Az elmúlt napokban beiratkozni! A közös UOC-FAO Posztgraduális Diploma Élelmiszerbiztonsági Program Menedzsment tanítja egy nemzetközi csapat széles körű tapasztalattal. Ezzel a képzés, a diákok megértik, az élelmiszer-biztonság, és felkészültebbnek végeznek és támogatnak az élelmiszer-biztonsággal, a közösségeikben. Az éven át tartó online oklevél két szakterületből áll: Élelmiszerbiztonság: Az élelmiszerbiztonsági programok támogatása és cselekvése és hatásvizsgálata, valamint egy végső projekt. Ez a diploma lehet tekinteni, mint fele az UOC a Mester az élelmiszer-, a kultúra és a Nemzetközi Élelmiszer kormányzás.

Célok

  • Határozza meg az élelmiszer-biztonság, mint tág fogalom meghatározására használt emberek általános jó közérzet.
  • Megértsék a koncepció a kiszolgáltatottság, és hogyan alkalmazzák az élelmiszer-biztonság.
  • Értékelte az élelmiszer-biztonság elemzése kiváltásához megfelelő lépéseket élelmiszer-bizonytalanság kezelésére.
  • Határozza praktikus módon a főbb tételek értékelésére és avaluation élelmiszer-biztonsági programok.
  • Értse meg kell határozni a mögöttes okai és jellemzői az élelmiszer-biztonság hiánya.
  • Értse az alapvető intézkedések nyomon követésére és értékelésére célzó tevékenységek.
  • Ismerjék el az élelmiszer-biztonság, mint politikai kérdés átívelő különböző ágazatokban.

Kompetenciák

Ez a program elkészíti Önnek a kereslet kielégítésére, a hozzáértő és jól képzett élelmiszer rendszerek elemzők és a vezetők támogatása révén a gyakorlati és kritikai tanulás nemzetközi kitekintéssel. A diákok a Department of Food Systems, kultúra és társadalom általában háttérrel egy olyan területen kapcsolódik a mezőgazdasági és élelmiszeripari szektorban vagy tudományos háttérrel a mezőgazdaságban, az antropológia, közgazdaságtan, környezeti tanulmányok, fejlesztés, közegészségügy vagy a szociológia.

Diák profil

A program vonzza az embereket, akik szeretnének szakosodni az agrár-élelmiszeripari ágazatban, valamint az érdeklődők dolgozik ezen a területen. Sok már van szakmai tapasztalat az élelmiszeripari ágazat, és szeretnének bővíteni a tudást és készségeket, hogy előre pályafutásuk.

Tanulmányi követelmények

Tanfolyamok a Department of Food Systems, kultúra és társadalom mindenki számára nyitottak, a jó meg kell ismerniük az angol. Az UOC egy nyitott egyetem, ami azt jelenti, hogy még akkor is, ha nem rendelkezik középiskolai vagy egyetemi diplomával, még mindig tudod a tanfolyamainkat. Ahhoz, hogy jogosult a mester fokozatot akkor kell egy elismert egyetemi diploma. Ha nincs elismert egyetemi diplomát, majd kap egy egyenértékű bizonyítvány helyett diplomát.

Program oktatási nyelve:
Angol

15 további kurzus UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
2,585 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint