ONLINESTUDIES.HU

30 Online Posztgraduális Oklevél Vesd össze

A posztgraduális tanúsítvány egy olyan tudományos programot, amely egy alapos és célzott oktatás a diákok, akik már elvégeztek egy egyetemi diplomát. Befejezése ez a program segíthet diákok jogosultak munkát promóciók és nagyobb felelősséget a munkahelyen.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Kezdd el Ma Online Posztgraduális Oklevelek 2019/2020

30 Találatok Master, Távoktatás Filter

BSc (Hons) pszichológia

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Colchester + 1 további

A Chartered Psychologists által kifejlesztett és vezette BSc (Hons) pszichológia fokozat lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék a pszichológia lenyűgöző világát. 100% online és részmunkaidős, ez az elismert képesítés felkészíti Önt számos munkahely és lehetőség.

A mesterképzés utáni tanúsítvány a könyvtár és az információs tudomány területén

San Jose State University - School of Information
On-line 1 - 3 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok San Jose

A San José Állami Egyetem Informatikai Iskola Könyvtári és Információs Tudományi Programja utáni mestertanúsítványa a technológia és az információs szakma kialakuló trendjeire összpontosít. Olyan információs szakemberek számára készült, akik aktualizálják szakmai ismereteiket és bővítik készségeiket. Ha már rendelkezik mesterképzéssel bármilyen szakterületen, akkor be kell jelentkeznie a posztmester-tanúsítvány programba.

Posztgraduális bizonyítvány az oktatásban (távoktatás)

Leeds Beckett University
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Leeds UK Online + 1 további

A tanárgá válás képzése az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is megtehetsz. Ezt szem előtt tartva, ez az online tanfolyam úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a többi szakmai kötelezettségvállalásba, és magában foglalja az Ön munkája szempontjából releváns értékeléseket.

Posztgraduális diploma angol nyelvtanítással, mint idegen nyelv

International University of Catalonia
On-line Részidős oktatás 6 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Barcelona

Ennek a posztgraduális képzésnek a tanárai az egyetemi kutatók, a legújabb módszertani újítások szakértői és a tényleges iskolákból származó tanárok.

PgCert Pathology Informatika és Üzleti Alkalmazás - Távoktatás

Queen's University Belfast
On-line Részidős oktatás 5 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Belfast

Ez a tanúsítvány egy izgalmas, innovatív távoktatási program, melynek célja a résztvevő elméleti ismereteinek és gyakorlati készségeinek növelése az MP-ben, és arra, hogy feljogosítsa őket arra, hogy karrierjüket folytassák az egyetemeken, az egészségügyben vagy az iparban. A kurzus nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a vállalkozói szellemre; hangsúlyozva az MP központi szerepét a molekuláris diagnosztikában, a klinikai vizsgálatokban és a biotech / biopharma-ban.

Online PgC in Strategic Human Resource Management for Business Executives

GCU - Glasgow School for Computing, Business and Society
On-line Nappali 1 év Kérj Információt Egyesült Királyság Glasgow

Posztgraduális képesítés az oktatásban: középfokú oktatás

Cornerstone Institute
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Kérj Információt Dél-afrikai Köztársaság Fokváros + 1 további

Ennek a programnak a célja, hogy reagáljon a Dél-Afrikában dolgozó professzionális oktatók iránti igényre. A Posztgraduális Tanúsítvány az Oktatásban (PGCE) Középfokú Tanítás a diákok számára, akik a megfelelő hároméves oklevelet vagy elismert nemzeti oklevelet követõen szakképzett oktatóként kívánnak megfelelni a Középfokú Fázisban.

Posztgraduális Tanúsítvány (PGCert) a Nemzetközi Sportmenedzsmentben

University of London
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Január 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

A Nemzetközi Sportmenedzsment Posztgraduális Tanúsítványa (PGCert) világszerte elismert, tudományos szempontból megalapozott és iparközpontú képesítés, amelyet University of London és a Sport Világakadémia (WAoS) dolgozott ki közösen.

Mester utáni tanúsítvány a viselkedéselemzésben

Saint Joseph's University Online
On-line Részidős oktatás 3 félévek Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Philadelphia

Az online posztmester-tanúsítvány a viselkedéselemzésben a mesterképzésben, a viselkedéselemzésben vagy a pszichológiában tanuló diákok számára készült. Ez az online fokozat felkészíti Önt arra, hogy üljön a Testület tanúsított viselkedéselemző elemző vizsgájához.

Oktatási posztgraduális bizonyítvány (nemzetközi)

Teesside University
On-line Részidős oktatás 1 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a kurzus a jelenlegi és a törekvő oktatási szakemberek számára, akik számos kontextusban dolgoznak, rugalmas útvonalat biztosítanak az oktatás nemzetközi posztgraduális bizonyítványának megszerzéséhez (PGCEi). A kurzus minden tantárgy szempontjából releváns, és az egyéni gyakorlat javítására összpontosít a kritikus gondolkodás és a kutatástudatos gyakorlat megértése révén. Lehetővé teszi a különböző országokban a tanítási megközelítések összehasonlítását és az oktatásra vonatkozó globális megközelítés kialakítását.

Diplomát sport pszichológia és a fizikai aktivitás

IMF Business School Portugal
On-line Részidős oktatás 2 félévek Nyílt Beiratkozás Portugália Portugália Online

A pszichológia a sport és a testmozgás olyan alkalmazási területe a pszichológia, amely arra törekszik, hogy megértsék a gondolatok, érzelmek és viselkedés minden szakemberek és mások részt vesznek a gyakorlatban a sport, a testmozgás és a fizikai aktivitás, függetlenül attól, hogy a célkitűzések összpontosítani teljesítmény sport vagy végzett fizikai tevékenységet, mint egészségvédelmi stratégiája, a jólét és az életminőség.

Posztgraduális Certificate in stratégiai menedzsment

Global Impact Training And Higher Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Stratégiai menedzsment magában kialakítása és végrehajtása érdekében a főbb célok és kezdeményezéseit a vállalat legfelsőbb vezetői tulajdonosok nevében.

Posztgraduális program adatgyűjtés - Vizualizáció

361 Degree Minds
On-line Nappali Részidős oktatás 10 hónap Július 2020 India India Online + 1 további

Az elemző iparág veteránjai által kifejlesztett és tervezett program felkészíti a diákokat és a dolgozó szakembereket, hogy hozzon létre egy hihetetlen repülőgépes karrieret a növekvő adat- és az Analytics-domainben.

posztgraduális igazolás informatikai menedzsment

U21Global Online Graduate School
On-line Részidős oktatás 6 hónap

A posztgraduális Certificate of Information Technology Management négy tantárgyi program, amelynek célja a kar akkor ismerik az egyes területeken Information Technology Management.

Szakirány Környezetgazdálkodási

UAO - Universidad Autónoma de Occidente
On-line Nappali 12 hónap Január 2020 Kolumbia Cali

Universidad Autonoma de Occidente kínálja a szakirány Program Környezetgazdálkodási virtuális módot, annak érdekében, hogy segítsen a vonat magasan képzett emberi erőforrások támogatására a technikai szempontból a fejlesztés a különböző komponensek az Országos Környezetvédelmi Rendszer (Környezetvédelmi Minisztérium, Regionális Corporations, Városi egységek tervezése és Környezetgazdálkodási, az állami vállalatok, civil szervezetek és a termelő és szolgáltató szektorok).