A diplomata a század egy multidiszciplináris színész a globalizált világban. Ebben a században, a tevékenység és a profil diplomáciai feladatokat is gyökeresen átalakították, mivel szükség van, hogy továbbra is a gyors ütemben a mostani időkben. A diplomata a szakértő a PR, a jó szónok és tárgyaló. Ez egy szakma körül egy bizonyos romantika alapja a népszerű gondolataiba tekintve a diplomata, mint egyfajta kém. Ez egy legenda által létrehozott ötletek, hogy a diplomata csak arra szolgált, hogy részt vegyen a fogadásokhoz és nagyképű cselekmények.

Felülvizsgálata történelem, diplomácia kezdődött egyszerű közötti találkozók követeket, hogy megvitassák a "következő lépések" a törzsek között, államok és birodalmak. Ma, a diplomácia már nem olyan egyszerű. Fejlődött az összetett ügyekben, hogy az államok szembe a globális világban. Az "Új diplomácia" olyan témákkal foglalkozik, olyan változatos, mint az emberi jogok, a környezetvédelem, a korrupció, a technológia, a terrorizmus, a kereskedelem, a globalizáció, hozzáadjuk a visszatérő válságok és az állandó viták és háborúk nemzetek közötti és a vállalkozások, amelyek növelik az új szereplők a nemzetközi súlyát a területen a diplomácia.

Ma a diplomata jár a külpolitika terén, egyrészt a racionális viselkedés, és ezzel összefüggésbe hozható a kitüntetést a nemzeti érdekek, oly módon, hogy az a szempont ítélet annak megállapítására, hogy egy nemzetközi politikai döntés racionális vagy sem, általában alapul A megállapításánál merül fel azzal a céllal, hogy elősegítse a nemzeti célok és ésszerű kockázatokat.

A mai globalizált világban, meg kell tudni, hogy a nemzetközi jog, hanem a kereskedelem, a gazdaság, a szociális háló, ... stb A diplomaták az új generációs kell megbirkózni a fejlődés a tudomány és a technológia, hogy részei a munkájukat. Pragmatizmus vált az alapvető kritérium foglalkozik a kiszámíthatatlan helyzeteket minden nap. Valójában, vannak szabályok, melyek a - szó szerint - de a sokoldalúság, a kreativitás és néhány tehetség, hogy az improvizáció ugyanis, a végén, az eszközöket, amelyek segítenek megoldani a problémákat, hogy a szabályozás még soha nem képzelte a világunkban jellemzi a javítása A társadalmi kommunikáció.

Az evolúció a média, és hogyan az internet kihasználásáról politikai célokra a polgárok szerte a világon, segíthet megérteni a változások zajlanak a világban, felhasználásának köszönhetően, ami adott az új technológiák és, ugyanakkor, firtató következményekkel evolúciónak az elemzés és a gyakorlat a nemzetközi kapcsolatok és a diplomácia. Példaként néhány szakértő nyilvánvaló, hogy a forradalom Egyiptom az új média megjelenése, olyan mértékben, hogy az általuk megnevezett a forradalom Egipt's Facebook forradalmat. Új eszközök leküzdésére authoritarism.

Így az új diplomata legyen globális személyt jellemez immáron egy tökéletes ismerete, az új technológiák és a fejlesztés a különböző ágazatok globalizált világunkban, amely mindig kapcsolódik az internetnek köszönhetően.

-Ben EBES School of Business kínál posztgraduális a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok azon személyek képes elég, hogy képviselje az érdekeit az egyes országokban. Az online tanulmány elemzi a tényleges események része a közelmúltban annak érdekében, hogy a szükséges kapacitásokat, hogy dolgozzon ki egy Optimus szerepet a térségben. A hallgató, a potenciális diplomata fog foglalkozni azzal az elemzéssel, a különböző helyzetek, amelyekben az intelligencia a konfliktusok megoldása nem az egyetlen eszköz, de a kísérletezés széles perspektíváját körülmények között.

A szakmai A diplomácia mindig híve a gazdasági növekedés és a fejlődés az ő / ő országban, mind nemzeti szinten, és a külső. Többek között követelményeket a tanuló, a jövő diplomata, kell egy széles körű nyelvismeret, hogy a menedzsment az angol alapvető.

A diplomata dolgozik a különböző minisztériumok, amelyek megfelelnek egy ország, valamint fejleszteni képviselőként más nemzetek. Fontos szem előtt tartani, hogy a szakmai lesz, hogy válaszoljon az azonnali igények, Nyomás alatt dolgozó és kibékítése helyzetek állam.

A feladatok diplomata alakul kapcsolódnak a nemzeti és nemzetközi politika. A szakmai szolgálhat tanácsadóként a külügyek és a nemzetközi kereskedelem, valamint arról, tanácsot és támogatást nyújt a különböző miniszterek a kormány. A szakembereknek fel kell tudni a művészet tárgyalási, továbbá elemezni és tervezni a munka projektek, vagy pedig egy tisztségviselője a külföldi szolgáltató, valamint egy elemző vagy kutató nemzetközi politika. Szintén képes megvédeni, és megoldani minden problémát az az ország polgárai.

Ehhez járul, ezeket a speciális dolgozók is megkaphatják némi kiváltságokat amelyek lényege az úgynevezett diplomáciai mentesség; ez azt jelenti, hogy azok nem a büntető és a polgári joghatóságát a fogadó államban. Másrészt, a nagykövetségek immunisak a vizsgálat, bár várható, hogy a diplomáciai hozzáférhessenek a különböző kérdések, önkéntes alapon.

Egy másik kiváltság, hogy kapcsolódik a diplomáciai tevékenység a területen kívüliség elvével, amely azt jelenti, hogy a nagykövet, ő / ő otthonában és a környező ingatlanok tartják szigetek szuverenitásának a küldő állam. Most azonban ez a gyakorlat már megszűnt, és az épületek és a személyzet függ a fogadó állam relatív módon.

Jelenleg a szerepe a diplomata tett szert egy új dimenziót. A diplomaták kell tételeznünk, az új szerepe felfedezni rések lehetőséget, hogy hasznot a származási ország; például az eladó az áruk és szolgáltatások, és a beillesztés a hazai magánszektor a fogadó államban, és a keresetet a folyamat os belsővé.

A globalizált világban, minden ország arra törekszik, hogy a további gazdasági és társadalmi fejlődés és javítsa az életszínvonalat és a jóléti a lakosság, a gazdaság egyre kiemelt külpolitikai.

A diplomaták részét képezik az erőfeszítéseket elkövetett, hogy támogassák a gazdasági fejlesztések a saját országukban. Ezek közreműködők a vállalkozók, akik szeretnék eladni a termékek, szolgáltatások vagy projektek, és elérni kedvező kereskedelmi és pénzügyi megállapodásokat az országot, amelyre kijelölték őket, amikor a kérdésekről gazdaság kevésbé kiszámítható.

A legtöbb országban továbbra is közvetlenül a közöttük lévő kapcsolatok révén követségek, konzulátusok, állandó missziók és képviseletek a nemzetközi ügynökségek. Fő céljuk, hogy kicserélik és fenntartani a politikai kapcsolatok, kulturális és gazdasági is.

A kapcsolatok nemzetközi jellegét nem lehet rögtönzött. Ez fennáll az igény, hogy értékelje a célok és eredmények, mert a liberalizáció és a nemzetközi verseny a valóság ma.

A nagykövetségek és kereskedelmi irodák elengedhetetlen, mert egy kivételes képviselete és a tudás az üzleti közösség. Úgy lehet tekinteni, mint a kulcs ahhoz, hogy a hódítás új piacokat.

Tehát a versenyképesség egy ország mérik a potenciális nemzetközivé. A diplomaták protagonize képviselője és az érintett szerepet a folyamatban az üzleti nemzetközivé. Egy tényező a nemzetközi versenyképesség rejlik, hogy fontos diverzifikálása a gazdaság növekvő kereskedelem és a versenyképesség más országokkal.

A szerepe a diplomata összpontosít, hogy az igazi arcát a integrációját a világgazdaságba, így ez aktív részvétele diplomácia lehetővé teszi erőteljesebb fellépés és szorosabb együttműködés a politikai és gazdasági tényezők részt vesz a folyamatban.

Azokban az országokban, amelyek a legnagyobb demokratikus hagyományok, a külpolitikai minősül állami politika, ezek alapelveit és céljait határozza meg a hosszú távú, függetlenül a politikai színt hogy lehet, hogy a váltakozásokhoz a hatalom. Tehát a többség a diplomaták, műszaki vagy kereskedelmi Külföldi szolgálat tisztjei, a képzett szakemberek.

Ki jobban, mint az erőteljes diplomáciai vagy konzuli hivatalok való segítségnyújtás és tanácsadás a cégek és elősegíti az ország márka és a vállalkozások szerte a világon? Ehhez ezek a szakemberek a külpolitika befolyásolja a színészek és mozgósítani a rendelkezésre álló forrásokat, hogy hajtsák végre a diplomácia és a hírszerzés szolgálatában a nemzetgazdaságban.

Nyilvános politika rendelkezik, mint kiemelt szerepet a nemzetközivé váló számára a legfőbb kihívás a kormányok. Ma, a polgárok és a vállalkozások elvárják hatékony politikák fejlesztése, a jólét, a méltányos elosztása a vagyon, stb ... A fejlesztés egy átfogó stratégia nemzetközivé megköveteli, hogy a vállalatok ismerik a piacok különböző környezetekben. Ez magában foglalja az uralmat az eljárás, nagyszabású kutatás és a képesség, hogy megfelelően elemezni az információkat, hogy a bölcs döntés a segítségével a gazdasági hírszerzés. Az első küldetése az állam ebben az ügyben, hogy megszervezze ezeket az eszközöket az információk és tanácsok, amely a következetesség és Az előírások azok használatának előmozdítására irányuló koherens stratégia szolgálatába nemzetközivé.

Ez a folyamat szükségessé teszi közötti kapcsolat elemzése a közgazdaságtan és a külföldi diplomácia szerepének újbóli meghatározása kormányok és a vállalatok. Ehhez szükség van a kiválasztás megfelelő eszközök, a létesítmény a helyes prioritásokat, bízva a folyamatok javítása diplomáciai hálózatok külföldön, hogy egy stratégiát, hogy támogassa a vállalatok és hogy támogassák a jövőbeli siker.

Hozzáadjuk a megfelelő eszközökkel található a kereslet a tisztek széleskörű ismeretekkel ezek a folyamatok és a konkrét problémák az egyes szervezetek.

Ezen kívül mozog, mint egy színész ilyen forgatókönyvekben igényel speciális képzés, amely túlmutat a hagyományos alapján tanulmányozták terminológia, a memorizálás a jogelvek ... stb A diplomáciai hatékony tevékenységet kezdődik egy teljes megértése a folyamatok, amelyeket szükséges cselekedni segítségével tanulmányi ügyek, amelyek segítenek a potenciális diplomata, a hallgató, hogy fenntartsák a multidiszciplináris hozzáállás a különös problémát.

Ebben az értelemben a korlátozásokat a profilok a diplomások diplomát adó képzések, mint például a közgazdaságtan, mérlegképes könyvelő, üzleti adminisztráció, Jog és mások is kiemelték, hogy szükség van a képzési szakemberek, akik speciális ismeretekkel, hogy cselekedjen a helyzetekben a mindennapi diplomácia területén .

Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok integrálta a politikai, gazdasági, jogi, digitális aggodalmak, amelyek szükségesek bemenetek annak érdekében, hogy nagyon érti összetett folyamatok és forgatókönyvek kidolgozása és végrehajtása stratégiák, amelyek lehetővé teszik a jobb érdekeinek védelmét a köz- vagy magánintézmények a képviselt ország .

EBES School of Business , fő célja a szakemberek képzésére képes elég tervezésére és kivitelezésére, a nemzetközi gazdaság, kapcsolatok, képviselet, stb, a különböző esetekben az állam, összhangban a kitűzött célokat, prioritásokat, az ország és a meglévő intézményi kereteken köszönhetően posztgraduális kurzus a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok, amelyekben a hallgató látja magát / magát igazán aktív diplomata korunk.

A tanulási tapasztalat jellemzi a megértését, hogyan reagáljon, amikor szembe a nemzetközi kapcsolatokban, a diplomáciai viselkedés, a foglalkoztatás az erőszak a fegyveres konfliktusokban, illetve a protagonism az internet a modern diplomácia korunk.

Fontos, hogy megértsük, hogy a diplomácia nem csak egy konkrét tanulmány egy tudományos téma, hogy jogi nyilatkozatok. Meg lehet nevezni, legyen olyan tudomány, amely közvetlenül kölcsönhatásba több tudományág tapasztalatai alapján, amelyben számos ország vesz részt.

Ahhoz, hogy egy diplomata nem csak azért szükséges, hogy egy szakértő a nemzetközi kapcsolatokban, de tudja, hogyan kell a legjobb eszközöket, hogy végre sok előnye van az országban; A pozitivizmus, a béke, az együttműködés, a tárgyalás, amelyek részei a terminológia kapcsolatos munkát a szakmai diplomácia.

Egy különleges ember kapcsolatos aspektusokat, mint a szocializáció, a helyes viselkedés, kulturális ismereteket, felbontás, és még sok más jellemzőit; A diplomata kell tartania, jelentse, tárgyalni és képviseli a kritériumok igazítását, a nemzetközi klasszikus doktrína, hogy a történelem és a jelenlegi valóság az országban. Ez a kérdés megfelel a légkörben élt a diplomaták korunk. Az elemzés a valóság megfigyelés alatt, és a folyamat a globális információs adó vonatkozású érdekeit és törekvéseit a választott állam képviselteti magát.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus EBES Escuela Business Espana »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
6 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
- Ahelyett, hogy 3000 €, 799 € ösztöndíjas
Deadline
Kérj Információt
The special scholarship only for applications in December to start in January
Kérj Információt
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The special scholarship only for applications in December to start in January
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
The special scholarship only for applications in December to start in January
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date