ONLINESTUDIES.HU

18 Online Posztgraduális Oklevél Megtekintés Nyugat-Európa

Posztgraduális bizonyítványokat egy oktatási lehetőség a diákok, akik szeretnének szakosodni tudásukat és ismereteiket egy adott területen. Megszerezte a posztgraduális tanúsítvány segíthet hallgatók szert fontos képességek, amelyek vezetnek karrier fejlesztések és egyéb szakmai lehetőségeket.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Tanfolyam Nyugat-Európa Online

18 Találatok Master, Nyugat-Európa , Távoktatás Filter

Végzős pszichológia nem a pszichológusok: alkalmazásokat a munkahelyen

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 2 félévek Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

A végzős „Pszichológiai Non Pszichológusok” célja az volt, hogy tájékoztassa a nem pszichológus néhány tudományos megközelítéseket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy az emberi lény a különböző kontextusokban a munka és a beavatkozás (beleértve a megelőzés és a változó attitűdök és viselkedés).

Diplomát sport pszichológia és a fizikai aktivitás

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 2 félévek Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

A pszichológia a sport és a testmozgás olyan alkalmazási területe a pszichológia, amely arra törekszik, hogy megértsék a gondolatok, érzelmek és viselkedés minden szakemberek és mások részt vesznek a gyakorlatban a sport, a testmozgás és a fizikai aktivitás, függetlenül attól, hogy a célkitűzések összpontosítani teljesítmény sport vagy végzett fizikai tevékenységet, mint egészségvédelmi stratégiája, a jólét és az életminőség.

Diplomával az üzleti stratégia

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 1500 órák Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

A Graduate Business stratégia során az Atlantic Business School úgy van felépítve, hogy a diákok fejlesztésére multidiszciplináris készségek és elérni a magas tudományos és szakmai képesítések kezelése.

Posztgraduális üzleti menedzsment

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 1500 órák Nyílt Beiratkozás Portugália Portugal Online

A kurzus Graduate Atlantic Business School of Business Management úgy van felépítve, hogy a diákok fejlesztésére multidiszciplináris készségek és elérni a magas tudományos és szakmai képesítések kezelése.

Posztgraduális Certificate in stratégiai menedzsment

Global Impact Training And Higher Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Stratégiai menedzsment magában kialakítása és végrehajtása érdekében a főbb célok és kezdeményezéseit a vállalat legfelsőbb vezetői tulajdonosok nevében.

Specializáció bizonyítvány élelmiszer-biztonság: értékelés és cselekvés

UOC Universitat Oberta de Catalunya
On-line Nappali Kérj Információt Spanyolország Spain Online

A szakirány élelmiszer-biztonsági értékeléséről és cselekvési kiterjesztése a FAO távoktatási kurzus élelmiszer-biztonsági információs döntéshozatalban. Ebben a specializáció a hallgatók megismerkednek a fogalmakat és eszközöket használnak az élelmiszer-biztonsági elemzés.

Oktatási posztgraduális bizonyítvány (nemzetközi)

Teesside University
On-line Részidős oktatás 1 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a kurzus a jelenlegi és a törekvő oktatási szakemberek számára, akik számos kontextusban dolgoznak, rugalmas útvonalat biztosítanak az oktatás nemzetközi posztgraduális bizonyítványának megszerzéséhez (PGCEi). A kurzus minden tantárgy szempontjából releváns, és az egyéni gyakorlat javítására összpontosít a kritikus gondolkodás és a kutatástudatos gyakorlat megértése révén. Lehetővé teszi a különböző országokban a tanítási megközelítések összehasonlítását és az oktatásra vonatkozó globális megközelítés kialakítását.

Posztgraduális bizonyítvány az oktatásban (távoktatás)

Leeds Beckett University
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Leeds UK Online + 1 további

A tanárgá válás képzése az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is megtehetsz. Ezt szem előtt tartva, ez az online tanfolyam úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a többi szakmai kötelezettségvállalásba, és magában foglalja az Ön munkája szempontjából releváns értékeléseket.

PgCert Pathology Informatics and Business Application - Distance Learning

Queen's University Belfast
On-line Részidős oktatás 5 hónap Szeptember 2019 Egyesült Királyság Belfast

Posztgraduális diploma angol nyelvtanítással, mint idegen nyelv

International University of Catalonia
On-line Részidős oktatás 6 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

Ennek a posztgraduális képzésnek a tanárai az egyetemi kutatók, a legújabb módszertani újítások szakértői és a tényleges iskolákból származó tanárok.

Online PgC in Strategic Human Resource Management for Business Executives

GCU - Glasgow School for Business and Society
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Glasgow

PG Cert Projektmenedzsment

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Vegye ezt az első lépést a projekt menedzselésre PG tanúsítványunkon. Fedezze fel a projektvezetők előtt álló kihívásokat, és építse meg a munkakörnyezeten belüli ismeretek alapját. Ez a rövid kurzus tökéletes azoknak a hallgatóknak, akik menedzserként akarnak haladni, vadonatúj menedzsment szerepet keresnek, vagy lépcsőfokként használhatják teljes MSc Project Managementünk irányába.

PG Cert Oktatás (Oktatási gyakorlat)

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Ez a PG Cert Education (Oktatási gyakorlat) önálló képesítéssel érhető el, vagy az első lépés a PG Dip Education vagy a teljes Master of Education (M.Ed.) felé.

PG Cert Üzleti és Menedzsment

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Colchester UK Online + 1 további

Regisztráljon az online Posztgraduális Bizonyítványra az üzleti és menedzsment területén, hogy fejlessze az irányítási gyakorlat megértését, növelje a jelenlegi keretrendszer, elméletek és eszközök ismeretét, és fokozza a munkahelyi változások tervezésének és végrehajtásának képességét.

PG Cert Policing és bűnügyi nyomozás

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 8 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Fedezze fel azokat a kihívásokat, amelyekkel a rendőrség és a nyomozócsoportok egy bűnügyi ügyben szembesülnek, miközben felfedezik a nagy bűncselekmények kivizsgálására használt számos technikát. Ez a rövid tanfolyam tökéletes azoknak a hallgatóknak, akik karrierjükbe akarnak menni a rendőrségben vagy a nyomozásban, vagy használhatják a teljes MSc kriminológia és a bűnügyi pszichológia felé vezető lépcsőként.