Posztgraduális diploma fegyveres konfliktusokban és válságkezelésben (uoc, unitar)

UOC Universitat Oberta de Catalunya

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Posztgraduális diploma fegyveres konfliktusokban és válságkezelésben (uoc, unitar)

UOC Universitat Oberta de Catalunya

Utolsó napok regisztrálni!

Egy különleges együttműködve az Egyesült Nemzetek Oktatási és Kutatási (UNITAR) hoztak létre, hogy közösen futtatni ezt a programot. Diákok, részt kell vennie a tananyag a képzési program a virtuális campus UNITAR és részben a UOC egy. További információért, kérjük, látogasson el UNITAR honlapján.

A konfliktusok a mindennapi események az emberek életében, a társadalmi csoportok és nemzetközi kapcsolatok. Minden történelmi időkben, minden kultúrában, csoportok és országok, a törekvést a békére jelenleg is folyamatban van. Felmerülő költségek miatt konfliktusok nagyon magasak: az emberi szenvedést, gazdasági veszteséget és erkölcsi bomlás.

A erőfeszítéseit az emberiség békében élni ad nekünk betekintést elérni valódi eredményeket, megszünteti a háború, átalakítását konfliktusok és kezeli őket pozitívan. Ez a mesterkurzus conflictology merít ez a belátás, rendszerezi a tudás és bemutatja, hogy egy korszerű és hatékony oktatási módon.

Konfliktuskezelés, a transzformáció, közvetítés és menedzsment, tanulmányok és a béke kultúrájának szinonimák, és azt írják le, a tudományos és multidiszciplináris megközelítés conflictology.

Szakemberek és egyetemi oktatók neves egyetemek és béke kutatóintézetek különböző országban szerte a világon összejönnek ebben a virtuális tanfolyam, amely lehetővé teszi, a UOC-as évek tapasztalata, hogy bárki, bárhol is élnek, hogy hozzá a nemzetközi mesterkurzus és előkészíti a szakmai gyakorlat. Ez a program vonatok a diákok minden alkalmazások conflictology (család, kereskedelmi, társadalmi, politikai, nemzetközi, fegyveres konfliktusok), elősegíti a szakmai, kutatási programok előkészítése és a fejlesztés a saját szakmai projektek is hozzáférést biztosít a legnagyobb hálózata a dolgozók a béke.

Célok

 • tudni, hogy az elmélet, a különböző megközelítések és a természet a mai konfliktusok
 • készségeket sajátítsanak el, az elemzés és a képesség terv akciók békés beavatkozások, mind a konfliktusok megelőzése és a beavatkozó fejlődésük során
 • tanulni technikákat és stratégiákat az intelligens erőszakmentes beavatkozás konfliktushelyzetekben
 • információkhoz való hozzáférés és a tudás ahhoz, hogy dolgozzon ki hatékony bűnmegelőzési programok és kezeli a törekvés pozitív különleges megoldások
 • hogy képes legyen vezetni, és megkönnyíti a tárgyalási és közvetítési eljárásokban
 • hogy átalakítsa a módja annak, hogy kommunikálni mind megelőzése és a végére konfliktusok

Diák profil

 • Minden olyan személy, feladatait és érdekeit konfliktusok megoldásában
 • Consultants, vezetők, vezetők, ügyvédek bármilyen ipar
 • A köztisztviselők és a vezetők a magán- és állami szervezetek
 • Az igazgatók és a civil szervezetek munkatársainak, vállalatok és más szervezetek számára, amelyek konfliktus területeken, felújításával, fejlesztés és a nemzetközi együttműködés
 • A politikusok és szakszervezeti
 • A fegyveres erők és a rendőrség.

Felvételi követelmények

A bevonulást a program, a résztvevők szükség van egy hitelesített egyetemi képesítést.

Ez a posztgraduális kurzus a címzettjei elsősorban a diplomások humán (Art History, Fine Arts, History és a kapcsolódó tudományágak).

Anyagok és tanulási források lesznek angol, katalán, spanyol és / vagy francia. Oktató és kommunikációs nyelve angol. Jó olvasási készség angol van szükség, hogy beiratkozik; bár a tudományos munka is be lehet nyújtani a francia, spanyol vagy katalán.

Előzetes tudás

Mert ezek a vizsgálatok előzetes ismerete szükséges.

Diplomák

Miután a teljes értékelési folyamat sikeresen befejeződött, a UOC ad ki Mester Diploma / Posztgraduális Diploma / Szakterület Certificate hogy azok a résztvevők egy akkreditált egyetemi képesítéssel, amely érvényes Spanyolországban. Amennyiben nem rendelkezik ilyen végzettséggel, a Igazolás kerül kiadásra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 félév
Nappali
Locations
Spanyolország - Spain Online
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Spanyolország - Spain Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt