Rövid tanfolyam: Small Business Bootcamp

Általános információk

Program leírás

Ismerje meg a sikeres kisvállalkozások futtatását

Arra gondolsz, hogy megkezdöd a saját üzletedet, vagy talán már megcsaptad, és csak egy segítő kézre van szükséged, hogy még tovább segíts az új üzletednek?

Rengeteg dolgot kell figyelembe venni a saját vállalkozás megkezdésekor, az ügyfelek megértéséig a költségvetésekig, az üzleti tervekig és a jogszabályokig.


Miért ez a tanfolyam?

Ez a nyolchetes online tanfolyam segíti Önt abban, hogy feltárja és megkeresse az utat a saját vállalkozásának minden lényeges elemén.

Megszerzi az alapvető készségeket és üzleti ismereteket, amelyekkel sikeres üzletet kell futtatnia, és az alacsony költségű, gyors végrehajtásra irányuló stratégiákra kell összpontosítania, amelyek lehetővé teszik a feltörekvő trendek és technológiák kihasználását, és megtanulják csinálni.


Amit megtanulsz

  • Stratégia és üzleti terv kidolgozása: a jövőkép jövőjének meghatározása és a megvalósításának megtervezése.
  • Piackutatás: mi működött jól, és mi nem, és mit tanulhat meg tőle, amikor finomítja üzleti stratégiáját.
  • Termékek és árképzés: mit kell megértenünk ahhoz, hogy pontosan meg tudjuk állapítani termékeit / szolgáltatásait? Mi az ára az áruknak? Kedvezményes leszel? Szüksége van külön kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ár tervekre? Mindent és mindent felfedez.
  • Pénzáramlás, pénzügyi előrejelzés és adománygyűjtési lehetőségek: Hallottad a "cash is king" mondást, hogyan neveled és kezelheted pénzügyeit a vállalkozásod számára?
  • Jogiságok és logisztika: az Ön vállalkozása számára tervezett fegyverrel rendelkezik, ahol megragadhatja az engedélyezési, regisztrációs és számviteli követelményeket.
  • Kommunikáció: hogyan és hol mondja el történetét, és készítse el a márkát.
  • Pitching, tárgyalás és értékesítés.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Whether you’re looking to upskill, build your confidence, get a promotion, or start your own business, our online short courses will make sure you have the skills and know-how you need to stand out fr ... Tovább

Whether you’re looking to upskill, build your confidence, get a promotion, or start your own business, our online short courses will make sure you have the skills and know-how you need to stand out from the crowd. Developed through a partnership between Red Magazine and one of the UK’s leading creative universities, Falmouth University, the courses combine the best of both worlds, engaging content and industry-leading teaching along with a down-to-earth approach and up-to-date trends and insights. Kevesebb