Posztgraduális diploma az Egyesült Királyságban, EU-ban

Általános információk

Program leírás

2018-ban ez a diploma / MA megkapta a 100% -os teljes elégedettségi arányt (a Russell-csoport átlaga 80%) a PTES-ben, a posztgraduális képzésben résztvevő hallgatóktól.

A Dickson Poon Jogi Iskola, a King's College London világszínvonalú oktatást és csúcstechnológiai kutatást nyújt, és az Egyesült Királyságban az „erő” rangsorban az 1. számú minősítést kapott, amely figyelembe veszi mind a kutatási tevékenység minőségét, mind a mennyiségét a 2014-es hivatalos tisztviselőn. Kutatási kiválósági keretrendszer (7 évente kerül sor).

A King's College London a 7. kategóriában is értékelte a Times Higher Education rangsorát.

Összességében a King's College egyike a világ 10 legjobb egyetemének (QS World University Rankings, 2018/19). Jó hírnevet szerzett a Law-ben, és az Egyesült Királyságban 9. helyen áll (The Complete University Guide 2019)

Tanfolyam áttekintése

A londoni King's College európai jogi központja örömmel ismerteti a 2020-2021 közötti távoktatási program részleteit, amelyek posztgraduális diploma / mesterképzésre vezetnek az Egyesült Királyságban, EU

A program az európai jog egyik vezető európai központjától nyújt oktatást, és távoktatási alapon tanul, így elkerülve a munkahelyétől távol töltött létfontosságú időt. Ennek a szigorú programnak a teljesítése versenyelőnyhöz jut a nehéz munkaerőpiacon.

A program 8 hónapra oszlik, 2020. október 1-jétől kezdődően, és 2021 májusában a londoni King's College vizsgával zárul. Az egységek szisztematikusan végigvezetik az egész tantárgyat.

Három választható hétvégi szeminárium kerül megrendezésre Londonban, 2020 decemberében, 2021 februárjában és 2021 áprilisában, amelyek lehetőséget kínálnak a program felülvizsgálatára, megbeszélésre, a vizsgára való felkészülésre és a hallgatókkal és a program oktatóival való találkozásra.

A program céljai

A program célja, hogy alapos és naprakész ismereteket nyújtson a szerzői jog általános elveiről, főként az Egyesült Királyság jogára, az Egyesült Államok szerzői jogi törvényének és a szerzői jogi irányelvek főbb szabályainak az Európai Unió részéről. Használjon egy nagyon releváns programot, amely:

  • Mutassa be a terület főbb nemzetközi szerzői jogi egyezményeit.
  • Foglalkozni kell irodalmi, drámai, zenei és művészeti alkotásokkal, filmekkel, hangfelvételekkel, adásokkal, kábelprogramokkal, számítógépes programokkal és adatbázisokkal, előadóművészek és kiadók jogaival.
  • Fedje le az elméleti szempontokat és a gyakorlatban felmerülő kérdéseket, különös tekintettel a jogsértésre és a rendelkezésre álló jogorvoslatokra.
  • Tartalmazzon egy egységet, amely a szerzői jogokról és a szomszédos jogokról szóló francia és német törvényekről szól.
  • Alaposan vizsgálja meg az Egyesült Államok szerzői jogi törvényét.
  • Végezzük el a szerzői jogok fő kihívásait.

Az Egyesült Királyság egyik legmagasabb szintű 10 jogi szakiskolájának egyik minősített posztgraduális diplomája lesz (QS World Ranking 2018)

Ideális

A programban részt vesznek a magánkézben levő ügyvédek, a házon belüli jogi tanácsadók, a vezető engedélyező tisztviselők, az üzleti ügyekért felelős vezetők, a szerződések vezetői, a jogtisztviselők, a védjegy szakemberek.

A képviselt országok közé tartozik Ausztrália, Belgium, Kína, Franciaország, Görögország, Hong Kong, Olaszország, Írország, Japán, Hollandia, Oroszország és az Egyesült Királyság.

Programszerkezet

A távoktatás posztgraduális diploma Egyesült Királyságban, EU

Az első egységet 2020. október 1-jén küldik ki, majd az azt követő egységeket kéthetente adják ki (a 2., 3. és 4. egység kivételével) 2021 áprilisáig, karácsonykor négyhetes szünettel. A kérdéseket az egyes egységek végén állítják fel, és a válaszokat ezekre a modellekre a következő egységgel küldjük el. Ezenkívül a program során három kötelező feladatot kell meghatározni, amelyek beleszámítanak a végső pontszámba.

Egységformátum

A modulok nyomtatott formában és PDF formátumban a program honlapján keresztül érkeznek. Az anyagokat egyetlen egységként kötik össze, kivéve a 2., 3. és 4. egységet (lásd alább).

Az egységeket úgy tervezték, hogy nagyrészt önállóak legyenek, de ajánlott és további olvasást javasolnak. Adott esetben az egységek olyan kérdéseket és modellválaszokat tartalmaznak, amelyek segítségével megismerheti tudásait, ahogy halad. A programanyagok részeként megkapja a tankönyv egy példányát: T Aplin és J Davis, szellemi tulajdonra vonatkozó törvény 2. kiadása (OUP, 2013). A 2., 3. és 4. blokk magában foglalja a könyvről szóló szövegek tanulmányozását további megjegyzésekkel, amelyeket a 2. fejezet kezdetén elküldjük a tankönyvvel.

Választható hétvégi szemináriumok

A program részeként három választható hétvégi szemináriumra is felkérést kapnak. Az elsőre 2020 novemberében / decemberében kerül sor; a második 2021 februárjában és a harmadik 2021 márciusában. A szemináriumokat London központjában tartják.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Tovább

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Kevesebb