Posztgraduális diploma közgazdasági versenyben távoktatással (Kings College London)

Általános információk

Program leírás

Az elmúlt három évben ez a diploma / MA átfogó elégedettségi arányt kapott 93% -kal (a Russell Group 80% -os átlagához viszonyítva) a PTES-ben, a posztgraduális képzésben résztvevő hallgatóktól.

A Dickson Poon Jogi Iskola, a King's College London világszínvonalú oktatást és csúcstechnológiai kutatást nyújt, és az Egyesült Királyságban az „erő” rangsorban az 1. számú minősítést kapott, amely figyelembe veszi mind a kutatási tevékenység minőségét, mind a mennyiségét a 2014-es hivatalos tisztviselőn. Kutatási kiválósági keretrendszer (7 évente kerül sor).

A King's College London a 7. kategóriában is értékelte a Times Higher Education rangsorát.

Összességében a King's College egyike a világ 10 legjobb egyetemének (QS World University Rankings, 2018/19). Jó hírnevet szerzett a Law-ben, és az Egyesült Királyságban 9. helyen áll (The Complete University Guide 2019)

Tanfolyam áttekintése

A londoni King's College európai jogi központja örömmel ismerteti a 2020-tól 2021-ig tartó távoktatási programjának részleteit, amely a tizedik évben a versenyjogi posztgraduális diplomát / közgazdász diplomát eredményez a versenyjog területén. Ez a program a versenyjogoknak szól, mind a házon belüli, mind a magángyakorlatban, valamint a közgazdászok számára, akik esetleg újak a versenyjogban. E szigorú program befejezése előnyt jelent a versenyképes munkaerőpiacon.

A program célja, hogy megismerje a gazdaságpolitika egyre fontosabb szerepét a versenyjogban, és megértse, hogy a gazdasági elemzés mennyire releváns egy adott versenyjogi ügyben.

EU referendum nyilatkozat: UPDATE

A Brexit-döntést követően a King's College London újra megerősítette teljes elkötelezettségét, hogy továbbra is vezető szerepet tölt be az uniós jogban és az uniós versenyjogban. Regisztráljon erre a programra, hogy megbizonyosodjon róla, hogy pálca pozícióban van, hogy megértse a változásokat, amikor és mikor történik -, és kihasználni az esetlegesen megjelenő új lehetőségeket.

A program céljai

Az első egység a gazdasági jog koncepcionális alapjait fedi le a versenyjogban.

A következő két egység a gazdasági elemzés alapvető elemeit fedezi a versenyjogban: a piaci erő és a piac meghatározása. A 4-5. Egységek a 102. cikk alapján felmerülő gazdasági kérdéseket vizsgálják, míg a hat és hét egységek foglalkoznak a 101. cikkel.

Ezt követi egy egység a hálózati hatásokról, valamint a verseny és a szellemi tulajdonjog határairól, két egyesülésről, egy állami támogatásról és egy empirikus elemzésről.

Minden egyes egység szövegből, további olvasási javaslatokból áll; kérdések és modellválaszok. Az egységek célja, hogy az olvasó számára alapos ismereteket szerezzen a szóban forgó téma gazdaságosságáról.

Ideális

A versenyjogászok tisztában vannak azzal, hogy a gazdasági bizonyítékok és elemzések fontosak az Európai Bizottság, a nemzeti versenyhatóságok és a bíróságok előtt benyújtott ügyekben.

Ez a program kifejezetten a magánjogi ügyvédek, a házon belüli jogi tanácsadók, a nemzeti versenyhatóságok képviselői és az Európai Bizottság képviselői számára készült.

A programban résztvevő országok:

Ciprus, Svédország, a Csatorna-szigetek, Németország, Spanyolország, Olaszország, Svédország, Hongkong, Svájc, Dánia. Belgium, Görögország, Franciaország, Írország, Lengyelország, Portugália, Szingapúr, Dél-Afrika, Brazília, Malajzia, Románia és az Egyesült Királyság.

Programszerkezet

A versenyjogi közgazdaságtan távoktatásának diplomája három modulból áll, amelyek tizenkét egységet tartalmaznak. Ez 2020. október 1-jén kezdődik és nyolc hónapig tart, és a vizsgálatot 2021 májusában vezetik. Az első egységet 2020. október 1-jén küldik ki, majd az azt követő egységeket kéthetente adják ki 2021. áprilisáig négy héttel. áttörni karácsonykor. A kérdéseket az egyes egységek végén állítják fel, és a válaszokat ezekre a modellekre a következő egységgel küldjük el. Ezenkívül a program során három kötelező feladatot kell meghatározni, amelyek beleszámítanak a végső pontszámba.

Opcionális bemutató szemináriumok

Minden hallgató részt vehet két választható hétvégi szemináriumon. Az elsőre 2020 novemberében kerül sor, a másodikra pedig 2021 márciusában. A hétvégi szemináriumokat London központjában tartják. A szemináriumok nem kötelezőek, de nagyon hasznosak, és kiváló lehetőséget kínálnak hallgatók, a program igazgatója és a program szerzői találkozásra. A hétvégi szemináriumokat teljes egészében audio és video formátumban rögzítik, és a rendezvény után a hallgatók számára elérhetők a program honlapján, lehetővé téve minden hallgató számára, hogy részesüljön a szemináriumok előnyeiből.

Egységformátum

Az egységek papíralapú nyomtatás formájában és PDF-dokumentumok formájában érhetők el a program honlapján. Mindegyik készüléket nagyrészt önállóan tervezték, de ajánlott és további olvasmányt javasolnak. Minden egység számára a hallgatók egy olyan anyagcsomagot kapnak, amely szöveget tartalmaz, további olvasási javaslatokat, kérdéseket és modellválaszokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Tovább

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Kevesebb