ONLINESTUDIES.HU

13 Online Posztgraduális Oklevél az Egyesült Királyságban

Posztgraduális bizonyítványokat egy oktatási lehetőség a diákok, akik szeretnének szakosodni tudásukat és ismereteiket egy adott területen. Megszerezte a posztgraduális tanúsítvány segíthet hallgatók szert fontos képességek, amelyek vezetnek karrier fejlesztések és egyéb szakmai lehetőségeket.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

A Legjobb 13 Online Posztgraduális Okleveles Képzés az Egyesült Királyságban 2019/2020

13 Találatok Master, Egyesült Királyság, Távoktatás Filter

Posztgraduális Certificate in stratégiai menedzsment

Global Impact Training And Higher Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Stratégiai menedzsment magában kialakítása és végrehajtása érdekében a főbb célok és kezdeményezéseit a vállalat legfelsőbb vezetői tulajdonosok nevében.

Oktatási posztgraduális bizonyítvány (nemzetközi)

Teesside University
On-line Részidős oktatás 1 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a kurzus a jelenlegi és a törekvő oktatási szakemberek számára, akik számos kontextusban dolgoznak, rugalmas útvonalat biztosítanak az oktatás nemzetközi posztgraduális bizonyítványának megszerzéséhez (PGCEi). A kurzus minden tantárgy szempontjából releváns, és az egyéni gyakorlat javítására összpontosít a kritikus gondolkodás és a kutatástudatos gyakorlat megértése révén. Lehetővé teszi a különböző országokban a tanítási megközelítések összehasonlítását és az oktatásra vonatkozó globális megközelítés kialakítását.

Posztgraduális Tanúsítvány (PGCert) a Nemzetközi Sportmenedzsmentben

University of London
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Január 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

A Nemzetközi Sportmenedzsment Posztgraduális Tanúsítványa (PGCert) világszerte elismert, tudományos szempontból megalapozott és iparközpontú képesítés, amelyet University of London és a Sport Világakadémia (WAoS) dolgozott ki közösen.

Online PgC in Strategic Human Resource Management for Business Executives

GCU - Glasgow School for Computing, Business and Society
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Glasgow

PgCert Pathology Informatika és Üzleti Alkalmazás - Távoktatás

Queen's University Belfast
On-line Részidős oktatás 5 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Belfast

Ez a tanúsítvány egy izgalmas, innovatív távoktatási program, melynek célja a résztvevő elméleti ismereteinek és gyakorlati készségeinek növelése az MP-ben, és arra, hogy feljogosítsa őket arra, hogy karrierjüket folytassák az egyetemeken, az egészségügyben vagy az iparban. A kurzus nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a vállalkozói szellemre; hangsúlyozva az MP központi szerepét a molekuláris diagnosztikában, a klinikai vizsgálatokban és a biotech / biopharma-ban.

Posztgraduális bizonyítvány az oktatásban (távoktatás)

Leeds Beckett University
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Leeds UK Online + 1 további

A tanárgá válás képzése az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is megtehetsz. Ezt szem előtt tartva, ez az online tanfolyam úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a többi szakmai kötelezettségvállalásba, és magában foglalja az Ön munkája szempontjából releváns értékeléseket.

PG Cert üzlet és menedzsment (olaj és gáz)

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Fejleszteni kell a kulcsfontosságú menedzsment készségeket, amelyek középpontjában az olaj- és gáziparon belüli alkalmazások állnak ezen a posztgraduális rövid tanfolyamon *. A több milliárd dolláros iparágban nagy a kereslet az illetékes és magabiztos vezetők iránt, és ez a kurzus praktikusvá teszi a sikerhez szükséges készségek fejlesztését a meglévő munkakörülmények köré való illesztéskor.

PG Cert Projektmenedzsment

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Vegye ezt az első lépést a projekt menedzselésre PG tanúsítványunkon. Fedezze fel a projektvezetők előtt álló kihívásokat, és építse meg a munkakörnyezeten belüli ismeretek alapját. Ez a rövid kurzus tökéletes azoknak a hallgatóknak, akik menedzserként akarnak haladni, vadonatúj menedzsment szerepet keresnek, vagy lépcsőfokként használhatják teljes MSc Project Managementünk irányába.

PG Cert Oktatás (Oktatási gyakorlat)

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Ez a PG Cert Education (Oktatási gyakorlat) önálló képesítéssel érhető el, vagy az első lépés a PG Dip Education vagy a teljes Master of Education (M.Ed.) felé.

PG Cert Üzleti és Menedzsment

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Colchester UK Online + 1 további

Regisztráljon az online Posztgraduális Bizonyítványra az üzleti és menedzsment területén, hogy fejlessze az irányítási gyakorlat megértését, növelje a jelenlegi keretrendszer, elméletek és eszközök ismeretét, és fokozza a munkahelyi változások tervezésének és végrehajtásának képességét.

PG Cert Policing és bűnügyi nyomozás

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel azokat a kihívásokat, amelyekkel a rendőrség és a nyomozócsoportok egy bűnügyi ügyben szembesülnek, miközben felfedezik a nagy bűncselekmények kivizsgálására használt számos technikát. Ez a rövid tanfolyam tökéletes azoknak a hallgatóknak, akik karrierjükbe akarnak menni a rendőrségben vagy a nyomozásban, vagy használhatják a teljes MSc kriminológia és a bűnügyi pszichológia felé vezető lépcsőként.

PG Cert Kriminológia és Bűnügyi Pszichológia

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Colchester

A posztgraduális bizonyítvány a kriminológia és a bűnügyi pszichológia kínál a fejlett képesítés hasznos a diplomások, akik szeretnének dolgozni a különböző foglalkozások mind a köz-és a magánszektorban, beleértve a rendőrség, a bűnüldöző szervek és még sok más.

BSc (Hons) pszichológia

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Colchester + 1 további

A Chartered Psychologists által kifejlesztett és vezette BSc (Hons) pszichológia fokozat lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék a pszichológia lenyűgöző világát. 100% online és részmunkaidős, ez az elismert képesítés felkészíti Önt számos munkahely és lehetőség.