Rövid tanfolyam: tartalom létrehozása: blogozás, Vloggolás

Általános információk

Program leírás

Hogyan lehet tartalomkészítő?

Manapság a tartalomkészítés, beleértve a blogolás és a vlogolás is, nem csak hobbi, hanem nagy üzlet, még a televíziózás megkérdőjelezése a szórakoztatás szempontjából is.

A tartalomkészítés csillagai több ezer hűséges követőt és nagy szponzori foglalkozást írnak le, köszönhetően egy viszonylag új iparnak, amely támogatja a közönség étvágyát a minőségi tartalmakhoz; legyen szó blogokról, weboldalakról, közösségi médiumokról, hírlevelekről vagy videoblogokról.

Bárki létrehozhat tartalmat egy mobiltelefonnal és PC-vel, de csak kevés elérheti a követőit a saját társadalmi körökön túl. Mik a sikeres tartalomkészítés titkai? Hogyan állsz ki a versenyből, hogy nagy hatással legyen? Hogyan biztosíthatja, hogy a közzétett tartalmak hatékonyak legyenek, és hogyan lehet olyan vonzó tartalmat létrehozni, amely vonzza az új követőket?


Miért ez a tanfolyam?

Ez a hathetes online tanfolyam válaszolni fog mindezekre a kérdésekre, és megadja bennfentes ismereteit arról, hogyan pozícionálhatja blogját vagy vlogját, hozzon létre magával ragadó tartalmat, és méretezheti tevékenységeit, hogy lépést tartson a növekvő követő követőjével, átalakítva személyes online jelenlétét vagy a te dolgod.

Akár szenvedéllyel szeretne megosztani a világgal egy blogon vagy vlogon keresztül, vagy a tartalom létrehozása a munka részeként, a kurzus lényeges útmutatást nyújt a blog / vlog területek kezeléséhez, létrehozva a növekedési tervet a tartalomhoz , és optimalizálja a rendelkezésre álló eszközöket, hogy a közzétett tartalom teljes mértékben el tudja érni.

Az iparág vezető digitális marketing szakemberei tanítanak, együttműködnek társaikkal és konstruktív visszajelzést kapnak oktatóitól egész tanfolyamon annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó úton jár.


Amit megtanulsz

A blog / vlog célja, a közönség és a márka meghatározása.

Referenciaértékek: kik a leginkább releváns bloggerek / vlogerek az Ön szektorában, és milyen működési modelleket használnak?

Stratégia és üzleti terv kidolgozása: a jövőkép jövőjének meghatározása és a megvalósításának megtervezése.

A tökéletes online környezet kialakítása: elrendezés, SEO és média lehetőségek.

Pénzkeresés: reklám és márka együttműködés, számlázás, jogi és márka megfontolások.

Tartalomgazdálkodás: képek beszerzése és írás / forgatás tartalom.

Elvételi lehetőségek: a legfontosabb tanulságok és módszerek a hálózatokba.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Whether you’re looking to upskill, build your confidence, get a promotion, or start your own business, our online short courses will make sure you have the skills and know-how you need to stand out fr ... Tovább

Whether you’re looking to upskill, build your confidence, get a promotion, or start your own business, our online short courses will make sure you have the skills and know-how you need to stand out from the crowd. Developed through a partnership between Red Magazine and one of the UK’s leading creative universities, Falmouth University, the courses combine the best of both worlds, engaging content and industry-leading teaching along with a down-to-earth approach and up-to-date trends and insights. Kevesebb