Read the Official Description

Professzionális smink tanfolyam

Ha azt szeretné, valami több, mint a tipikus smink tanfolyam online, megtalálta, amire szüksége van. A professzionális smink Természetesen kínálunk az online CPA elkészíti Önnek a munka az audiovizuális szektorban. Ez a smink tanfolyam, ahol megtudhatja, hogy különbséget tegyenek a saját smink minden audiovizuális médium. Észre fogod jellemzése időszak karakter, speciális effektek smink és egyéb készségek szükségesek dolgozni, mint egy sminkes az audiovizuális ágazatban.

Ez egy nagyon átfogó tanfolyam profi smink, ahol megtudhatja, hogy a vintage smink, sérülés, öregedés, ... Ön tudni fogja, hogyan kell, attól függően, hogy az egyes audiovizuális ágazatra (fotó, film, video, színház, TV, fényképezés ...). Azzal, ha több gyakorlati feladatok, akkor készen áll, hogy a folytatásban a munkaerőpiacra. Ez egy olyan szektor bőséges munkalehetőséget, hogy a szakemberek a kereslet profi smink. Tetszik, hogy az egyiket?

Anyaga tartalmazza: Ön kap egy teljes készletet kompakt és funkcionális professzionális kefék, amellyel tanulhat azáltal, hogy a gyakorlatban a megszerzett ismeretek.

NAPIREND

  1. Bevezetés a smink
  2. Bevezetés a Fodrászat
  3. Funkciók haj és a smink, a termelési fázisban
  4. Smink a film-és televíziós
  5. Fodrász a film-és televíziós
  6. Haj és smink színházi
  7. Haj és smink reklám

GYAKORLATI TARTALOMJEGYZÉK

Önkéntes részvétel nappal a madridi központú munkatapasztalat hogy kiegészítse a tartalmát a program kerül sor.

See 30 more programs offered by CPA Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
200 Óra
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date