Utolsó napok regisztrálni!

Egy különleges együttműködve az Egyesült Nemzetek Oktatási és Kutatási (UNITAR) hoztak létre, hogy közösen futtatni ezt a programot. Diákok, részt kell vennie a tananyag a képzési program a virtuális campus UNITAR és részben a UOC egy. További információért, kérjük, látogasson el UNITAR honlapján.

A konfliktusok a mindennapi események az emberek életében, a társadalmi csoportok és nemzetközi kapcsolatok. Minden történelmi időkben, minden kultúrában, csoportok és országok, a törekvést a békére jelenleg is folyamatban van. Felmerülő költségek miatt konfliktusok nagyon magasak: az emberi szenvedést, gazdasági veszteséget és erkölcsi bomlás.

A erőfeszítéseit az emberiség békében élni ad nekünk betekintést elérni valódi eredményeket, megszünteti a háború, átalakítását konfliktusok és kezeli őket pozitívan. Ez a mesterkurzus conflictology merít ez a belátás, rendszerezi a tudás és bemutatja, hogy egy korszerű és hatékony oktatási módon.

Konfliktuskezelés, a transzformáció, közvetítés és menedzsment, tanulmányok és a béke kultúrájának szinonimák, és azt írják le, a tudományos és multidiszciplináris megközelítés conflictology.

Szakemberek és egyetemi oktatók neves egyetemek és béke kutatóintézetek különböző országban szerte a világon összejönnek ebben a virtuális tanfolyam, amely lehetővé teszi, a UOC-as évek tapasztalata, hogy bárki, bárhol is élnek, hogy hozzá a nemzetközi mesterkurzus és előkészíti a szakmai gyakorlat. Ez a program vonatok a diákok minden alkalmazások conflictology (család, kereskedelmi, társadalmi, politikai, nemzetközi, fegyveres konfliktusok), elősegíti a szakmai, kutatási programok előkészítése és a fejlesztés a saját szakmai projektek is hozzáférést biztosít a legnagyobb hálózata a dolgozók a béke.

Célok

 • tudni, hogy az elmélet, a különböző megközelítések és a természet a mai konfliktusok
 • készségeket sajátítsanak el, az elemzés és a képesség terv akciók békés beavatkozások, mind a konfliktusok megelőzése és a beavatkozó fejlődésük során
 • tanulni technikákat és stratégiákat az intelligens erőszakmentes beavatkozás konfliktushelyzetekben
 • információkhoz való hozzáférés és a tudás ahhoz, hogy dolgozzon ki hatékony bűnmegelőzési programok és kezeli a törekvés pozitív különleges megoldások
 • hogy képes legyen vezetni, és megkönnyíti a tárgyalási és közvetítési eljárásokban
 • hogy átalakítsa a módja annak, hogy kommunikálni mind megelőzése és a végére konfliktusok

Diák profil

 • Minden olyan személy, feladatait és érdekeit konfliktusok megoldásában
 • Consultants, vezetők, vezetők, ügyvédek bármilyen ipar
 • A köztisztviselők és a vezetők a magán- és állami szervezetek
 • Az igazgatók és a civil szervezetek munkatársainak, vállalatok és más szervezetek számára, amelyek konfliktus területeken, felújításával, fejlesztés és a nemzetközi együttműködés
 • A politikusok és szakszervezeti
 • A fegyveres erők és a rendőrség.

Felvételi követelmények

A bevonulást a program, a résztvevők szükség van egy hitelesített egyetemi képesítést.

Ez a posztgraduális kurzus a címzettjei elsősorban a diplomások humán (Art History, Fine Arts, History és a kapcsolódó tudományágak).

Anyagok és tanulási források lesznek angol, katalán, spanyol és / vagy francia. Oktató és kommunikációs nyelve angol. Jó olvasási készség angol van szükség, hogy beiratkozik; bár a tudományos munka is be lehet nyújtani a francia, spanyol vagy katalán.

Előzetes tudás

Mert ezek a vizsgálatok előzetes ismerete szükséges.

Diplomák

Miután a teljes értékelési folyamat sikeresen befejeződött, a UOC ad ki Mester Diploma / Posztgraduális Diploma / Szakterület Certificate hogy azok a résztvevők egy akkreditált egyetemi képesítéssel, amely érvényes Spanyolországban. Amennyiben nem rendelkezik ilyen végzettséggel, a Igazolás kerül kiadásra.

Program oktatási nyelve:
Angol

15 további kurzus UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
3 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint