Hivatalos Leírás

Ez a program lehetővé teszi a diákok, hogy szerezzen ismerete és megértése a politikai, társadalmi és kulturális vonatkozásai különböző kereskedelmi tömbök, különösen az Európai Unió, Ázsia és az USA-ban. Úgy tervezték, hogy egy koherens tudományos progresszió hallgatók számára feltárja a teljes környezetet, amelyben a nemzetközi üzleti előtt zajlik összpontosító gazdálkodási kérdésekben a nemzetközi vállalatok.


Mivel a messzemenő hatásai a nemzetközi kereskedelem és a kereskedelem, a globalizáció, valamint a változó politikai légkör a vállalkozásokat érintő, ez a program lehetőséget kínál a hallgatók számára minden területen a világ, hogy fejlesztik tudásukat és készségeiket a területeken a nemzetközi üzleti, menedzsment, marketing, vezetés, a pénzügy, a globális politika és stratégia, és még sok más.


A diákok rendszerint szerzett legalább egy felső másodosztályú kitüntetéssel diplomázott üzleti tanulmányok vagy a kapcsolódó terület egy elismert intézmény, vagy azzal egyenértékű egyetemi vagy szakmai képesítést.


Kivételesen, a pályázók, akik nem felelnek meg a fenti követelményeknek is részt vehetnek a saját belátása szerint a Tárgy bizottság, ha rendelkeznek előzetesen tapasztalati tanulás.


Ez a program egy 180 kreditpont (vagy 36 óra hitel), kilenc modulok (8 tanított modulok, valamint egy értekezés / kutatási projekt). Minden modul kötelező, nem választható modulok. Tudományos tartalom és oktatás révén kézbesített web-támogatott online technológia (WebCT).


A tanított eleme a program által támogatott E-oktatók és a modul csapatok. Készségek és ismeretek értékelése révén feladatok és interakció a kortársakkal és az oktatókat az egész programot. Nincsenek hivatalos vizsgálatok e program keretében, mivel 100%-os tanfolyam értékelni.

1 további kurzus University of Ulster, Faculty of Business and Management »

This course is On-line
Start Date
aug. 2019
aug. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő