posztgraduális igazolás informatikai menedzsment

Általános információk

Program leírás

Korábban ismert ügyvezető tanúsítvány Information Technology Management

A posztgraduális Certificate of Information Technology Management négy tantárgyi program, amelynek célja a kar Önnek tudás meghatározott területeken Information Technology Management.

&nbsp

Ha nincs ideje vagy kedve, hogy felvesz azonnal a MMIT vagy diploma programban, ez a négy tárgy tanúsító program lehet, mit kell szerezni általános ismerete Information Technology Management. Azt is előírja a progresszió útját azok számára, akik egyetlen egységet tanulmány, de akik még nem állnak készen, hogy kezdeményezzék a teljes MMIT program.

&nbsp

&nbsp

Tanterv


Végre kell hajtania a négy téma keresni a Postgraduate Certificate, olyan, hogy lehet kiválasztani a következő MMIT tantárgyak (megjegyzés előfeltételek vonatkoznak egyes tantárgyak):

 • Szervezeti magatartás (601)
 • eBusiness (650)
 • Vállalati Tudásmenedzsment (751)
 • Menedzsment Szolgáltatások (760)
 • Informatikai Rendszerek for Business (770)
 • Információs Rendszerek Stratégia (771)
 • Digitális kommunikáció, hálózatok és technológiai (2620)
 • Adatbázis-kezelő rendszerek és alkalmazások (2640)
 • Supply Chain Management (2700)
 • Információs Rendszerek Projektmenedzsment (2800)
 • IT Outsourcing és Vendor Management (2810)
 • Software Engineering Management * (2900)
 • Objektum-orientált elemzés és tervezés (2910)
 • Information Systems Security (3000)
 • Business Process Management és Outsourcing * (3200)

* Jelenleg fejlesztés alatt


közösen kidolgozott és a Szingapúri Nemzeti Egyetem

&nbsp

&nbsp

Felvételi követelmények


Minden pályázó akkor tekinthető az egyéni érdemek. Lehet, hogy elismerte, hogy a program megfelel az alábbi kritériumoknak:

&nbsp

- A főiskolai diplomát egy elismert egyetemen, és két vagy több éves releváns szakmai tapasztalat IT
VAGY
A Bachelor's degree első osztályú kitüntetéssel elismert egyetem műszaki tanulmányok, mint a számítógép-tudomány, informatikai, műszaki, matematika vagy fizika.
VAGY
Legalább nyolc éves releváns szakmai tapasztalat IT


- Bizonyíték az angol nyelvtudás a pályázók számára, akiknek az első nem angol nyelven készül, és akik nem vállalták felsőoktatási angolul. A minimális angol nyelvi követelmények vagy:

 • Akadémiai IELTS (International English Language Testing Service) 6.5 pontot az egyéni írás pontszám legalább 6. 0 vagy
 • TOEFL (Test az angol mint idegen nyelv) pontszám legalább 550 egy teszt az írásbeli angol (TWE) pontszám legalább 5. 0, vagy TOEFL Internet-alapú teszt a minimális pontszám legalább 79 vagy
 • BULATS (Business Language Testing Service) a 4-es szint

- Nyilatkozat a motiváció a siker egy 500 szavas esszét


- Két referenciák (legalább egy játékvezető ismernie kell a kérelmező foglalkoztatási rekord)


- Az aktualizált önéletrajz


- A hallgatók be GMAT pontszámot elősegítenék alkalmazásukat.

&nbsp

&nbsp

Transzfer névsora


U21Global engedélyezhetik az átcsoportosítás legfeljebb egy adott témában, akkreditált intézmény a posztgraduális tanúsító program (vagy legfeljebb két lényeges témáiról, egy U21 tagja egyetem).

&nbsp

Diákok lesz szükség annak bizonyítására, hogy már elsajátították a tartalmát (ek) a szóban forgó kitöltésével vizsga, az írásbeli bizonyítékok mesterfokú (pl. szakmai elvégzését, vagy tanúsítás), vagy hasonló módon.

&nbsp

Az eredmény iránti kérelem átutalási lesz ismert, csak teljes körű és megfelelő értékelést végeztek.

Transzfer kreditek száma beszámítható a U21Global posztgraduális tanúsítvány, de nem szerepel a diákok fokozatú pont átlag (GPA).

&nbsp

&nbsp

Támogató Dokumentumok

 • Hiteles másolata, útlevél / azonosító okmány fényképes látható
 • Két igazolvány méretű színes fénykép a kérelmező nevét írva a hátoldalon
 • Hiteles másolata fokú lapozzunk az egyes Főiskola / Egyetem részt vett. Dokumentumok nem angol nyelven mellékelni kell hiteles fordítást
 • Eredeti átiratai / hitelesített másolatát az összes felsőfokú képesítést. Dokumentumok nem angol nyelven mellékelni kell a hiteles fordítást
 • Aktuális önéletrajz
 • Eredeti / hitelesített másolatát GMAT pontszám jelentést, adott esetben
 • Eredeti / hitelesített másolatát TOEFL / IELTS jelentést, adott esetben
 • Hiteles másolata, szakmai tagsági igazolás (ok), ha van ilyen

Időtartam


A program időtartama attól függ, hogy hány témák szedése egy időben és egy esetleges cho ose, hogy hosszabb szünet. A posztgraduális tanúsító program lehet kitölteni a hat hónapot. Akkor várható, hogy a teljes program 18 hónapon belül.

&nbsp

Minden téma 12 hétig tartó, és várhatóan tölteni mintegy tíz órányi tanulásra van hetente, figyelemmel. A diákok általában megengedett, hogy akár három tantárgyból egy időben.

&nbsp

&nbsp

A felvétel menete


A pályázatokat várjuk egész évben. Minden pályázó akkor tekinthető az egyéni érdemek. A kérelmezőknek ki kell tölteniük a jelentkezési lapot U21Global elérhető. Felvételi döntések egy-két héten belül kész a kérelmek beérkezésének.

&nbsp

Egy egyszeri, vissza nem térítendő jelentkezési díj 50 dolláros érvényes kérelem benyújtását.


Egy egyszeri, vissza nem térítendő regisztrációs díj 100 USD vonatkozik elfogadását követően az ajánlat a U21Global.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

U21Global az intézmény a választás a diákoknak, akik szeretnék megtanulni a maguk számára, a világ és a jövő számára. A U21Global, a mi tudományos tartalom van a legmagasabb színvonalú, a szállítás z ... Tovább

U21Global az intézmény a választás a diákoknak, akik szeretnék megtanulni a maguk számára, a világ és a jövő számára. A U21Global, a mi tudományos tartalom van a legmagasabb színvonalú, a szállítás zökkenőmentes. Az eredmény egy interaktív, dinamikus márka a vezetői képzésbe, ami felhasználja a legmodernebb technológia és az internet Önnek egy felbecsülhetetlen értékű tanulási tapasztalat. &nbsp 2001-ben alakult, U21Global a világ első számú online Graduate School kínáló világszerte elismert posztgraduális programokat. A doktori iskola szoros együttműködés és partnerség négy partner egyetemek - a University of Birmingham (UK), a Melbourne-i Egyetem (AU), a University of Nottingham (Egyesült Királyság) és a University of Virginia (USA). U21Global ötvözi a hagyományos minőségi az alapítók és a partnerek innovatív módok szállítás az interneten, a hallgatók jelentős tanulási előny, míg a munkaidő, utazás és a családi élet. U21Global sikeresen beiratkozott hallgatók több mint 72 országban szerte a világon, beleértve azokat Ázsia, Ausztrália, Afrika, Európa és Amerika. A posztgraduális programok merít a legjobb gyakorlatokat az online tanulás és a pedagógia, hogy felkészítse a diákokat a hatékonyabb karriert a határok világgazdaságban. A programok által kínált U21Global szabályozza egy akadémiai szenátus, amely magában foglalja a vezető egyetemi mind a négy partner egyetem. Az Akadémiai Szenátus érvényes szigorú tudományos ítéletet és szakértelemmel annak érdekében, hogy a minősége valamennyi létező és jövőbeni U21Global programok megfelelnek a magas követelményeknek megfelelően minden partner egyetemen. &nbsp EFMD Akkreditációs U21Global MBA programja elnyerte a rangos Európai Alapítvány Management Development (EFMD) akkreditációjával technológiailag támogatott tanulás (CEL). Ez a nemzetközi akkreditációs elismeri a magas színvonalú MBA U21Global és megerősíti a benchmark-szabványokat a pedagógia, értékelése, hallgatói szolgáltatások és tanulási eredmények. A CEL akkreditáció célzó, a szabványok a technológiai-jobb vezetői oktatási programok, mint a szemtől-szembe programok hatálya alá tartozó EFMD a EQUIS akkreditációt. EFMD egy nemzetközi, tagsági alapú szervezet, a brüsszeli székhelyű, Belgiumban, több mint 500 tagszervezete, a tudományos élet, az üzleti, közszolgálati és tanácsadói több mint 65 országban. U21Global egy EFMD tagja és professzora, John Spinks (ügyvezető igazgatója U21Global) szolgálja a CEL tanácsadó testület követő U21Global akkreditációt. &nbsp AACSB Akkreditációs U21Global egy nemzetközi tagja AACSB - a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. Kevesebb