktatás, a hallgatói fejlődés és a diákok, a nemzetközi és összehasonlító felsőoktatás, a felsőoktatás története és filozófiai alapjai, a felsőoktatás pénzügyi és közgazdasági szakterületei, valamint a szervezeti kultúra és a változás területén. . Az Oktatási Igazgatóság program célja, hogy elősegítse a tapasztalt oktatási hallgatók és szakemberek szakmai fejlődését az oktatási igazgatás területén azáltal, hogy kiterjeszti tudásaikat és felszerelésüket széles körű kutatási és folyamat-oktatási adminisztrációs készségekkel, lehetővé téve számukra, hogy kulcsfontosságú vezető szerepet töltsenek be az általuk választott területeken.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Fokváros
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul
George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online

Oktatási szakember az oktatási vezetésben és az adminisztrációban ... [+]

Oktatási szakember az oktatási vezetésben és az adminisztrációban [-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Union University

Teljesen online vezetésünk az iskolai reformban Ed.D. A pályát úgy tervezték, hogy előkészítse az iskolavezetőket új és releváns tanfolyamokkal az oktatási vezetés terüle ... [+]

Az Union University átalakulni kell.

Az Union University oktatási doktorát (EdD) aktív szakemberek számára tervezték, akik diplomát készek vállalni vezetői és oktató szerepek betöltésére az iskolákban, az egyetemeken, a kormányban és az üzleti életben. EdD diplomásként pozitívan hozzájárulhat az adminisztrációhoz, az oktatáshoz, a kutatáshoz, a politika kialakításához és a tantervek kialakításához.

Szerezzen olyan fokozatot, amely az elmélet és a gyakorlat, a klasszikus tudás és a jelenlegi kutatás, elemzés és szintézis, makro-perspektíva és mikro-funkcionalitás keverékeként szolgál.

Teljesen online diploma

Teljesen online, a Leadership in School Revolution pálya célja az iskola vezetõinek új és releváns tanfolyamok felkészítése az oktatási vezetés területén. Felkészültséggel kell felépíteni és aktualizálnia kell a vezetés jövőképét a 21. századi iskolákban. Képes alkalmazni a legjobb kutatási és gyakorlati tapasztalatokat a politika, a gyermekek fejlesztése, a tanulás, az oktatás és a vezetés területén az iskolai reform keretében.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Jackson
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
On-line
Bővebben magyarul