ONLINESTUDIES.HU

18 Online Posztgraduális Oklevél Megtekintés Nyugat-Európa

Posztgraduális bizonyítványokat egy oktatási lehetőség a diákok, akik szeretnének szakosodni tudásukat és ismereteiket egy adott területen. Megszerezte a posztgraduális tanúsítvány segíthet hallgatók szert fontos képességek, amelyek vezetnek karrier fejlesztések és egyéb szakmai lehetőségeket.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Tanfolyam Nyugat-Európa Online

18 Találatok Master, Nyugat-Európa , Távoktatás Filter

Végzős pszichológia nem a pszichológusok: alkalmazásokat a munkahelyen

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 2 félévek Nyílt Beiratkozás Portugália Portugália Online

A végzős „Pszichológiai Non Pszichológusok” célja az volt, hogy tájékoztassa a nem pszichológus néhány tudományos megközelítéseket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy az emberi lény a különböző kontextusokban a munka és a beavatkozás (beleértve a megelőzés és a változó attitűdök és viselkedés).

Diplomát sport pszichológia és a fizikai aktivitás

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 2 félévek Nyílt Beiratkozás Portugália Portugália Online

A pszichológia a sport és a testmozgás olyan alkalmazási területe a pszichológia, amely arra törekszik, hogy megértsék a gondolatok, érzelmek és viselkedés minden szakemberek és mások részt vesznek a gyakorlatban a sport, a testmozgás és a fizikai aktivitás, függetlenül attól, hogy a célkitűzések összpontosítani teljesítmény sport vagy végzett fizikai tevékenységet, mint egészségvédelmi stratégiája, a jólét és az életminőség.

Diplomával az üzleti stratégia

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 1500 órák Nyílt Beiratkozás Portugália Portugália Online

A Graduate Business stratégia során az Atlantic Business School úgy van felépítve, hogy a diákok fejlesztésére multidiszciplináris készségek és elérni a magas tudományos és szakmai képesítések kezelése.

Posztgraduális üzleti menedzsment

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 1500 órák Nyílt Beiratkozás Portugália Portugália Online

A kurzus Graduate Atlantic Business School of Business Management úgy van felépítve, hogy a diákok fejlesztésére multidiszciplináris készségek és elérni a magas tudományos és szakmai képesítések kezelése.

Posztgraduális Certificate in stratégiai menedzsment

Global Impact Training And Higher Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Stratégiai menedzsment magában kialakítása és végrehajtása érdekében a főbb célok és kezdeményezéseit a vállalat legfelsőbb vezetői tulajdonosok nevében.

Oktatási posztgraduális bizonyítvány (nemzetközi)

Teesside University
On-line Részidős oktatás 1 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a kurzus a jelenlegi és a törekvő oktatási szakemberek számára, akik számos kontextusban dolgoznak, rugalmas útvonalat biztosítanak az oktatás nemzetközi posztgraduális bizonyítványának megszerzéséhez (PGCEi). A kurzus minden tantárgy szempontjából releváns, és az egyéni gyakorlat javítására összpontosít a kritikus gondolkodás és a kutatástudatos gyakorlat megértése révén. Lehetővé teszi a különböző országokban a tanítási megközelítések összehasonlítását és az oktatásra vonatkozó globális megközelítés kialakítását.

Posztgraduális Tanúsítvány (PGCert) a Nemzetközi Sportmenedzsmentben

University of London
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Január 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

A Nemzetközi Sportmenedzsment Posztgraduális Tanúsítványa (PGCert) világszerte elismert, tudományos szempontból megalapozott és iparközpontú képesítés, amelyet University of London és a Sport Világakadémia (WAoS) dolgozott ki közösen.

Online PgC in Strategic Human Resource Management for Business Executives

GCU - Glasgow School for Computing, Business and Society
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Glasgow

PgCert Pathology Informatika és Üzleti Alkalmazás - Távoktatás

Queen's University Belfast
On-line Részidős oktatás 5 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Belfast

Ez a tanúsítvány egy izgalmas, innovatív távoktatási program, melynek célja a résztvevő elméleti ismereteinek és gyakorlati készségeinek növelése az MP-ben, és arra, hogy feljogosítsa őket arra, hogy karrierjüket folytassák az egyetemeken, az egészségügyben vagy az iparban. A kurzus nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a vállalkozói szellemre; hangsúlyozva az MP központi szerepét a molekuláris diagnosztikában, a klinikai vizsgálatokban és a biotech / biopharma-ban.

Posztgraduális diploma angol nyelvtanítással, mint idegen nyelv

International University of Catalonia
On-line Részidős oktatás 6 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Barcelona

Ennek a posztgraduális képzésnek a tanárai az egyetemi kutatók, a legújabb módszertani újítások szakértői és a tényleges iskolákból származó tanárok.

Posztgraduális bizonyítvány az oktatásban (távoktatás)

Leeds Beckett University
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Leeds UK Online + 1 további

A tanárgá válás képzése az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is megtehetsz. Ezt szem előtt tartva, ez az online tanfolyam úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a többi szakmai kötelezettségvállalásba, és magában foglalja az Ön munkája szempontjából releváns értékeléseket.

PG Cert üzlet és menedzsment (olaj és gáz)

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Fejleszteni kell a kulcsfontosságú menedzsment készségeket, amelyek középpontjában az olaj- és gáziparon belüli alkalmazások állnak ezen a posztgraduális rövid tanfolyamon *. A több milliárd dolláros iparágban nagy a kereslet az illetékes és magabiztos vezetők iránt, és ez a kurzus praktikusvá teszi a sikerhez szükséges készségek fejlesztését a meglévő munkakörülmények köré való illesztéskor.

PG Cert Projektmenedzsment

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Vegye ezt az első lépést a projekt menedzselésre PG tanúsítványunkon. Fedezze fel a projektvezetők előtt álló kihívásokat, és építse meg a munkakörnyezeten belüli ismeretek alapját. Ez a rövid kurzus tökéletes azoknak a hallgatóknak, akik menedzserként akarnak haladni, vadonatúj menedzsment szerepet keresnek, vagy lépcsőfokként használhatják teljes MSc Project Managementünk irányába.

PG Cert Oktatás (Oktatási gyakorlat)

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Ez a PG Cert Education (Oktatási gyakorlat) önálló képesítéssel érhető el, vagy az első lépés a PG Dip Education vagy a teljes Master of Education (M.Ed.) felé.

PG Cert Üzleti és Menedzsment

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Colchester UK Online + 1 további

Regisztráljon az online Posztgraduális Bizonyítványra az üzleti és menedzsment területén, hogy fejlessze az irányítási gyakorlat megértését, növelje a jelenlegi keretrendszer, elméletek és eszközök ismeretét, és fokozza a munkahelyi változások tervezésének és végrehajtásának képességét.