Prófétai Minisztérium Doktor (Online)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Online Minisztérium orvos a prófétai fokozatban

Ezt az online tanfolyamot csak angol nyelven tanítják.

Isten prófétákat jelölt ki az egyházban - férfiak és nők, akiken keresztül beszélt, és akik kijelentették és értelmezik az isteni istenét, utasítja, vigasztalja, bátorítja és ösztönzi azokat, akiknek fülük hallja.

 • Tudja, hogy Isten nagyon különlegesen és egyedülálló módon teremtett téged, mert nagyon különleges és egyedi helyen rendelkezik, amelyet azt akarja, hogy teljesítsen az ő Királyságában?
 • Készen állsz arra, hogy kitörjön valaki másnak a szolgálatából, és felfedezze az izgalmat, amikor látja, hogy az Úr valami vadonatúj dolgot csinál önnel - valami, ami ugyanolyan egyedi, mint te?

Ha igen, akkor a Christian Leadership University a prófétai minisztériumban szerzett doktori fokozat pontosan az, amit keresett.

125543_foggy-1122136_960_720.jpg

chezbeate / Pixabay

A gyorsulás az Ön mértéke

Sokkal közelebb állsz a prófétai minisztérium orvosához, mint gondolnád. Hozz magának akár 50% -át más kollégiumok átiratai és az Élettapasztalat portfólió kombinációjával. Használja ki korábbi tanulmányait és tapasztalatait, és gyorsabban szerezzen doktorátust a prófétai minisztériumban , mint amennyire valaha is gondoltál!

Keress diplomát otthonról

Távoktatás útján szerezzen akkreditált doktorátust a prófétai minisztériumban .

Prófétai Minisztérium fokozat gyors megkezdése

Keressen a prófétai minisztérium doktori fokozatának 50% -át az élettapasztalati kreditek és más főiskolákon történő átutalások kombinálásával.

Miért fizetne többet?

A tandíj a CLU-ban az átlagos magániskola kb. 1/10-e , és egy állami állami főiskola kb. 1/4-a.

A fejlődő országok diákjai kedvezményt kapnak a Christian Leadership University :

 1. Ha rendes 3-kredites CLU tanfolyamot rendel, akkor a tanfolyam 300 dollárról 150 dollárra csökken. A tananyagok és a szállítás költségei külön díjak.
 2. Több mint 20 elektronikus képzési modulunk van a legnépszerűbb tanfolyamokról, amelyek diplomát eredményeznek az alkalmazott szellemiségben. Az összes anyag azonnal elérhető a számítógépen vagy okostelefonon. A modulok szokásos ára 99 USD - 197 USD, és kérhet egy kupont, amely a modult félárra engedi. Kattintson ide további információért.

A CLU a kijelentés-alapú tanulás első számú helye

Egyedülálló megközelítésünk a valós élet, bibliailag megalapozott, kinyilatkoztatáson alapuló tanulás, amelyet Isten hangja hitelesít.

Elérhető tanfolyamok

 • REN103 közösség Istennel
 • COU202 Isten tanácsadása
 • REN204 Természetesen természetfeletti
 • BUS102 Töltse ki pénzügyi sorsát
 • PRO201 Lelki ajándékok kiadása
 • A LEA103 sikerre adta
 • REN206 A kenés növelése
 • COU301 Imák, amelyek gyógyítják a szívet
 • REN310 Bölcsesség az álomértelmezés révén
 • PRO301 Bevezetés a prófétába

követelmények

A legtöbb doktori fokozat megköveteli a 40 kredit teljesítését a mesterfokon túl, azzal a lehetőséggel, hogy doktori disszertációt készítsen a kredit egy részén. A következő fokok 60 kredit igényelnek a mesterképzésen túl, beleértve a kötelező doktori disszertációt is: keresztény filozófia doktor, istenség doktor és teológia doktor. Ezek a kreditek származhatnak 1) képzés kombinációjából; 2) eredeti disszertáció vagy minisztériumi projekt, és 3) gyakorlati vagy gyakorlati tapasztalat. A hallgató várhatóan együtt dolgozik a dékánnal egy olyan program kidolgozásában, amely kielégíti a növekedés iránti vágyát azon a területeken, amelyeken Isten szenvedélyt adott a szívébe.

 1. Tanfolyamok: A hallgató választhatja a CLU által kínált kurzusokat. Ha egy egyetemi kurzust választ, további munkát kell hozzáadni a diplomás szintű követelmények teljesítéséhez.
 2. Eredeti disszertáció vagy minisztériumi projekt: Ez lehet eredeti írásos munka vagy minisztériumi munka létrehozása. Az egyediség és / vagy az eredetiség lesz a projekt legfontosabb értékelési pontjai. Ha írásbeli projekt, akkor egyensúlyt kell fenntartania az eredeti szöveges kutatás (a Szentírás és a másodlagos irodalom) és a dolgozat gyakorlati tesztelése között a valós életben. Valahogy a minisztériumi munka vagy az eredeti írásbeli munka új perspektívát adhat a dolgozat tárgyát képező téma ismeretéhez és gyakorlatához.
 3. Gyakorlat vagy szakmai gyakorlat: A doktori fokozat egy részét arra is ösztönözzük, hogy valós életbeli szolgálati tapasztalatokból származzon.

Korlátok: Legfeljebb 20 kredit adható mind a többi intézménytől származó átutalási jóváírások, mind az élethosszig tartó tapasztalatért szerzett kredit összegéhez. Ebből a 20-ból legfeljebb 10 származhat élettartamért szerzett kreditből.

Elérhetőségeit

E-mail: clu@cluonline.com

Telefonszám: 800-466-6961
vagy
716-681-4896

Fax: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Tovább

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Kevesebb