Read the Official Description

Ról ről

A King's College London Európai Jogtudományi Központja örömmel jelenti be 2017-2018-as távoktatási programját, amely a közbeszerzésről szóló posztgraduális diploma / mesterképzéshez vezet az EU-ban és globális környezetében.

Támogatja a világ egyik vezető európai jogi központját, és távoktatási alapon tanul, így elkerülve az irodájából eltöltött döntő fontosságú időt. Ennek a szigorú programnak a befejezése a versenyképes munkaerőpiac egyik élményét nyújtja. Ez a program csatlakozik egy sor létrehozott és sikeres távoktatási posztgraduális diploma által kínált King's College London, beleértve az EU versenyjog; Európai Uniójog és UK, EU

A program célja

A program célja, hogy naprakész tájékoztatást nyújtson az uniós közbeszerzési rendszerről az állami szektorban és az uniós jog és a globális különféle külön beszerzési rendszerek között. A program nemcsak az ilyen rendszerek hatásairól és azok alapjául szolgáló politikákról fog szólni, hanem az uniós rendszer szélesebb körű kontextusára is, így a hallgatók nemcsak az uniós közbeszerzési jogban való bizalommal dolgozhatnak, hanem megértik is hogyan tudják tudásukat alkalmazni a világ más országaira. A kurzus gyakorlati ügyvédek és akadémikusok kombinációja tanítja, és a tanári munkatársak többsége mind gyakorlók, mind tudósok. Ez azt jelenti, hogy a kurzus lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy magas szintű gyakorlati ismereteket érjenek el, de azt is tanítják, hogy ösztönözzék az érintett kérdések teljesebb megértését.

Ideális

Ez a program kifejezetten olyan szakemberek számára készült, akik bővíteni szeretnék tudásukat és megértik az uniós közbeszerzési jogot és szabályozást, miközben ezt a rendszert a tágabb értelemben vett nemzetközi környezetben is elhelyezik. Különösen alkalmas a magánkézben levő ügyvédek vagy a közszféra ügyvédjeinek, a házon belüli jogi tanácsadóknak és a közbeszerzési területen folytatott szakpolitikákkal foglalkozó tisztviselőknek, valamint olyan közbeszerzési szakembereknek, akik további jogi szakértelmüket kívánják felhasználni gyakorlati tapasztalataikra.

Programszerkezet

A távoktatási posztgraduális diploma a közbeszerzési szabályzatban az EU-ban és globális kontextusában három, tizenkét egységet tartalmazó modulból áll. 2018. október 1-jén kezdődik és nyolc hónapig terjed, amely 2019 májusában megvizsgálásra kerül. Az első egység 2018. október 1-jén kerül elküldésre, majd a következő egységek kéthetente, 2019 áprilisáig, négyhetes szünet karácsonykor. Minden egyes egység végén felteszik a kérdéseket, és a kapott válaszok a következő egységgel kerülnek elküldésre. Ezenkívül a program során három kötelező feladatot fognak beállítani, amelyek a végső jelig számolnak.

Oktató szemináriumok

Minden diák részt vehet két fakultatív hétvégi szemináriumon. Az első programot 2018. 18-19., 19-én, a második pedig a program vége felé tartja 2019. március 17-én és 18-án (a dátumok jelenleg ideiglenesek). A hétvégi szemináriumok a King's College Londonban kerülnek megrendezésre. A szemináriumok nem kötelezőek, de nagyon hasznosak és kiváló alkalmat kínálnak a diákok, a programigazgató és a program szerzői találkozására. A hétvégi szemináriumok teljes egészében felvételre kerülnek a hallgatók számára, és a program honlapján keresztül elérhetőek lesznek, lehetővé téve a hallgatók számára a szemináriumok előnyeit.

Egység formátum

Az egységek papíralapú nyomtatás formájában és PDF-dokumentumok formájában érhetők el a program honlapján. Mindegyik készüléket nagyrészt önállóan tervezték, de ajánlott és további olvasmányt javasolnak. Az egyes egységek számára a hallgatók olyan anyagcsomagot kapnak, amely szövegekből, a kulcsfontosságú előírások másolatából, az esetjogból, az EU vagy a nemzeti iránymutatásból stb. Tartalmaz gyakorlati példákat, kérdéseket és modellválaszokat, hogy megismerje az ismereteit, ahogy halad.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
This course is On-line
Start Date
okt. 2019
Duration
8 hónapok
Price
6,000 GBP
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019