Posztgraduális diploma a sport menedzsment Online

Általános információk

Program leírás

Bevezetés

A posztgraduális diploma a sport menedzsment egy 6-7 hónapos program, amely beleveti a alapvető szempontjai a menedzsment alkalmazott sport, amely olyan tudást és tapasztalatokat, amelyek segítenek a fejlődésben, mint a sport szakember.

célok

A Sportgazdálkodás Posztgraduális Diploma fő célja, hogy oktassa Önt sport menedzsment szakembergé, és biztosítsa Önnek a megfelelő eszközökkel a tudását a stratégiai, pénzügyi, sportlétesítményekben és humánerőforrás-gazdálkodásban.

Tanulási eredmények

 • A sport ágazat stratégiai, globális és objektív szemléletének megértése és alkalmazása üzleti szempontból.
 • Új piaci lehetőségek megteremtése a vállalkozói szellem és az innováció iránt érdeklődő kultúra alkalmazásával a sportszervezetekben.
 • A sportmarketing legújszerűbb gyakorlatainak kihasználása és hatékonyabb a márkastratégia és a szponzorálás végrehajtása.
 • A legfontosabb tényezők felismerése a szakmai csapatok vezetése és a legjobb eredmények elérése érdekében.
 • Egy sportszervezet pénzügyi kimutatásainak értelmezése és pénzügyi stratégiák kialakítása az új termékek és vállalkozások számára.
 • Egy sportlétesítmény és sportesemény kezelésének optimalizálása.

Tudományos útvonal

Önnek lehetősége van arra, hogy a modulokat külön, rövid, szakosított kurzusokkal tanulmányozzák. Így, akkor szerezhet krediteket szerezni a posztgraduális diploma Sport Management. Ön is szerezheti a Master of Sport Management (60 ECTS) kitöltésével ezt a programot, a posztgraduális diploma a Sport Marketing (27 ECTS), a választható modul és a mester végső projekt legfeljebb 3 év elejétől az első modult.

Amelynek célja a

A Johan Cruyff Institute a posztgraduális diploma a sport menedzsmentben az Ön számára, ha:

 • Ön egy (ex-) sportoló, aki keres a felsőoktatási oktatás menedzsment, hogy a szakmai karrier lendületet.
 • Önnek tudása van a sportgazdálkodási szektorban, és diplomamunkájával formalizálnia kell a munkatapasztalatát.
 • A sportgazdálkodással foglalkozó posztgraduális diplomával szeretné befejezni az oktatását, hogy magának a sportágban megteremtse a jövőjét.

A posztgraduális diploma elvégzéséért jelenleg a következő területeken dolgoznak:

 • Sportverseny (szakmai sportcsapatok és rendezvényszervezők)
 • Kormányzás (sportszövetségek és szövetségek)
 • Sportlétesítmények és rendezvények (versenyszervezők, sportklubok)
 • Közösségi Sport (alapítványok, önkormányzatok)
 • Sport Tanácsadás (magán üzleti kezdeményezések)
 • Sport újságírás (média)
 • Marketing és szponzorálás (magán- és állami vállalatok)

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy elfogadható legyen, meg kell felelnie az alábbi követelmények egyikének:

 • Van egyetemi diplomája, diploma vagy azzal egyenértékű.
 • 3 éves tapasztalattal rendelkezik a sportmenedzsment területén.
 • Karrierjét szakmai profiként fejlesztette ki.

Felvételi eljárás

Kérjük, töltse ki az előzetes beiratkozási űrlapot, ha érdekli a program tanulmányozása. Az űrlapot a Felvételi Bizottsághoz kell benyújtani, amely meg fogja vizsgálni, hogy teljesítik-e az Ön által elért eredményeket, törekvéseit és motivációit ezen a szinten. A felvételi eljárás tartalmazhat személyes meghallgatást a programmenedzserrel. Az egyik tudományos tanácsadónk 72 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Program

A program 4 modulból áll, amelyek a sportmenedzsment minden kulcsfontosságú területeire kiterjednek. Minden modul rendelkezik egy sor tanegységgel (UD), és mindegyik egy folyamatos értékelési tesztből áll, amelyben interaktív módon alkalmazza az elméletet, kiegészítve megoldási gyakorlatokkal és gyakorlati esetekkel.

Tanulási modell

A posztgraduális diploma a sport menedzsment tartja Önt központjában az oktatás tanulás révén a módszertan. Ösztönözzük az együttmûködõ munkát és a tartalmat a sportmarketing és a szponzorálás konkrét helyzetéhez (kötõdési tanítási módszerek és társadalmi konstruktivizmus). A professzionális tanárok és oktatók képességei segítenek Önnek a tanulási folyamatban, magas színvonalú képzést biztosítva az online tanulmányok rugalmasságával.

Személyre szabott oktató

Személyes oktatót rendelünk hozzá, aki figyelemmel kíséri a tanulási ütemeket, adaptálva a munkájához és / vagy a sportrendezvényhez. A kurzus elején egy oktatói cselekvési tervet készít. Az oktató értékelni fogja az Ön hátterét, az ágazatban szerzett szakmai tapasztalatot, a tanfolyam elérhetőségét és elkötelezettségét, valamint felelős lesz az Ön tanulmányi folyamatában való tanulásában, amely támogatja Önt a program egészében.

A kommunikáció és a lekérdezések kezelése:

 • E-mail: válaszoljon legfeljebb 24 órán belül.
 • Támogatás csevegés / hívás / videokonferencia révén.
 • Személyes tréning kb. 30 percig, heti vagy kéthavonta.

Előnyök

 • Learning 3.0: rugalmas ütemezések, különböző tanulási környezetek és technológiák.
 • Világszínvonalú kar: interakció a szakemberekkel és az ipar szakembereivel.
 • Együttműködési eszközök, csapatmunka, kommunikáció és vita.
 • Sport-ipar orientált: olyan képzés, amely megközelíti a sportágazat üzleti szféráját.
 • Tapasztalatból tanulva: a szakmai fejlődéshez.

Kar

A Johan Cruyff Institute tanárai a sportágazat szakértői, és a kutatással és tanácsadással kombinálják a tanítást. Tapasztalata és tudása révén olyan eseteket és koncepciókat fejlesztettek ki, amelyekkel együtt dolgozhatunk.

Diákszolgálat

Virtuális campus

A Posztgraduális Diploma Sportigazgatás hallgatójaként kizárólagos hozzáférést biztosít a tanulási platformhoz, amely lehetővé teszi számodra, hogy napi 24 órában figyelemmel kísérje a tudományos fejlődést a világ bármely pontjáról. A virtuális egyetem együttműködési környezetet kínál a tanárok és a diákok között, amelyek megkönnyítik az e-maileket, beszélgetéseket, könyveket, cikkeket, esettanulmányokat, szimulációkat, élményeket, weboldalakat, blogokat és videokönyvtárat. Az Ön rendelkezésére álló széles választékkal rendelkezik ahhoz, hogy a tanulási tapasztalat interaktív, kifizetődő és teljes legyen.

Hálózat

Johan Cruyff Institute diákjainknak, diákjainknak, oktatóinknak és hálózatunk tagjai számára lehetővé teszi a kapcsolatot és a közös munkát, hogy megosszák egymással a sport iránti szenvedélyüket és szakértelmüket.

Az Alumni Cruyff Intézet olyan összekapcsolási eszközt biztosít, amely lehetővé teszi az egész közösség számára, hogy ne csak kapcsolatot létesítsen társaival, hanem új kapcsolatokat építsen ki a sportszektorban élő emberekkel az egész hálózaton belül, aki új tapasztalatokat és kezdeményezéseket kínálhat a folyamatosan növekszik a szakmában.

A platformot úgy tervezték, hogy kényelmesen navigáljon a különböző területeken, és élvezze azokat az ajánlatokat, amelyek a leginkább érdeklődnek, vagy alkalmazkodnak az idősebbek igényeihez. A Tanulói területen olyan erőforrások találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy lépést tartsanak az ágazat legújabb trendjeivel, vegyenek részt a webinároinkban, vagy hozzáférjenek előre rögzített egyetemi munkamenetekhez, valamint sok más erőforráshoz is.

Az Alumni Cruyff Intézet platformjának hálózatépítési szakasza találkozóhelyet biztosít az öregdiákok számára, hogy kapcsolatba lépjenek egymással, megosszák egymással tapasztalataikat, hálózatukat, ötleteket találjanak és pozitív szinergiákat hozzanak létre mindenkinek. Azok a játékosok, akik ebben a "Ligában" játszanak, élvezni fogják a Cruyff Alumni Clubot, ahol az alumínium tagok (a központ által szervezettek) rendelkeznek számos különböző akadémiai és szabadidős tevékenységgel és rendezvényekkel a különböző országokban.

Egy későbbi szakaszban az Alumni Cruyff Intézet felajánlja a platformtagok támogatását szakmai továbbképzésük irányításában a Karrier Szolgáltatások részlegen keresztül (állásajánlatok és gyakornokok). Hamarosan lesz a Cruyff Alumni Shop, egy online áruház, ahol kizárólag hivatalos Johan Cruyff Institute termékeket vásárolhat.

Vállalati gyakornokok

Vállalati Johan Cruyff Institute a Johan Cruyff Institute globális hálózatának természetes eredménye. A gyakorlatok gazdagító tanulási élményt jelentenek mind a szervezetek, mind a diákok számára. Hozzájárulnak a vállalat szakmai fejlődéséhez, és felkínálják a diákok számára a sporthoz kapcsolódó üzleti tevékenységeket a sportszervezet valóságához, és új gyakorlati készségeket és ismereteket szereznek.

Karrier szolgáltatások

A Johan Cruyff Institute lehetővé teszi a potenciális jelöltek és a sportszférában működő vállalati szféra közötti hídot. A sportágak szervezetei és cégei a nyitott állásokkal kapcsolatba lépnek velünk, ha sportos gondolkodású pályázókat keresünk. A Johan Cruyff Institute minősített kapcsolatokat választ ki Johan Cruyff Institute belül. A sportágak foglalkoztatási lehetőségeit és új projektjeit különböző csatornáinkon keresztül is bejelentettük.

Posztgraduális diploma a sport menedzsment (Blended)

Tanulmányi típus

Online / távoktatás
Kombinált Campus és Online

tartam

6/7 hónap

Ár

 • € 4,564.- Online
 • € 5,076.- Az egyetem részmunkaidőben

A posztgraduális diploma a sport menedzsment (Blended) egy 7 hónapos program, amely magába foglalja a lényeges aspektusait irányítási alkalmazott sport. Az osztályokat olyan szakértői kabinet biztosítja, amely szoros kapcsolatban áll a sportággal. A mesterkurzusokat kulcsszó-hangszórókkal kombináljuk a sportmenedzsment területén, valamint olyan terepjáratokat, amelyek gazdagítják tapasztalatát, és bővítik a kapcsolatok hálózatát a sport világában.

Akadémiai Útvonal

Önnek lehetősége van arra, hogy a modulokat külön, rövid, szakosított kurzusokkal tanulmányozzák. Így krediteket szerezhet a posztgraduális diploma megszerzéséhez. A Sportgazdálkodás Posztgraduális Diploma (27 ECTS, bármilyen modalitás), a választható modul és a Master Végső Projekt legfeljebb 3 éven belül elvégezhető a Sport Managementben (60 ECTS). az első modul kezdete. Ez a posztgraduális program az Ön számára, ha:

 • Ön egy (ex) sportoló, aki speciális képzést keres a sportmenedzsmentben, hogy lendületet adjon szakmai karrierjének.
 • Ön egy menedzsment környezetben dolgozik, és a sportágazatba szeretne szakosodni.
 • A sportgondozásra szakosodott posztgraduális diplomával kívánja befejezni tanulmányait.

Tanulási eredmények

 • A sport ágazat stratégiai, globális és objektív szemléletének megértése és alkalmazása üzleti szempontból.
 • Új piaci lehetőségek megteremtése a vállalkozói szellem és az innováció iránt érdeklődő kultúra alkalmazásával a sportszervezetekben.
 • A sportmarketing legújszerűbb gyakorlatainak kihasználása és hatékonyabb a márkastratégia és a szponzorálás végrehajtása.
 • A legfontosabb tényezők felismerése a szakmai csapatok vezetése és a legjobb eredmények elérése érdekében.
 • Egy sportszervezet pénzügyi kimutatásainak értelmezése és pénzügyi stratégiák kialakítása az új termékek és vállalkozások számára.
 • Egy sportlétesítmény és sportesemény kezelésének optimalizálása.

Előnyök

 • Learning 3.0: rugalmas ütemezések, különböző tanulási és technológiai környezetek.
 • Világszínvonalú kar: interakció szakértő professzorokkal és szakemberekkel.
 • Együttműködési eszközök, csoportmunka, kommunikáció és vita.
 • Sport-ipar orientált: megközelíti a tréninget az üzleti szektortól a sportágazatig.
 • Tapasztalaton alapuló tanulás: a professzionalizmus fejlesztése.

Szakmai lehetőségek

 • Sportverseny (szakmai sportcsapatok és rendezvényszervezők)
 • Kormányzás (sportszövetségek és szövetségek)
 • Sportlétesítmények és rendezvények (versenyszervezők, sportklubok)
 • Közösségi Sport (alapítványok, önkormányzatok)
 • Sport Tanácsadás (magán üzleti kezdeményezések)
 • Sport újságírás (média)
 • Marketing és szponzorálás (magán- és állami vállalatok)

Virtuális Campus

A Posztgraduális Diploma a Sport Menedzsment hallgatójaként kizárólagos hozzáférést biztosít a tanulási platformhoz, amely lehetővé teszi, hogy napi 24 órájában figyelemmel kísérje a tudományos fejlődést a világ bármely pontjáról. A virtuális egyetem együttműködési környezetet kínál professzorok, oktatók és diákok számára, amelyek megkönnyítik az e-maileket, beszélgetéseket, könyveket, cikkeket, esettanulmányokat, szimulációkat, élményeket, weboldalakat, blogokat és videokönyvtárat. Az Ön rendelkezésére álló széles választékkal rendelkezik ahhoz, hogy a tanulási tapasztalat interaktív, kifizetődő és teljes legyen.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, ... Tovább

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, sport partners, organizations and the students themselves. Kevesebb
Barcelona , Amszterdam + 1 Több Kevesebb