Posztgraduális bizonyítvány az oktatásban (távoktatás)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Posztgraduális bizonyítvány az oktatásban (távoktatás)

48306_Screen_Shot_2017-04-19_at_12.33.42_AM.png

Tanfolyam részletei

Megértjük, hogy ez a gyakorlat a fő prioritás, ezért terveztük meg ezt az online tanfolyamot, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tanulhasson.

A tanárgá válás képzése az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is megtehetsz. Ezt szem előtt tartva, ez az online tanfolyam úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a többi szakmai kötelezettségvállalásba, és magában foglalja az Ön munkája szempontjából releváns értékeléseket. A gyakorló pedagógusoknak vagy azoknak, akik az alapfokú vagy középiskolákban szeretnének tanítani, és akik nemrég vállalták vagy QTS vagy azzal egyenértékű képzést folytattak, célunk az, hogy olyan alapokat biztosítsunk, amelyek gazdagítják a gyakorlatot és gyorsítják a tanári pályafutás.

A professzionális fejlesztési igényeire szabott kiemelkedő támogatást élvezheti, beleértve a személyes internetes oktatói oktatókat, online oktatóprogramokat, amelyek számos webalapú szoftvert használnak, és számos lehetőséget kínálnak a szakmai tanulási közösségeken keresztül történő hálózatépítésre.

Bemutatja az oktatási szektor kritikai megértését és megosztja a legjobb gyakorlatot a kollégáival a kurzuson. Ön is átgondolja a kormányzati és ágazati politikákat, és elemzi az elméleti, pedagógiai és politikai diskurzust és vitákat, hogy kritikus kutatási szempontból tájékozott perspektívát nyerjen az oktatásban zajló folyamatokról.

A tanfolyam előnyei

Az oktatási szektor egészének kritikus, kutatási értelemben vett elismerését kapja, és meg fogja érteni az iskolák által az ágazaton átívelő kihívásokat. A kurzus lehetővé teszi, hogy a gyakorlat sajátos kontextusára összpontosítson, olyan feladatokkal, amelyek az egész iskolai prioritásokhoz, a kormányzati napirendhez és a tárgyi speciális tanításhoz igazíthatók.

Belépési követelmények

A pályázóknak normális esetben legalább egy felső második osztályú kitüntetéssel kell rendelkezniük. Azok a pályázók, akik alacsonyabb második osztályú kitüntetéssel rendelkeznek, figyelembe vehetők, ha releváns munkatapasztalattal rendelkeznek. A pályázóknak is tanulmányozniuk kell, vagy nemrég készítettek QTS tanfolyamot.

GCSE: Minden pályázónak C. fokozatúnak kell lennie a GCSE angol nyelv és matematika (vagy azzal egyenértékű), mielőtt az alkalmazást. A kulcsfontosságú készségeket, a funkcionális készségeket és a felnőttek számszerűsítés / írástudás igazolását a GCSE-k helyett nem fogadják el.

Minden pályázatot támogatni kell egy tudományos vagy szakmai referenciával.

Az IELTS 6.5-es verziója 5,5 alatt vagy azzal egyenértékű képesítéssel.

ÉRINTETT KÉRELMEZŐK

Egyetemünk fogadja az érett pályázók pályázatait, akik akadémiai potenciált mutatnak. Általában bizonyíték van a közelmúltbeli tanulmányokról, például egy hozzáférési kurzus befejezéséről, bár a legutóbbi releváns munkatapasztalat is figyelembe vehető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szakmai kurzusainknak minden pályázónak be kell tartania a megadott belépési feltételeket, és ebben az esetben a munkatapasztalat nem tekinthető helyben.

Ha ezen az útvonalon szeretne pályázni, olvassa el az előzetes felkészülési politikánk egyetemi elismerését.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyetemünk minden pályázójának meg kell felelnie az általános angol nyelvű GCSE C vagy azzal egyenértékű követelménynek, ennek változatai szerepelnek az egyéni beutazási követelményeken.

Job Prospektusok

Kutatás-informált szakemberként jelentősen növeli tanítási gyakorlatát. A kurzus befejezése segíthet az iskola vezetői pozíciójának előmozdításában is.

  • Általános iskolai tanár
  • Középiskolai tanár
  • Elsődleges oktatási tanácsadó

Karrier tanácsadás

Megbízott munkakörök és karrier csapatunk szakértői tanácsot és számos erőforrást kínál, amelyek segítenek Önnek a munkalehetőség és a munkakeresés kiválasztásában. Függetlenül attól, hogy Ön az első vagy utolsó évében van, beszélhet a Karrier Hivatal munkatársaival, akik felajánlhatják Önnek, hogy írjon egy önéletrajzot munkakeresés céljából.

Díjak és finanszírozás

Egyesült Királyság és EU

A hallgatók évi tandíja 1800 font. Az Ön által fizetendő összeg az infláció hatásainak figyelembevétele érdekében évente növekedhet.

Nemzetközi

A hallgatók évi tandíja 1800 font. A fizetendő összeget ezen a szinten rögzítik a kurzus minden évére.

Felszerelés

Dedikált támogató csapat

Csak azért, mert nem tanulsz az egyetemen, nem jelenti azt, hogy önnek kell megbirkóznia - a személyi oktató támogatásával az egyetem Diákhálózatával és Wellbeing Centerjével együtt. Ők a kezükben állnak, hogy tanácsokat adjanak mindentől az akadémiai kérdésekről a stresszre és a szorongásra.

Könyvtár

Könyvtárunk digitális forrásainak több tízezer könyvtárát, ideértve az e-könyveket, a kiadványokat és az adatbázisokat is elérhetővé válik az Ön számára megfelelő időben és helyen, és a Könyvtár 24 órás nyitva tart, ha szeretné meglátogatni. Az offsite csapatunk speciális támogatást nyújt a távoktatási hallgatók számára is.

Virtuális tanulási környezet

A VLE hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, például videókhoz, e-könyvekhez és egyéb dokumentumokhoz. Azt is használja, hogy küldje el feladatait és visszajelzést kapjon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Kevesebb