Posztgraduális diploma az európai uniós jogban távoktatással (Kings College London)

Általános információk

Program leírás

2018-ban ez a diploma / MA megkapta a 90% -os teljes elégedettségi arányt (a Russell-csoport átlaga 80%) a PTES-ben, a posztgraduális képzésben résztvevő hallgatóktól.

A Dickson Poon Jogi Iskola, a King's College London világszínvonalú oktatást és csúcstechnológiai kutatást nyújt, és az Egyesült Királyságban az „erő” rangsorban az 1. számú minősítést kapott, amely figyelembe veszi mind a kutatási tevékenység minőségét, mind a mennyiségét a 2014-es hivatalos tisztviselőn. Kutatási kiválósági keretrendszer (7 évente kerül sor).

A King's College London a 7. kategóriában is értékelte a Times Higher Education rangsorát.

Összességében a King's College egyike a világ 10 legjobb egyetemének (QS World University Rankings, 2018/19). Jó hírnevet szerzett a törvényben, és az Egyesült Királyságban 9. helyen áll (The Complete University Guide 2019).

A program céljai

Használjon egy nagyon releváns programot, amely:

 • Az áruk és az emberek szabad mozgása (beleértve az állampolgárságot), a letelepedés szabadsága, a szolgáltatásnyújtás szabadsága, a tőke szabad mozgása és a gazdasági és monetáris unió
 • A versenyjogot, a szociálpolitikát, a környezetvédelmi politikát és a külkapcsolatokat is magában foglalja
 • Az uniós jog bírósági felülvizsgálatával zárul, ideértve az uniós intézmények felelősségét, valamint az uniós jog végrehajtását az egyének jogainak a nemzeti bíróságok védelmére és az alkalmazandó eljárásokra

Ön az Egyesült Királyság egyik legmagasabb szintű 10 jogi szakiskolájának egyik kiemelkedő posztgraduális diplomáját kapja (QS World Rankings 2018).

Tanfolyam áttekintése

A londoni King's College európai jogi központja örömmel ismerteti a 2020–2021 közötti távoktatási program részleteit, amelyek posztgraduális diploma / mesterképzéshez vezetnek az Európai Unió jogában. Most, a 27. sikeres évében, az Egyesült Királyságból és az Európai Unió más részeiről, az Európai Gazdasági Térségből, Közép- és Kelet-Európából, a Távol-Keletről és az Egyesült Államokból érkező hallgatók vettek részt.

Ennek a szigorú programnak a lezárása előnyös lesz a versenyképes munkaerőpiacon. Tanulmányokat nyújt az európai jog egyik vezető központjától, és távoktatás alapján tanulják meg, ezáltal elkerülve a munkahelyétől távol tartott döntő időt. A program célja, hogy mélyreható és naprakész ismereteket nyújtson az uniós jog legfontosabb elméleti és gyakorlati szempontjairól az Európai Unió szerződéseire összpontosítva.

EU referendum nyilatkozat: UPDATE

A Brexit-döntést követően a King's College London újra megerősítette teljes elkötelezettségét, hogy továbbra is vezető szerepet tölt be az uniós jogban és az uniós versenyjogban. Regisztráljon erre a programra, hogy megbizonyosodjon róla, hogy pálca pozícióban van, hogy megértse a változásokat, amikor és mikor történik -, és kihasználni az esetlegesen megjelenő új lehetőségeket.

Ideális

Ezt a kurzust tervezték

 • Ügyvédek a magánkézben
 • Belső jogi tanácsadók
 • ügyvédek
 • Pénzügyi szolgáltató vezetők
 • Védjegy ügyvédje
 • Szabadalmi ügyvivők
 • Marketing vezetők
 • Kormánytisztviselők
 • Bírák és bírák
 • Szabályozó hatóságok

Mindazoknak, akiknek alapos ismeretre van szükségük az Európai Unió jogával kapcsolatban

A 27. sikeres év során több mint 600 hallgató vett részt az Egyesült Királyságból és az Európai Unió más területeiről, az Európai Gazdasági Térségről, Közép- és Kelet-Európáról, a Távol-Keletről és az USA-ból.

Csak azok a szervezetek, amelyek már részesültek a programban:

Európai Bizottság * AEGON * Musat

Programszerkezet

Az Európai Unió jogában végzett távoktatás posztgraduális diploma három modulból áll, tizenkét egységet tartalmaz. Ez 2020. október 1-jén kezdődik és nyolc hónapig tart, és a vizsgálatot 2021 májusában vezetik. Az első egységet 2020. október 1-jén küldik ki, majd az azt követő egységeket kéthetente adják ki 2021. áprilisáig négy héttel. áttörni karácsonykor. A kérdéseket az egyes egységek végén állítják fel, és a válaszokat ezekre a modellekre a következő egységgel küldjük el. Ezenkívül a program során három kötelező feladatot kell meghatározni, amelyek beleszámítanak a végső pontszámba.

Választható hétvégi szemináriumok

Minden hallgató részt vehet két választható hétvégi szemináriumon. Az elsőre 2020 novemberében kerül sor, a másodikra pedig 2021. márciusban. A hétvégi szemináriumokat London központjában tartják. A szemináriumok nem kötelezőek, de nagyon hasznosak, és kiváló lehetőséget kínálnak hallgatók, a program igazgatója és a program szerzői találkozásra. A hétvégi szemináriumokat teljes egészében audio és video formátumban rögzítik, és a rendezvény után a hallgatók számára elérhetők a program honlapján, lehetővé téve minden hallgató számára, hogy részesüljön a szemináriumok előnyeiből.

Egységformátum

Az egységek nyomtatott formában és PDF dokumentumok formájában jönnek létre a program weboldalán. Minden egységet nagyrészt önállóan tervezték, de ajánlott és további olvasást javasol. Minden egyes egység számára a diákok olyan anyagcsomagot kapnak, amely szöveget, a vonatkozó rendeletek másolatát, a Bizottság döntéseit és közleményeit, a Törvényszék és az Európai Bíróság ítéleteit, gyakorlati példákat, kérdéseket és a válaszokat teszteli, hogy tesztelje tudását, ahogy halad.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Tovább

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Kevesebb