Posztgraduális diploma a közgazdasági versenyjogban

KNect365

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Posztgraduális diploma a közgazdasági versenyjogban

KNect365

Ról ről

A King's College London Egyetemének Központja örömmel jelenti be 2018-2019-es távoktatási programjának részleteit, amely a versenyjogi posztgraduális diploma / mesterképzéshez vezet, most tizedik évben. Ez a program a versenyügyvédekre irányul, mind a házon belül, mind a privát gyakorlatban, valamint a közgazdászok számára, akik újak lehetnek a versenyjoghoz. Ennek a szigorú programnak a befejezése a versenyképes munkaerőpiac egyik élményét nyújtja.

A program célja, hogy megismerje a gazdaságpolitika egyre fontosabb szerepét a versenyjogban, és megértse, hogy a gazdasági elemzés mennyire releváns egy adott versenyjogi ügyben.

EU referendum nyilatkozat: UPDATE

A Brexit-döntést követően a King's College London újra megerősítette teljes elkötelezettségét, hogy továbbra is vezető szerepet tölt be az uniós jogban és az uniós versenyjogban. Regisztráljon erre a programra, hogy megbizonyosodjon róla, hogy pálca pozícióban van, hogy megértse a változásokat, amikor és mikor történik -, és kihasználni az esetlegesen megjelenő új lehetőségeket.

A program célja

Az első egység a gazdasági jog koncepcionális alapjait fedi le a versenyjogban.

A következő két egység a gazdasági elemzés alapvető elemeit fedezi a versenyjogban: a piaci erő és a piac meghatározása. A 4-5. Egységek a 102. cikk alapján felmerülő gazdasági kérdéseket vizsgálják, míg a hat és hét egységek foglalkoznak a 101. cikkel.

Ezt követi egy egység a hálózati hatásokról, valamint a verseny és a szellemi tulajdonjog határairól, két egyesülésről, egy állami támogatásról és egy empirikus elemzésről.

Minden egyes egység szövegből, további olvasási javaslatokból áll; kérdések és modellválaszok. Az egységek célja, hogy az olvasó számára alapos ismereteket szerezzen a szóban forgó téma gazdaságosságáról.

Ideális

A versenyjogászok tisztában vannak azzal, hogy a gazdasági bizonyítékok és elemzések fontosak az Európai Bizottság, a nemzeti versenyhatóságok és a bíróságok előtt benyújtott ügyekben.

Ez a program kifejezetten a magánjogi ügyvédek, a házon belüli jogi tanácsadók, a nemzeti versenyhatóságok képviselői és az Európai Bizottság képviselői számára készült.

A programban résztvevő országok:

Ciprus, Svédország, a Csatorna-szigetek, Németország, Spanyolország, Olaszország, Svédország, Hongkong, Svájc, Dánia. Belgium, Görögország, Franciaország, Írország, Lengyelország, Portugália, Szingapúr, Dél-Afrika, Brazília, Malajzia, Románia és az Egyesült Királyság.

Programszerkezet

A távoktatási posztgraduális diploma a közgazdasági versenyjog három darab tizenkét egységet tartalmaz. 2017. október 2-án kezdődik és nyolc hónapig terjedő időtartamra kiterjed, amely 2018 májusában elvégzi a vizsgálatot. Az első egységet 2017. október 2-án küldi el, majd a következő egységek kéthetente 2018 áprilisáig, négyhetes szünet karácsonykor. Minden egyes egység végén felteszik a kérdéseket, és a kapott válaszok a következő egységgel kerülnek elküldésre. Ezenkívül a program során három kötelező feladatot fognak beállítani, amelyek a végső jelig számolnak.

Egység formátum

Az egységek papíralapú nyomtatás formájában és PDF-dokumentumok formájában érhetők el a program honlapján. Mindegyik készüléket nagyrészt önállóan tervezték, de ajánlott és további olvasmányt javasolnak. Minden egység számára a hallgatók egy olyan anyagcsomagot kapnak, amely szöveget tartalmaz, további olvasási javaslatokat, kérdéseket és modellválaszokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 1, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
8 hónapok
Price
ár
6,000 GBP
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt