Phd a fenntartható fejlődés és a diplomácia

Általános információk

2 locations available

Program leírás

ÁTTEKINTÉS:

Az Euclid DSDD (PhD Fenntartható Fejlődés és Diplomácia) egy online program, amely együttesen szükséges tanfolyam, majd kidolgozása és bemutatása a politika szempontjából releváns doktori értekezés.

Ennek célja, hogy felkészítse elismert szakemberek magas szintű pozíciókat a hatalmas birodalom a fenntartható fejlődés politikai döntéshozatal és végrehajtás, a sikeres karrier, kormányközi és nem-kormányzati szervezetek, valamint a multinacionális vállalatok. Ez különösen fontos, hogy a diákok, aki olyan releváns mesterképzésre és elérését doktori szintre, ami egyre nagyobb szükség van az egyetemek és nemzetközi intézmények.

Az Euclid DSDD is egyedülálló program abban az értelemben, hogy ez az egyetlen doktori program a fenntartható fejlődés valójában által kínált multilaterális intézmény egy speciális SD intézet (International Organization for Sustainable Development, logo fent), ezáltal lehetővé téve a közvetlen interakció szakemberek valamint nyitó ritka szakmai lehetőségeket.

Képzési cél:

Ez a program azt feltételezi, egy erős háttérrel rendelkező közgazdász és globális ügyek. Diákok, akik nem rendelkeznek ilyen alapítvány vagy a háttér lesz szükség, hogy töltsenek ki egy testreszabott híd program, mielőtt hivatalosan beiratkozott.

A DSDD kínál mélyreható vizsgálata a hatalmas területen, a fenntartható fejlődés, beleértve Ecological Economics, közpolitikák, éghajlatváltozás, a fenntartható fejlesztési célok, a közösségfejlesztés, fejlődés kulturális vonatkozásai, és a Nemzeti Fejlesztési stratégiák.

A kidolgozásában elért a prezentáció, a védelmi és közzététele a doktori értekezés.

Ez a program célja elsősorban az volt, hogy a vonat a kormány vagy IGO személyzet már dolgozik a területen, de ez is alkalmas, hogy készítsen nagyközönség szakemberek és a tanulókat a pályára a kormányzati szervek, a civil szervezetek és a nemzetközi szervezetek, mint IGAD, az Európai Unió, az Afrikai Unió , az EBESZ, Világbank stb

Felvételi követelmények:

  • A pályázóknak rendelkezniük kell mesterfokozattal vagy nemzetközi egyenértékű, egy intézmény által kibocsátott szerepel az UNESCO IAU handbook / WHED tárol.

  • kormány által támogatott pályázók (akik már a kormányzati alkalmazottak) nélkül is felvehető a mesterképzésre, ha az iskolai végzettség és tapasztalat is elégségesnek. Euclid megkövetelhetik, hogy ezek a résztvevők a teljes híd tanfolyamok előtt beiratkozott a programban.

  • Folyékony angol (szóban és írásban), és hogy fognak tesztelni.

  • A diákok várhatóan helyzetben szenteli 10-15 hatékony óra tanulmány heti rendszerességgel.

Kreditszámot:

Credit értékeket a mind a USCH (US órás hitel) és az ECTS (European Credit Transfer System). Jellemzően, 14 óra tantermi oktatás során 1 félévben jelentése 1 USCH vagy 1,5 ECTS (plusz önálló tanulmányi idő), amely alakítja a ekvivalens mennyiségű tanulmány keretében távolságban programot.

A teljes hitelkeret érték az elkészült DSDD, a nemzetközi szabványoknak megfelelően, 90 USCH túl a főiskolai.

PEERS és öregdiákok:

Mivel Euclid jött létre, hogy a vonat az aktív diplomaták és kormányzati alkalmazottak, a diákok biztos lehet abban, hogy a társaik és a többi alumni képezi majd egy magas szintű hálózatot.

Tudományos megközelítés és eredménye:

Ez igaz, hogy Eukleidész programok jobban jellemzi, „távolság” helyett „online” szakok. Ez azt jelenti, hogy a diákok nem kell csatlakozni egy adott napon és időben, hogy részt vegyenek hirdetőtábla viták amint az gyakran előfordul a „online” programokat.

Inkább a program kiemeli a képességét, hogy elnyelje a nagy mennyiségű anyag személyes alapon, ami alkalmassá teszi őket a gyors olvasók, akik a saját előélet intenzív könyvolvasó és szenvedélyes érdeklődés tanulmányi területen.

Euclid értékeli a kérelmező interperszonális készség és a csapatmunka-, amelyek elengedhetetlenek a személyes és a szakmai siker-a meglévő tapasztalatok alapján megerősítette révén kiterjedt személyes interjú. Mivel Euclid jött létre, hogy szolgálja az aktív diplomaták és más kormányzati tisztviselők, várható, hogy ezek a szakmai készségek már megszerzett és igazolt során a felperes karrierjét.

Bizonyos esetekben Euclid javasolhat speciális kurzusok (ami talán nem is szerepel választani) annak érdekében, hogy kapcsolatteremtő képességek (beleértve a nyilvános beszéd) a végrehajtó szintet.

Befejezése után a program minden hallgató várható, hogy lesz egy, a témában szakértő egy politikai szempontból releváns fenntarthatósági kérdés.

JELENTKEZÉSI ütemezés szerint:

Euclid folyamatban vannak beiratkozás (bevitel) erre a programra. Ez elfogadható alkalmazni több hónapra előre, de ajánlott alkalmazni 60-40 nappal korábban. Nagyközönség résidőket osztottak egy érkezési sorrendben, az igénylési sorrend alapján.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Kevesebb
Washington , Banjul , Bangui , Közép-afrikai Köztársaság Online , Gambia Online + 4 Több Kevesebb